Ben sizi pozitif gibi okudum bi an, ondan sordum. Allah söyletti demek ki, hadi inşallahÖncelikle merhaba, hayırlı olsunSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Belirtiniz var mıydı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sizi pozitif gibi okudum bi an, ondan sordum. Allah söyletti demek ki, hadi inşallahÖncelikle merhaba, hayırlı olsunSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Belirtiniz var mıydı?
Yaaaaaa, bu ne güzel bir habeeerrr!!kızlar pozitifim1 eylül 5. Gün embriyosu transferi olmuştum
Özel hastanede progestan baktırdım 130 TL ödedim. 700 nedir yaYok artık farka bak ben progestanı tema hastanesinde yaptırdım 700 küsür dü o da pahalı ama daha insaflıymış![]()
Ovitrella etkisi ile şuan iki çizgim çıkıyor ovitrella etkisi 10 güne kadar sürüyor betahcg salgılıyor o yüzden bu sonuç negatif mi pozitif mi henüz belli değilHayırlı olsun sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim darısı bizim başımıza![]()
Ya hayırlı olsun gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahkızlar pozitifim1 eylül 5. Gün embriyosu transferi olmuştum
Evet canım endüstri mühendisiyim 30 yaşındayımO kadar haklısın ki bende akşam iş çıkışı kan vereceğimsen de mühendissin sanırım kaç yaşındaydın
![]()
Çok net görülüyor. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar bugün transfer sonrası 9. Gün, ama 3. Gün embriyosuydugözle daha net belli oluyor ama yine de silik ne diyorsunuz var mı
![]()
allah razı olsun inşallahYa hayırlı olsun gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahkızlar pozitifim1 eylül 5. Gün embriyosu transferi olmuştum
Gonal f pergoveris ovitrille cetrotide hepsi olurHangi ilaçları soruyorsunuz
inşallah allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
ay inanamıyorum hala 242 gelmiş sonuç iki gündür çok takip edemedim buraları sen ne alemdesinYaaaaaa, bu ne güzel bir habeeerrr!!Beraber transfer olduklarımdan pozitif haberleri geliyor
![]()
Ayyy çok sevindim gözün aydınnn Rabbim sağ sağlim sana kavuştursun bitane bile negatif aldığımız yok şuan çok şükür böyle pozitif gidersek tarih yazıcazkızlar pozitifim1 eylül 5. Gün embriyosu transferi olmuştum
çoook teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin 242 çıkmış değerim inşallah yükselerek devam ederim. Eylül bize uğurlu geldiiiAyyy çok sevindim gözün aydınnn Rabbim sağ sağlim sana kavuştursun bitane bile negatif aldığımız yok şuan çok şükür böyle pozitif gidersek tarih yazıcaz![]()
Nerde oturuyorsunuz elden teslim alabilirmisinizGonal f pergoveris ovitrille cetrotide hepsi olur
Aminnn inşallah benim de test günüm pazar günü sanki negatifi görücem gibi hissediyorumçoook teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin 242 çıkmış değerim inşallah yükselerek devam ederim. Eylül bize uğurlu geldiii![]()
![]()
Yada öğlenden önce de gelebilirinSakarya’da oturuyorum elden teslim alırım gelirim yani hatta yarın öğlen yahyakaptan da olucam uygunsanız sonrasında gelirim
kendini yıpratma ben transferden sonraki 5. ve 6. günler test yapıp yıkıldım resmen stresten öldüm. 7. gün sabah test yaptım prodoctor silik pembe çıktı 8. gün koyulaşmıştı zaten bugün de kan verdim 242 çıkmış. dün akşam regl olmadan bi kaç gün önce başlayan kasık sızlamaları gibi ağrı vardı yatarken şimdi de dizlerimin üstünden yukarı doğru bir şey çekiliyor uyuşuyor gibi oluyor başka bi belirti yok düne kadar da hiç belirtim olmadıAminnn inşallah benim de test günüm pazar günü sanki negatifi görücem gibi hissediyorum![]()
Bende 3 adet gonapeptyl varSakarya’da oturuyorum elden teslim alırım gelirim yani hatta yarın öğlen yahyakaptan da olucam uygunsanız sonrasında gelirim