Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

ben pgt yaptırıcam o yuzden daha öncesinde düşüklerim oldu
O zaman kalitesi çok da önemli değil. Benim üç toplamam oldu ilkinde süper dedikleri sağlıksız orta dedikleri sağlıklı geldi ikincisinde yine öyle iyi dedikleri sağlıksız kötü dedikleri sağlıklı geldi. O yüzden kaliteye çok da takılmayın. Umarım sizin hepsi sağlıklı gelir

Kızlar 1 eylülde transfer oldum pozitifi gördüm 24 ünde keseyi de göreceğiz ama benim sol yumurtalık civarlarında bi ağrı var neden oluyordur bu ağrının rahimle alakası yok dış gebelik olabilir mi daha öncesinee doktora gidip keseyi görsem mi

Transferimiz aynı günde bende haftaya keseyi görmeye gidiyorum bir süre hareket edip oturunca oluyor bende de hcg düzenli arttıysa durduk yere vesvese yapma bence

5. Gün embriyosu transfer + 9. Gün idrar testi negatif yarın kan vereceğim pozitif olma ihtimali var mı acaba
bende dayanamadım dün akşam test yaptım bir anda evde o kdar da yapmıcm demiştim ama insan tutamıyor kendini negatif çıktı baya üzüldüm 18İ test günüm benim yapacak bişi yok bekleyeceğiz. Umarım beta yeni yükselmeye başlıyacaktır iyi düşünmeye çalışıyorum.

Daha önce dış gebelik yaşadım ben beta değerleriniz düzenli arttı mı şimdiye kadar ? Düzenliyse sıkıntı olmaz inşallah

Transferimiz aynı günde bende haftaya keseyi görmeye gidiyorum bir süre hareket edip oturunca oluyor bende de hcg düzenli arttıysa durduk yere vesvese yapma bence
Valla beni baya geç çağırdılar şehir hastanesine mi gitsem cuma orta yerimden çatlamadan

242 kaçıncı gün değeriniz ? Düzenli artış olmuş bir kez daha verseydiniz garanti olurdu bir beta daha
T+9 ikinci sonucu görünce doktorun istemedi bir daha kan vermemi 12 gün sonraya kese randevusu verdi

Güzel düşünün ama normaldir o ağrılar. Yeni mi başladı ağrı yoksa test öncesi de var mıydı
İki gündür vardı arada hareket edince giriyor bazen durduk yere hissediyorum . Transferden önce çatlamamış yumurtam vardı doktor bunu vücut kendi atacak dedi aklıma o geldi şimdi ondan dolayı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…