Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Yok progestan sadece kalçadan yapılan progestan dex bikere yaptım göbekten bayıldım korkuyorum onu yapmaya
Neden ki. Ben günde 2 kere progestan dex vuruyorum göbekten kalçadan olan ağrı yapıyormuş diye duymuştum bende bu kolay oluyor acımıyor sonra iğne yeri acıyor sadece

Neden ki. Ben günde 2 kere progestan dex vuruyorum göbekten kalçadan olan ağrı yapıyormuş diye duymuştum bende bu kolay oluyor acımıyor sonra iğne yeri acıyor sadece
Valalhi bilmiyorum korkuyorum onu yapmaya ama bu yanlış fln vurmuş olabilir mi çünkü ayağımı hissetmiyorum kalkmıyor bile evet normalde ağrıyor ama bu çok fazla

Allah'ım inşallah sanada nasip eder kucağını doldurur canım benim

Arkadaşlar merhaba ben bu posta daha önce de yazmıştım ama eylülde değilde ekimde transfer olmak nasip oldu Sizlere bir sorum var bahçeci Fulya da tedavi görüp pozitif alan var mı?
Merhaba ben fulyada guvenc hocada transfer olmustum pozitif
Ama sonra 19. Haftada gebelik sonlandi suanda 2. Tranferimi oldum bekliyorum

Kızlar selam eylülde transfer oldun çift embrıo hcg güzel gidiyordu cuma gunu jcın randevum vardı ama maalesef gecen cuma kanama oldu acele gıttım tek kese horduler o da boş dışarı dusmus dedı doktor kalan da rısklıymış hemen yatışımı yaptılar pazartesi cıkışım vardı kontrolde kalan kese buyumuş ıcınde embrıyo gorundu ve kalbı düzensiz de olsa duyuldu doktor normal dıyo uc gun onca embrıyo yoktu daha yenı oluşuyor dedı düzce durum nasıl cok korkuyorum

Canım bendede durumlar aynı dr ızın vermıstı sehır dısına cıktık boluya gıttık hersey yolundaydı cumartesı bırden kanamam oldu ama nasıl aktı gıttı şansa hem küçük yer hemde haftasonu dr yok kadındogum devletın hastahanesıne gıttık normalde6.4haftalıktım ultrasonda 7dedı bebek yok bos olabılır arkadada kanama alanın var dedı yatıs verdı neyse ıgne ılac oazar gunu devam ettıgı halde azaldı dıye cıkıs yaptılar içime sinmedi dün özel hastahanede dr a gıttım cok sukur bebegı degıl kalp atısını bıle duyduk ama kanama alanından dolayı rısk var kasıkta agrı pıhtı olmadıgı surece kanamayla atarsın aksı halde dusukde olabılır dedı

Cok üzüldüm oysa hersey okadar guzel gidiyordu şimdi tek umudum gerı kalan embrıo ıyı gelsin kalb ayıpları düzenli olsun ınsaAllah seninde hersey yolunda gider bu durumda yatmak dinlenmek lazım stres sıkıntı yok dediler dua etmekten başka çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…