Benimki 13.gün istedi gel de dayan14. günü isteyen doktor hiç duymadım canım hele 5. gün embriyosu ise normal gebelik değil ki 10 12 de çıkar senin doktorda vicdan yokmuş
Allah sabır versin inşallah sana sımsıkı tutunsun çok güzel devam etsin inşallahBenimki 13.gün istedi gel de dayan
İnşallah canım tek duam oAllah sabır versin inşallah sana sımsıkı tutunsun çok güzel devam etsin inşallah
Kaliteleri neydi acaba embriyolarinizinİnşallah canım tek duam o
Kaliteleri neydi acaba embriyolarinizinBir tane doğal yollarla olan 11 yaşında çocuğum var Bu arada yaşım 43 bu üçüncü transferim dondurulmuştu
Önyargıyla yaklaşmayım diye hıc sormadım canım bu 3 denemem hıcbırını sormadım ama olursa Allah korusun bunlarda da gelişim sorun olursa artık pgt ye giderlerKaliteleri neydi acaba embriyolarinizin
Size pıhtılaşma testi yapıldı mıÖnyargıyla yaklaşmayım diye hıc sormadım canım bu 3 denemem hıcbırını sormadım ama olursa Allah korusun bunlarda da gelişim sorun olursa artık pgt ye giderler
Benim zaten ilk kızımda da pıhtılaşma olduğu için şu anda iğne kullanıyorumSize pıhtılaşma testi yapıldı mı
En başında yapıldı dıye hatırlıyorum canımSize pıhtılaşma testi yapıldı mı
Hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede evladına kavuşursunBenm negatif kanda. İnşallah sizlerin tutmuştur
Sabret sabırlı ol belirtide arama kan günün bekleOf bilmiyorum canım gonlum cumartesı ıstıyor da sen de haklısın nedense bu 3. Denemem cift transfer oldugu için mı bilmem cok zor ve yavaş gecıyor
Yaa üzüldüm canım. Hayırlısı olsunKızlar sonucum çıktı koskocaman bir negatif
Sonuçların ne oldu cnm inşallah senin yüzün gülmüştür..İsteyen iyi anne baba olabilecek merhameti olan herkese nasip etsin mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?