Hayırlısı olsun inşallah olumlu olurArtık test günü vereceğim zaten pazara bi şey kalmadı. Umut etmeyi bırakıyorum sadece ama ilaçlara devam edicem tabi.
Hayırlısı olsun Allah imtihanımızı bitirir inşallahHayırlısı olsun inşallah olumlu olur
Siz 11. Gün idrar testi yapıp negatif görmüssünüz sonradan ertesi gün kan testinde 154 cıkmıs galiba, yaptığınız idrar testi neydi acaba erken test miydi?Kızlar 11. gün 5.gun embriyosu aile hekimine kan verdim ama bugün çıkmadı idrar testi yaptım negatif
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba? Benim de bi tane dondurulmuş 2bb var1 saat önce falan transfer oldum. 4. Gün bilgi verilmemişti bugün 1 tane 2bb transfer değildi o da 2 bb tutmaz ki zaten bir tane de 3 bc donduruldu onda da iş çıkmaz ağlaya ağlaya girdim ağlaya ağlaya çıktım
Silik kaset testinizin fotoğrafı var mı bende şimdi yaptım silik çizgi var daEvet 28.1 cıktı ordaki ebede 12. Gün verilmiyormu diye sordu kağıtta öyle yazınca bende sabah silik idrar testinden esinlenip geldiğimi söyledim :) hayırlı olsun dedi ama ben doktoruma atmadım test günüm salı oldugu için
Kalitesine asla aldanma hamıle kalıp bir sürü doğum yapan insanlar var3 tane var ama kaliteleri çok iyi değil senin var mı
Çatlatma iğnesi vurmuşmuydun önemli olan iki katlamasıKızlar test gününe daha 2 gün var ama ben dayanamadımkan verdım sonuc 136 çıktı bana duşuk gibi geldi çift embrıyo sizce nasıl
Evet transfer oncesı vurdum inşallah bakalım pazartesi belli olurÇatlatma iğnesi vurmuşmuydun önemli olan iki katlaması
Erken testi aslında ama ben çok su içen biriyim sürekli de tuvalete çıkarım akşam 5 gibi testi yapmıştım heralde ondan çıkmadıSiz 11. Gün idrar testi yapıp negatif görmüssünüz sonradan ertesi gün kan testinde 154 cıkmıs galiba, yaptığınız idrar testi neydi acaba erken test miydi?
?Kötüler kıskanır ve nefret ederler; bu onların hayranlık duyma biçimidir. Victor Hugo
İyi ki hayallerimizi görmüyorlar… Yoksa onu da kıskanırlar!
Mesaj yerine ulaştı
Merhaba doktor ne açıklama yaptı negatif için ve sorununuz neydi bende 2. Transferimden negatif aldımO kadar güzel bir baba olur ki onun halini görünce de çok üzülüyorum maddi olarak da manevi olarak da tükendik yeni bir transfer icin
İlk önce en kaliteli gördüklerimizi transfer ettik ama bu genetik sağlıklı olduklari anlamina gelmez dedi.Belki genetik sağlıklı embriyolar diğerlerinin içindedir dedi.bunlar da tutmazsa pgt önericem bir dahaki denemede dedi bizim muayenelerde tahlillerde her şey çok güzel gidiyor rahim kalınlığı vs. tam istenilen gibi oluyor ama tutunmuyo embriyolara bağladı.Aslında ben artık vücudumun kabul etmedigini düşünüyorum bağışıklık sorunu gibi bir şey(hashimato hastasıyım) doktorum intralipit haricinde bir sey yapmadı bu konuda gerek görmedi.Prografı sordum c grubu bir ilaç bebeğe bir zarar verirse kime hesap vericez dediMerhaba doktor ne açıklama yaptı negatif için ve sorununuz neydi bende 2. Transferimden negatif aldım
Peki prednol kullanmış mıydınız ben son transfer de kullandım ama kimyasal oldu şimdi de histereskopi ve rahime çizik önerdi doktorum prografı önermedi bana da kanıtlanmışlığı yok dediİlk önce en kaliteli gördüklerimizi transfer ettik ama bu genetik sağlıklı olduklari anlamina gelmez dedi.Belki genetik sağlıklı embriyolar diğerlerinin içindedir dedi.bunlar da tutmazsa pgt önericem bir dahaki denemede dedi bizim muayenelerde tahlillerde her şey çok güzel gidiyor rahim kalınlığı vs. tam istenilen gibi oluyor ama tutunmuyo embriyolara bağladı.Aslında ben artık vücudumun kabul etmedigini düşünüyorum bağışıklık sorunu gibi bir şey(hashimato hastasıyım) doktorum intralipit haricinde bir sey yapmadı bu konuda gerek görmedi.Prografı sordum c grubu bir ilaç bebeğe bir zarar verirse kime hesap vericez dedi
Doktorunuz kim nerde tedavi okuyorsunuzİlk önce en kaliteli gördüklerimizi transfer ettik ama bu genetik sağlıklı olduklari anlamina gelmez dedi.Belki genetik sağlıklı embriyolar diğerlerinin içindedir dedi.bunlar da tutmazsa pgt önericem bir dahaki denemede dedi bizim muayenelerde tahlillerde her şey çok güzel gidiyor rahim kalınlığı vs. tam istenilen gibi oluyor ama tutunmuyo embriyolara bağladı.Aslında ben artık vücudumun kabul etmedigini düşünüyorum bağışıklık sorunu gibi bir şey(hashimato hastasıyım) doktorum intralipit haricinde bir sey yapmadı bu konuda gerek görmedi.Prografı sordum c grubu bir ilaç bebeğe bir zarar verirse kime hesap vericez dedi
Transferden 5 gün önce başlattı transfere iki gün kala bıraktırdı prednolu sadece 3 tane içtim yani.histeroskopi yapıldı çizik atildı embriyo glue ve intralipit yapıldı bana ben hiç gebe kalmadım ne doğal yoldan ne tüp bebekle kimyasal oldu ise inşallah sağlıklı gebelik de olur rahminiz tutabiliyor demek kiPeki prednol kullanmış mıydınız ben son transfer de kullandım ama kimyasal oldu şimdi de histereskopi ve rahime çizik önerdi doktorum prografı önermedi bana da kanıtlanmışlığı yok dedi
Kimyasal oldu canım 15’ke öğrendim 2 gün sonra 9 2 gün daha sonra 2’ye düştüMerhaba sonucunuz ne oldu acaba? Benim de bi tane dondurulmuş 2bb var
Ovulasyon testi adetin her günü 2 çizgi çıkıyor lh hormonu her zaman var vücudumuzda az veya çok inşallah sonucunuz olumludurKızlar şunu bi yorumlayın lütfen her yerden umut kırıntısı arıyorumdün transfer artı 10. Günde öğlen erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Bugün 11. Gün öğlen erken olmayan gebelik testi ve ovulasyon testi yaptım. Ovulasyon hemen silik bi şekilde 2. Çizgi çıktı. Buradan bi umut beslenir mi?? Yarın kan günüm ama dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?