İnşallah dualarımız o yönde daimaEvet 3. denemem inşallah olumlu olur sonuçlarımız
15 ekimde
Ban da pazartesi git progesteronunu ölçtür keseye baktır dedi şükür rabbime15 ekimde
Çok şükür canım bana da dua etBan da pazartesi git progesteronunu ölçtür keseye baktır dedi şükür rabbime
Umarım en doğru zamanda güzel haberi alırsın canım. Hakkında hayırlısı olsun.Kızlar merhaba 25 eylülde transfer olmuştum bugün kan testim çıktı maalesef negatif 1,8 çıktı. Evdeki yaptığım bütün testler pozitifti bütün belirtiler vardı ama olmadı. Üzgünüm, sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Geçmiş olsun. Öyle düşünmeKızlar merhaba 25 eylülde transfer olmuştum bugün kan testim çıktı maalesef negatif 1,8 çıktı. Evdeki yaptığım bütün testler pozitifti bütün belirtiler vardı ama olmadı. Üzgünüm, sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Merhaba benim de 3. Deneme olacak nasipse.Evet 3. denemem inşallah olumlu olur sonuçlarımız
Evet çift 5. Gün transfer oldumMerhaba benim de 3. Deneme olacak nasipse.
3. De çift transfer mi oldunuz ?
Allah yardımcınız olsunEvet çift 5. Gün transfer oldum
Çanakkaledeyim İzmir de tedavi görüyoruz amin cümlemizin Allah yardımcısı olsunAllah yardımcınız olsunnerede transfer oldunuz hangi şehirdesiniz
Bi farklılık var mı bu zamana kadar kullandığım ilaçlarla bu deneme arasında ? Biraz soru soracağım kusra bakmaÇanakkaledeyim İzmir de tedavi görüyoruz amin cümlemizin Allah yardımcısı olsun
Bendede kasıktan bacaga atan agrı varKızlar selam ben de bütün mesajları okuyorum pozitiflere sevinip negatiflere üzülüyorum sizlerle. Şu anda durumlarınız nedir benim ciddi bacak ağrım var ya sizde de var mı? Bazen alt baldır bazen üst bacak bazen de üst iç bacaklarım ağrıyor ama adet ağrısı yok. Bacak ağrısı yazan görmedim benden başka yok mu?
Belirti olarak bakmıyorum da ilaçların yan etkisinin bile normal seyirde olduğunu bilmek istiyorum :)Bendede kasıktan bacaga atan agrı var
Önceki düşüğümdede bende kasıktan bacaga atan agrım vardı olumluya işaret benım için inşaAllahBelirti olarak bakmıyorum da ilaçların yan etkisinin bile normal seyirde olduğunu bilmek istiyorum :)
İnşallah inşallah. Bu süreçte bana en iyi gelen şey pozitifleri okumak.Önceki düşüğümdede bende kasıktan bacaga atan agrım vardı olumluya işaret benım için inşaAllah
Tamam fitili koyarken değil miPeki arkadaşların rahim şişmesi gibi bi şey yaşıyo musunuz şu anda? Yani şöyle progestan fitili koyarken artık zorlanmaya başladım sizde de var mı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?