Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Bi farklılık var mı bu zamana kadar kullandığım ilaçlarla bu deneme arasında ? Biraz soru soracağım kusra bakma
Ufak tefek farklılıklar var ama benzer ilaçlar biz bu transferde intralipit serum ve embriyo glue yaptırdık,bir de öncesinde histeroskopi oldum rahime çizik atıldı canım. Embriyolarımın kalitesi 4ba ve 4bc bir de bende pıhtılaşma varmış transfer gününden beri oksapar kullanıyorum bu denemede diğerlerinde bilmiyorduk kullanmamıştık. sorabilirsin tabi ki ne demek

Test gününüz nedir veya sunucunuz belli oldunu

Cumartesi test günüm 5. günün gecesi negatifti idrar testi 2 embriyo olmasına güvenip bir deneyeyim dedim burda öğrenenler var 5. günde ama çok pişman oldum bir daha yapmadım.
Asla yapma bende çift embriyo transfer oldum 6. Günü denedim idrarla negatif oldu ama çok şükür 10 gün pozitif aldım kanda

Cumartesi test günüm 5. günün gecesi negatifti idrar testi 2 embriyo olmasına güvenip bir deneyeyim dedim burda öğrenenler var 5. günde ama çok pişman oldum bir daha yapmadım.
Anladım insan merak ediyor biri tutmasa biri umut diyosun ama işte kendimize yapıyoruz. Meral etme çift de olsa geç döllenme olur veya biri döllenir. Acele etme sabret inşallah sende güzel sonuçlar alırsım allahın izniyle.

İçime su serptin valla inşallah benim de pozitif olur ay ne bileyim insan sabredemiyor
Bende çok sabırsız davrandım ama çok pişman oldum modum düştü kan vermeye giderken bile negatif düşünce ile gittim çok şükür pozitif insallah sende pozitif alirsin

Amin inşallah gönlüm ikisinin de tutmasından yana en baştan beri ben hiç hamile kalmadım asla pozitif görmedim Rabbim yüzümüze gülsün hep birlikte güzel sonuçlar almak nasip etsin

Amin inşallah gönlüm ikisinin de tutmasından yana en baştan beri ben hiç hamile kalmadım asla pozitif görmedim Rabbim yüzümüze gülsün hep birlikte güzel sonuçlar almak nasip etsin
Amin canım inşallah

Hiteroskopi ve transfer arası kaç gün :))

Gençler pozitif görenleri hepinizi teorik ediyorum çok çok mutlu oldum negatif bitti ve üzüldüm olmuyor diyenler asla o şekilde düşünmeyin benimkide negatif ve ben bu ay doğal yöntemlere el sıvadım ve grup açtım arkadaşlarla soğan suyu kürü incir kürü ne varsa deneyeceğiz ya tutarsa diyerek katılmak isterseniz ovulasyon testi ile bu ayı değerlendirelim tüp Bebek sonrası o ayda hamile kalan çok fazla asla pes etmek yok üzülmek yok bilinki olmayan şey hayırlıdır sağlıksız embriyo tutunamaz bu şekilde bizim için güzel olanı el ele hepimiz göreceğiz bebiklerimizi

Eylül transfer olumsuz negatif kimyasal olanlar toplanın
Konu Sahibiadaselinkara Başlangıç TarihiCumartesi 08:22 Etiketlernegatif kimyasal yavaş beta konum budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…