Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

4 ekimde transfer oldum ben. Tabi 5. Günden beri kan veriyorum

T+5 hcg 18.27
T+7 hcg 110, 1
T+9 hcg 317.6
T+11 hcg 626.7

Bugün son olarak verdim kanımı. Bilmiyorum artık ne bekliyor beni ultrasonda
Cok guzel sonucların inşallah ultrason da hersey yolunda olacak allahın ıznıyle

Merhaba sizin taze transfer mi hamileisn inşallah

Çok sağolun darısı tüm bekleyenlerin başına Transfer+9 canım
Ayyy sizin pozitifi görmek için kaç sayfa geldim bend etrnasferi bekliyorum ama çok samimi geldiniz yorumlarınızı okudum darııs bana bana da dua eder misiniz Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bana ilk deneme de prednol verdi kimyasal oldu. İkinci de vermedi sıfır hiç tutunmadı. Galiba etkili gerçekten prednol

Kızlar hamıle olanlar hangi gruptasınız banada söyleyin bende geleyim o gruba bu arada transfer olan arkadaşlar stres yapmayın test gününüzü bekleyin rabbım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin

Kızlar hamıle olanlar hangi gruptasınız banada söyleyin bende geleyim o gruba bu arada transfer olan arkadaşlar stres yapmayın test gününüzü bekleyin rabbım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Seni etiketliyoeum canim

Kızlar sonuçlarınız ne oldu ben de Konya'da tedavi görüyorum ama şehir hastanesinde Bir sonra ki transfer için novafertil düşünüyorum

Kimyasal gebelik oldu maalesef ama yinede çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallah güzel haberler almanız dileğiyle

Arkadaşlar merhaba ben bu posta daha önce de yazmıştım ama eylülde değilde ekimde transfer olmak nasip oldu Sizlere bir sorum var bahçeci Fulya da tedavi görüp pozitif alan var mı?

Arkadaşlar merhaba ben bu posta daha önce de yazmıştım ama eylülde değilde ekimde transfer olmak nasip oldu Sizlere bir sorum var bahçeci Fulya da tedavi görüp pozitif alan var mı?
Merhaba canım ben eylulde transfer oldum fulyada kubra hoca eslıgınde ve cok sukur pozıtıf sonuc aldım

Kızlar 6 +6 haftalık hamileyim progestan kalçadan yapıyorum sabah iki tane ama artık yuruyemiyorum çok ağır ayağım berbat durumda yürümeyi geçtim yatakta dönemi yorum bile öldüm resmen bu durumu yaşayan var mı

Kendiniz mi yapıyorsunuz? Göbekten vuruyorum ben sorun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…