- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Kaçıncı günde yaptınız siz peki hangi testte yaptınız ikiz miydiBen yapmıştımsilik çıkmıştı ama 8. Günde yapsa sabah daha net çıkar inşallah çıkar olumlu ılerler
Bence yapma 7. Günde yapYine çıkmaz ki bence yaparsanız haber eder misiniz
Ben günümü beklemek istiyorum inşallahBence yapma 7. Günde yap
Erken gebelik testinde yapmıştım ben ikiz degıldı vala iki embrıyo transferi olmuştum 1 tanesi tutmustu ama nasip kucağıma alamadımKaçıncı günde yaptınız siz peki hangi testte yaptınız ikiz miydi
Kaç aylıkken düştüErken gebelik testinde yapmıştım ben ikiz degıldı vala iki embrıyo transferi olmuştum 1 tanesi tutmustu ama nasip kucağıma alamadım
Tamam o zaman öyle yapBen günümü beklemek istiyorum inşallah
İnşallah bekleyebilirim daha önce çok test yaptımTamam o zaman öyle yap
Düşmedi 5 aylıkken erken doğumdan kaybettim kızımı benKaç aylıkken düştü
Rabbim sabır versin kafanı başka şeylerle meşgul etİnşallah bekleyebilirim daha önce çok test yaptım
AA çok geçmiş olsun inşallah bunu alırsınız kucağınıza siz yapacak mısınız erken testDüşmedi 5 aylıkken erken doğumdan kaybettim kızımı ben
Hiç bilmiyorum bugün daha ilk günüm 3 tanede erken gebelik testı aldımAA çok geçmiş olsun inşallah bunu alırsınız kucağınıza siz yapacak mısınız erken test
Ben hiç almadımHiç bilmiyorum bugün daha ilk günüm 3 tanede erken gebelik testı aldımhiç belli olmaz ya yaparsam mutlaka haber vercem size
Aldım vala ben ne yapayımBen hiç almadım
Bir gün var aramızdaHiç bilmiyorum bugün daha ilk günüm 3 tanede erken gebelik testı aldımhiç belli olmaz ya yaparsam mutlaka haber vercem size
Sen benden önce mi oldun dün yaniBir gün var aramızda
Diğer arkadaşlar yaparsa haber verirsiniz yarın bekliyoruzAldım vala ben ne yapayım
Evet dün 2de oldum ben 2embriyo embriyo yapıştırıcı ile yaptırdımSen benden önce mi oldun dün yani
Hımm hangi gün embrıyosuEvet dün 2de oldum ben 2embriyo embriyo yapıştırıcı ile yaptırdım
Dondurulmuş 5.günHımm hangi gün embrıyosu
Mayısta toplandı geri rahim dinlendirildiHımm hangi gün embrıyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?