Ben de 18 eylülde 6. Gün embriyosu transferi oldum. Ayak üşümesi haricinde hiçbir belirtim yok, acaba tutmadı mıBenım kan günüm 3 ekimde ama ben bu ayın sonunda evde test yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum yinede
Bence yapma ben ilk transferimde yapmıştım çift çizgi çıktı sonrası hayal kırıklığı olduBenım kan günüm 3 ekimde ama ben bu ayın sonunda evde test yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum yinede
Erken gebelik testi evde varsa yarına ilk idrarla yapabilirsin testi belirti arama canımBen de 18 eylülde 6. Gün embriyosu transferi oldum. Ayak üşümesi haricinde hiçbir belirtim yok, acaba tutmadı mı
Yaa nasip ama biz tedbirimizi alıyoruz rabbım nasip ederse bakalımBence yapma ben ilk transferimde yapmıştım çift çizgi çıktı sonrası hayal kırıklığı oldu
Transfer akşam üzeri 4 gibi olmuştu yarın sabah yine çıkar mı testte? Daha önceden benim de bir kötü tecrübem var korkuyorum ondanErken gebelik testi evde varsa yarına ilk idrarla yapabilirsin testi belirti arama canım
Öyle düşünmeyin kendinizi sitrese sokmayın bende de transfer sonrası belirti olmadı şuan şükür 5 haftalık olduBen de 18 eylülde 6. Gün embriyosu transferi oldum. Ayak üşümesi haricinde hiçbir belirtim yok, acaba tutmadı mı
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler süreçlerimizÖyle düşünmeyin kendinizi sitrese sokmayın bende de transfer sonrası belirti olmadı şuan şükür 5 haftalık oldu
Çıkar ikinci çizgi silik olurTransfer akşam üzeri 4 gibi olmuştu yarın sabah yine çıkar mı testte? Daha önceden benim de bir kötü tecrübem var korkuyorum ondan
AminTeşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler süreçlerimizsiz evde test yapmış mıydınız direkt kan testi mi
Benım daha ilk günüm bugün belirti aramıyorum ben ama ilk trasnferımde gece terlemeyle uyandığımı hatırlıyorum üstüm başım su gıbıydı ama bunda ne olur bilememSizde de uyku oluyor mu sabahtan beri kısa sürelerle uyuyup uyanıyorum
Aynı gün olmuşuz benimde yorgunluk ve bacak çekmesi var yaBen de 18 eylülde 6. Gün embriyosu transferi oldum. Ayak üşümesi haricinde hiçbir belirtim yok, acaba tutmadı mı
Bende de beyaz bi akıntı var 20 eylülde oldum acaba neden geliyoAynı gün olmuşuz benimde yorgunluk ve bacak çekmesi var ya
O ne oluyorProgestan testi verckmsnz betandan önce
Ama 5 .günde çıkmaz kiÇıkar ikinci çizgi silik olur
Kızlar belirti aramayın bu sefer olumsuz düşünceksınız bır sürü ılac kullanıyoruz sonuçtaAynı gün olmuşuz benimde yorgunluk ve bacak çekmesi var ya
Benim 6. Gün olacak yarınAma 5 .günde çıkmaz ki
Evet aramayın gününüzü bekleyin ilaçların hepsi hormab ilaçlarıKızlar belirti aramayın bu sefer olumsuz düşünceksınız bır sürü ılac kullanıyoruz sonuçta
Ben yapmıştımAma 5 .günde çıkmaz ki
Yine çıkmaz ki bence yaparsanız haber eder misinizBenim 6. Gün olacak yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?