Belirtileriniz var mıydı nelere dikkat ettiinzPazartesi kan günüm o zaman veririm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtileriniz var mıydı nelere dikkat ettiinzPazartesi kan günüm o zaman veririm![]()
Adet olacakmışım gibi de bacaklarım ağrımaya başladı sende de başladı mı aynı gün transfer olmuştuk bizNeler yaptınız belirti oldumu ikitane mi gonderildi bir tanemi süreç nasıldı neler yaptınız anlatır mısınız
Eee nasıl öğrendiniz 7.gün diyeAdet olacakmışım gibi de bacaklarım ağrımaya başladı sende de başladı mı aynı gün transfer olmuştuk biz![]()
Kız Allah seni sana değil pozitif olan kişiye sordum bize örnek olsun diyeAdet olacakmışım gibi de bacaklarım ağrımaya başladı sende de başladı mı aynı gün transfer olmuştuk biz![]()
Ay ben iki gündür birer tane mandaline yiyorum.. tüh bırakayımLimon ananmas mandalina nar hep yasak
O kadardan bişey olmaz diye düşünüyorum kuzum inşallahAy ben iki gündür birer tane mandaline yiyorum.. tüh bırakayım
Kız hayır şuan bende bu ağrı var başladı mı sende de diye soruyorumKız Allah seni sana değil pozitif olan kişiye sordum bize örnek olsun diye
Hatlar karıstıııKız hayır şuan bende bu ağrı var başladı mı sende de diye soruyorum![]()
Ne ağrısı kızKız hayır şuan bende bu ağrı var başladı mı sende de diye soruyorum![]()
Yok canım gözüküyor gayet var olduğu birde kan ver acildenKızlar Bugün 9. Gün kan testi günüm. Sabah erken gebelik testi yaptım çok silik değil mi bu üzüldüm biraz
bugün test günüm 1 saate gidip vericem. korkuyorum kimyasal olmasından değer düşük çıkacak gibi geliyorYok canım gözüküyor gayet var olduğu birde kan ver acilden
Üstteki 7. Gün innovita, alttaki 9. Gün laboquick erken gebelik testi. Markalar farklı ama sanki daha da silikleşmiş gibiYok canım gözüküyor gayet var olduğu birde kan ver acilden
Kasıklarımda ağrı vardı benim birde belim ağrıyordu ama regl öncesi de belim ağrır onun dışında bir belirtim olmadı birde 4.gün lekelenme şeklinde akıntım geldi . Ben transferden sonra ilk gün dinlendim sonra normal hayatıma döndüm yatmadım açıkcası dışarı çıktım hergun diyebilirimBelirtileriniz var mıydı nelere dikkat ettiinz
Testler farklı aynı olsa bile bu şekilde takip yaparak kendinizi üzmeyin kan verin stres yapmayın pozitif sonuç olarak neden şuan kimyasal ihtimalini düşünüyorsunuzÜstteki 7. Gün innovita, alttaki 9. Gün laboquick erken gebelik testi. Markalar farklı ama sanki daha da silikleşmiş gibi
Ben pek birsey yapmadım açıkçası embriyom 5.gün embriyosuydu süreçte ilk gün dinlendim sonra normal hayatıma döndüm ben yatmadım hareketlerime dikkat pek etmedim açıkçası kendimi hiç dinlemedim kasık ve bel ağrım oldh kendimi 7.gün test yapıcam diye sartlamıştım o şekilde çıktı birde beslenmeme dikkat ettim diyebilirim hergun kahvaltıda yumurta avakado taze çerezler şeklinde beslendim muz yedim kefir içtim. Darısı sizlere inşallah hepimizin sağlıkla ilerlesinNeler yaptınız belirti oldumu ikitane mi gonderildi bir tanemi süreç nasıldı neler yaptınız anlatır mısınız
Haklısınız, daha önceden kürtaj geçmişim var ondan tedirginim sanırımTestler farklı aynı olsa bile bu şekilde takip yaparak kendinizi üzmeyin kan verin stres yapmayın pozitif sonuç olarak neden şuan kimyasal ihtimalini düşünüyorsunuz
Kasık dediğiniz karın ağrısınu oluyor gaz sancısı gibi ayniKasıklarımda ağrı vardı benim birde belim ağrıyordu ama regl öncesi de belim ağrır onun dışında bir belirtim olmadı birde 4.gün lekelenme şeklinde akıntım geldi . Ben transferden sonra ilk gün dinlendim sonra normal hayatıma döndüm yatmadım açıkcası dışarı çıktım hergun diyebilirim
Benimde var maalesef ama kendinize bunu yapmayın hep aynı şeyi yaşayacak değiliz bu sefer olacak zaten idrar testiyle hemen hemen aynı günlerde takip yapılmaz ki siz kan verin bence güzel çıkacakHaklısınız, daha önceden kürtaj geçmişim var ondan tedirginim sanırım