Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlar merhaba 25 eylülde transfer olmuştum bugün kan testim çıktı maalesef negatif 1,8 çıktı. Evdeki yaptığım bütün testler pozitifti bütün belirtiler vardı ama olmadı. Üzgünüm, sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın

Pozitif olan kızlar hayırlı olsun ben arada bır girip bakıyorum yazdıklarınıza ama cevap veremiyorum takip edıyorum sizi ama hayırlı olsun sagsalım hepimiz kucağımıza alalım inşallah

Umarım en doğru zamanda güzel haberi alırsın canım. Hakkında hayırlısı olsun.

Geçmiş olsun. Öyle düşünme

Kızlar selam ben de bütün mesajları okuyorum pozitiflere sevinip negatiflere üzülüyorum sizlerle. Şu anda durumlarınız nedir benim ciddi bacak ağrım var ya sizde de var mı? Bazen alt baldır bazen üst bacak bazen de üst iç bacaklarım ağrıyor ama adet ağrısı yok. Bacak ağrısı yazan görmedim benden başka yok mu?

Bendede kasıktan bacaga atan agrı var

Peki arkadaşların rahim şişmesi gibi bi şey yaşıyo musunuz şu anda? Yani şöyle progestan fitili koyarken artık zorlanmaya başladım sizde de var mı bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…