Hayırlısı olsun inşallah benim başka embriyom kalmadı son iki taneydi bende ikisinin transferınde yaptım 6. Gün embrıyosuDondurulmuş 5.gün
6.günü ilk defa duydumHayırlısı olsun inşallah benim başka embriyom kalmadı son iki taneydi bende ikisinin transferınde yaptım 6. Gün embrıyosu
Yok ben çok duydum doktorum da 5. Gün embrıyosu ile aynı kalıtede dedi6.günü ilk defa duydum
Çok şükür inşallah tutar bende sürekli kabak çekirdeği ve su içiyorum bugün balık yedim avakoda yiyorum kuru incir kuru kayısı yiyorumYok ben çok duydum doktorum da 5. Gün embrıyosu ile aynı kalıtede dedi
Ayy ilk kızımda o kadar çok avokado yedım ki asla görmek bile istemiyorumÇok şükür inşallah tutar bende sürekli kabak çekirdeği ve su içiyorum bugün balık yedim avakoda yiyorum kuru incir kuru kayısı yiyorum
Bu sizin 3.müAyy ilk kızımda o kadar çok avokado yedım ki asla görmek bile istemiyorumben kuru baklıyattan başladım nohut yedım etli incir ceviz süt doktorum bol bol protein et süt yumurta ceviz incir bol su içmemi söyledi diğer transferde de fazla bısey yemedim bu sekılde beslendım ama nasıp olmayınca olmuyor rabbım kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
Bugün yumurta bana çok kötü koktu yiyemedimAyy ilk kızımda o kadar çok avokado yedım ki asla görmek bile istemiyorumben kuru baklıyattan başladım nohut yedım etli incir ceviz süt doktorum bol bol protein et süt yumurta ceviz incir bol su içmemi söyledi diğer transferde de fazla bısey yemedim bu sekılde beslendım ama nasıp olmayınca olmuyor rabbım kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
Hayır ikinci transferimBu sizin 3.mü
Progestan alıyırmusunz fitil ?Bende de beyaz bi akıntı var 20 eylülde oldum acaba neden geliyo
Bende Pazar günü sabahında yapacağım 10. Günde yani zaten Salı günüde beta var bugünde progestan verdim şükür değerim güzel geldi iğneye gerek kalmadı geçen sefere iğne kullanmıştımDiğer arkadaşlar yaparsa haber verirsiniz yarın bekliyoruz
Yani gebeliği zeminini ayarlamak için veriliyor önceden önlem almak için 1-5 arası çıkarsa düşük 7-9 arası sınır 10-15 arası ideal oluyor bunu ben iki transferimde de verdim istenilmiymyormu sizde yani diyelim 7 geldi iğne verip bebeğin tutmasını daha çok sağlanıyorO ne oluyor
Öyle gerçekten benim diğerinde göğüs hassasiyeti vardı şimdi T+6. Günüm bel ağrım yorgunluk bacak çekmesi var sadece oda zaten filitdenKızlar belirti aramayın bu sefer olumsuz düşünceksınız bır sürü ılac kullanıyoruz sonuçta
Progestan dex yapıyorum göbekten günde 2 taneProgestan alıyırmusunz fitil ?
Bende de çok gaz var transfer oldunuz mu sizdeVe çok gaz var kızlar ya patlayacağım ben sizlerde de öylemi bağırsaklarım patlayacak ğorul ğorul sesler geliyor progestanı 3 E çıkardı doktorum yani günlük 9 progestan fitil alıyorum öldürdü beni ya
Evett yeminle ilaçlardan midem o kadar dolu kii yüzde 80 i ilaç doldu midemi yakıyor artık üstüne birde Progestan iğne de acıtıyor ilk transferımde bu kadar acımamıştıÖyle gerçekten benim diğerinde göğüs hassasiyeti vardı şimdi T+6. Günüm bel ağrım yorgunluk bacak çekmesi var sadece oda zaten filitden
İnşallah çektiğimiz cefanın sefasını sürmek nasip olurEvett yeminle ilaçlardan midem o kadar dolu kii yüzde 80 i ilaç doldu midemi yakıyor artık üstüne birde Progestan iğne de acıtıyor ilk transferımde bu kadar acımamıştı
Evet 6 gün oldu artık eşimden kaçacak yer arıyorum evde Bende de çok gaz var transfer oldunuz mu sizde
Daha 4.günümEvet 6 gün oldu artık eşimden kaçacak yer arıyorum evde
Güzel haberler alalım inşallahDaha 4.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?