evet maalesef oluyormuşRahime konan embriyo başka yere giderde dış gebelik olur mu
Hareket ederken tüplere gider ve oraya yerleşirse dış gebelik olur evetRahime konan embriyo başka yere giderde dış gebelik olur mu
O zaman kalitesi çok da önemli değil. Benim üç toplamam oldu ilkinde süper dedikleri sağlıksız orta dedikleri sağlıklı geldi ikincisinde yine öyle iyi dedikleri sağlıksız kötü dedikleri sağlıklı geldi. O yüzden kaliteye çok da takılmayın. Umarım sizin hepsi sağlıklı gelirben pgt yaptırıcam o yuzden daha öncesinde düşüklerim oldu
bol bol avakado ve ceviz tüketmenizi öneriyorum özellikle avakado çok faydalı oluyorKızlar pozitif görüp önerisi olan var mıı sürece yeni girenler için yani transfer sürecinde
Amin inşallah hepimize nasip olsunMerhaba demiş sana bebeğinsağlıkla ilerler inşallah, kucağına almak nasip olsun 
Evet canım doktorum yarın tekrar kan tahlili vermemi istedi bu sefer transfer olduğum hastanedeAynı yerde mi yaptırdın
Transferimiz aynı günde bende haftaya keseyi görmeye gidiyorum bir süre hareket edip oturunca oluyor bende de hcg düzenli arttıysa durduk yere vesvese yapma benceKızlar 1 eylülde transfer oldum pozitifi gördüm 24 ünde keseyi de göreceğiz ama benim sol yumurtalık civarlarında bi ağrı var neden oluyordur bu ağrının rahimle alakası yok dış gebelik olabilir mi daha öncesinee doktora gidip keseyi görsem mi
Ver bakalım orada güzel sonuç olsun inşallah belki laboratuvar kaynaklı bişydirEvet canım doktorum yarın tekrar kan tahlili vermemi istedi bu sefer transfer olduğum hastanede
bende dayanamadım dün akşam test yaptım bir anda evde o kdar da yapmıcm demiştim ama insan tutamıyor kendini negatif çıktı baya üzüldüm 18İ test günüm benim yapacak bişi yok bekleyeceğiz. Umarım beta yeni yükselmeye başlıyacaktır iyi düşünmeye çalışıyorum.5. Gün embriyosu transfer + 9. Gün idrar testi negatif yarın kan vereceğim pozitif olma ihtimali var mı acaba
Daha önce dış gebelik yaşadım ben beta değerleriniz düzenli arttı mı şimdiye kadar ? Düzenliyse sıkıntı olmaz inşallahKızlar 1 eylülde transfer oldum pozitifi gördüm 24 ünde keseyi de göreceğiz ama benim sol yumurtalık civarlarında bi ağrı var neden oluyordur bu ağrının rahimle alakası yok dış gebelik olabilir mi daha öncesinee doktora gidip keseyi görsem mi
Valla beni baya geç çağırdılar şehir hastanesine mi gitsem cuma orta yerimden çatlamadanTransferimiz aynı günde bende haftaya keseyi görmeye gidiyorum bir süre hareket edip oturunca oluyor bende de hcg düzenli arttıysa durduk yere vesvese yapma bence
Evet ilki 242 ikinci 579. Bekledikçe insanın aklına her şey geliyorDaha önce dış gebelik yaşadım ben beta değerleriniz düzenli arttı mı şimdiye kadar ? Düzenliyse sıkıntı olmaz inşallah
242 kaçıncı gün değeriniz ? Düzenli artış olmuş bir kez daha verseydiniz garanti olurdu bir beta dahaEvet ilki 242 ikinci 579. Bekledikçe insanın aklına her şey geliyor
Güzel düşünün ama normaldir o ağrılar. Yeni mi başladı ağrı yoksa test öncesi de var mıydıEvet ilki 242 ikinci 579. Bekledikçe insanın aklına her şey geliyor
T+9 ikinci sonucu görünce doktorun istemedi bir daha kan vermemi 12 gün sonraya kese randevusu verdi242 kaçıncı gün değeriniz ? Düzenli artış olmuş bir kez daha verseydiniz garanti olurdu bir beta daha
İki gündür vardı arada hareket edince giriyor bazen durduk yere hissediyorum . Transferden önce çatlamamış yumurtam vardı doktor bunu vücut kendi atacak dedi aklıma o geldi şimdi ondan dolayı olabilirGüzel düşünün ama normaldir o ağrılar. Yeni mi başladı ağrı yoksa test öncesi de var mıydı
9 ve 11. gün sonucu o zaman bunlar gayet güzel. İçinizi ferah tutunT+9 ikinci sonucu görünce doktorun istemedi bir daha kan vermemi 12 gün sonraya kese randevusu verdi
Hayırlı olsun canım ya çok sevindimSende inşallah pozitifi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?