- 12 Aralık 2024
- 131
- 100
- 18
Gözün aydın olsun maşallahKızlar sonucum artık kesin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın olsun maşallahKızlar sonucum artık kesin![]()
10. Güne kadar sakın ilaçları bırakma ne olacağı belli olmazKızlar bugün transfer sonrası 8. Günümdü kan verdim <5 çıkmış. Negatif değil mi? Birde 2 ad 5. Gün embriyosu transfer edilmişti.
Benimde test günüm 14 Eylül ama bugün bi idrar testi yapacağım13 Eylül ama galiba 12’sindr idrar testi yapacağım ya
Gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar sonucum artık kesin![]()
0.5 mi çıktı yoksa 5> mi çıktıKızlar bugün transfer sonrası 8. Günümdü kan verdim <5 çıkmış. Negatif değil mi? Birde 2 ad 5. Gün embriyosu transfer edilmişti.
Sabah ilk idrarla mı yaptınKızlar erken gebelik testi yaptım ve negatif
transfer+6 bugün biliyorum erken yaptım ama bazılarında çıkıyormuş![]()
Evet az önceSabah ilk idrarla mı yaptın
Bekleyelim icimden bir ses diyor ki pozitif göreceksinBen erken yapmak istemiyorum aslında en azından umudum var test yapmadığım süre boyunca. Bekleyelim birlikte![]()
Tutunma 3 günü bulabiliyormuş belki geç tutunma olabilir. Ya da testte sıkıntı olabilirEvet az önce
Sanmıyorum testte sıkıntı olduğunu zaten 3 gün sonra kan testim var olsaydı çıkardı belkiTutunma 3 günü bulabiliyormuş belki geç tutunma olabilir. Ya da testte sıkıntı olabilir
Yok 0.5 değil, 5 ama yanında < küçüktür işareti var.0.5 mi çıktı yoksa 5> mi çıktı
Evet devam ediyorum ilaçlara10. Güne kadar sakın ilaçları bırakma ne olacağı belli olmaz
Bildiğim kadarıyla 5 ten sonrası pozitif sayılıyor senin de tam sınırda 10. Gün bidaha kan testi ver canımYok 0.5 değil, 5 ama yanında < küçüktür işareti var.
Yarın 10. Günüm tekrarlicam bakalım ama yüksek ihtimal yok yani. 5. Gün 2 embriyo olsa illa az da olsa yüksek çıkardı. Kısmet artıkBildiğim kadarıyla 5 ten sonrası pozitif sayılıyor senin de tam sınırda 10. Gün bidaha kan testi ver canım
Benim de 6. Gün negatifti kafana takma hiçbir şey belli değil daha 5. Gün hcg salgılanmaya başlıyormuş daha idrara karışmamıştır bileKızlar erken gebelik testi yaptım ve negatif
transfer+6 bugün biliyorum erken yaptım ama bazılarında çıkıyormuş![]()
Belki sadece 1 tane tutunmuştur ve oda geç döllenmedir olabilir canımYarın 10. Günüm tekrarlicam bakalım ama yüksek ihtimal yok yani. 5. Gün 2 embriyo olsa illa az da olsa yüksek çıkardı. Kısmet artık
Teşekkür ederim içimi rahatlattınBenim de 6. Gün negatifti kafana takma hiçbir şey belli değil daha 5. Gün hcg salgılanmaya başlıyormuş daha idrara karışmamıştır bile
İnşallah canım birlikte görürüz ve sağlıklı devam eder inşallahBekleyelim icimden bir ses diyor ki pozitif göreceksin![]()
6. Gün yaptığım testte saatlerce flaşla çizgi aradık eşimle gözlerim kör oldu resmen kesin olmadı diye çok kötü bi gün geçirdik ikimizde ama çok saçmaymış dediğim gibi idrara geç yansıyormuş zaten hcg inşallah ilerleyen günlerde çıkar canımTeşekkür ederim içimi rahatlattın![]()