Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Evet herkes yapma diyo ama ben de predictor aldım yaptım sonuç negatif… transfer artı 10. Günüm varsa çıkar diye düşündüm. Pazar günü kan günüm ondan önce görmek istedim yeğenimi alıcam çocuğun önünde ağlamayım diye.

3 tane var ama kaliteleri çok iyi değil senin var mı
2 tane 3.gün var ama onlardan da umutlu değilim köy durmam belki. Evde de sorunlarım var, destek olan bi kocam yok bnm çok şanslısın. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

O kadar güzel bir baba olur ki onun halini görünce de çok üzülüyorum maddi olarak da manevi olarak da tükendik yeni bir transfer icin
Böyle söylemeyi çok isterdim biliyo musun? Rabbim güzel yuvanızı inşallah sağlıklı bi çocukla daha da güzel yapsın

2 tane 3.gün var ama onlardan da umutlu değilim köy durmam belki. Evde de sorunlarım var, destek olan bi kocam yok bnm çok şanslısın. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
Evde kimin sorunu yok ki biz de transferin 2. günü daha patlatmıştık kavgayı rabbim feraha çıkarsın canım bir evladın varmış ne mutlu sana inançlı insanlarız her şey çok güzel olur inşallah hayatında

Çok şükür tek tesellim

Uzulme dıyecem de bıkıyorum etkısı olmayacak ama guclu olman lazım önünde daha cook seferlerin olur en önemlisi guclu ve moralini yüksek tutmak
Sağol desteğin için elimizden geldiği kadar mücadele edeceğiz sana da sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…