Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba? Benim de bi tane dondurulmuş 2bb var

Silik kaset testinizin fotoğrafı var mı bende şimdi yaptım silik çizgi var da

Kızlar şunu bi yorumlayın lütfen her yerden umut kırıntısı arıyorum dün transfer artı 10. Günde öğlen erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Bugün 11. Gün öğlen erken olmayan gebelik testi ve ovulasyon testi yaptım. Ovulasyon hemen silik bi şekilde 2. Çizgi çıktı. Buradan bi umut beslenir mi?? Yarın kan günüm ama dayanamıyorum

Eklentiler

• IMG_5562.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar test gününe daha 2 gün var ama ben dayanamadım kan verdım sonuc 136 çıktı bana duşuk gibi geldi çift embrıyo sizce nasıl

Siz 11. Gün idrar testi yapıp negatif görmüssünüz sonradan ertesi gün kan testinde 154 cıkmıs galiba, yaptığınız idrar testi neydi acaba erken test miydi?
Erken testi aslında ama ben çok su içen biriyim sürekli de tuvalete çıkarım akşam 5 gibi testi yapmıştım heralde ondan çıkmadı

Merhaba doktor ne açıklama yaptı negatif için ve sorununuz neydi bende 2. Transferimden negatif aldım
İlk önce en kaliteli gördüklerimizi transfer ettik ama bu genetik sağlıklı olduklari anlamina gelmez dedi.Belki genetik sağlıklı embriyolar diğerlerinin içindedir dedi.bunlar da tutmazsa pgt önericem bir dahaki denemede dedi bizim muayenelerde tahlillerde her şey çok güzel gidiyor rahim kalınlığı vs. tam istenilen gibi oluyor ama tutunmuyo embriyolara bağladı.Aslında ben artık vücudumun kabul etmedigini düşünüyorum bağışıklık sorunu gibi bir şey(hashimato hastasıyım) doktorum intralipit haricinde bir sey yapmadı bu konuda gerek görmedi.Prografı sordum c grubu bir ilaç bebeğe bir zarar verirse kime hesap vericez dedi

Peki prednol kullanmış mıydınız ben son transfer de kullandım ama kimyasal oldu şimdi de histereskopi ve rahime çizik önerdi doktorum prografı önermedi bana da kanıtlanmışlığı yok dedi

Doktorunuz kim nerde tedavi okuyorsunuz

Peki prednol kullanmış mıydınız ben son transfer de kullandım ama kimyasal oldu şimdi de histereskopi ve rahime çizik önerdi doktorum prografı önermedi bana da kanıtlanmışlığı yok dedi
Transferden 5 gün önce başlattı transfere iki gün kala bıraktırdı prednolu sadece 3 tane içtim yani.histeroskopi yapıldı çizik atildı embriyo glue ve intralipit yapıldı bana ben hiç gebe kalmadım ne doğal yoldan ne tüp bebekle kimyasal oldu ise inşallah sağlıklı gebelik de olur rahminiz tutabiliyor demek ki

Ovulasyon testi adetin her günü 2 çizgi çıkıyor lh hormonu her zaman var vücudumuzda az veya çok inşallah sonucunuz olumludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…