• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Neler yaptınız belirti oldumu ikitane mi gonderildi bir tanemi süreç nasıldı neler yaptınız anlatır mısınız

Kızlar Bugün 9. Gün kan testi günüm. Sabah erken gebelik testi yaptım çok silik değil mi bu üzüldüm biraz

Eklentiler

• IMG_3196.webp
    IMG_3196.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 53
Belirtileriniz var mıydı nelere dikkat ettiinz
Kasıklarımda ağrı vardı benim birde belim ağrıyordu ama regl öncesi de belim ağrır onun dışında bir belirtim olmadı birde 4.gün lekelenme şeklinde akıntım geldi . Ben transferden sonra ilk gün dinlendim sonra normal hayatıma döndüm yatmadım açıkcası dışarı çıktım hergun diyebilirim

Üstteki 7. Gün innovita, alttaki 9. Gün laboquick erken gebelik testi. Markalar farklı ama sanki daha da silikleşmiş gibi
Testler farklı aynı olsa bile bu şekilde takip yaparak kendinizi üzmeyin kan verin stres yapmayın pozitif sonuç olarak neden şuan kimyasal ihtimalini düşünüyorsunuz

Neler yaptınız belirti oldumu ikitane mi gonderildi bir tanemi süreç nasıldı neler yaptınız anlatır mısınız
Ben pek birsey yapmadım açıkçası embriyom 5.gün embriyosuydu süreçte ilk gün dinlendim sonra normal hayatıma döndüm ben yatmadım hareketlerime dikkat pek etmedim açıkçası kendimi hiç dinlemedim kasık ve bel ağrım oldh kendimi 7.gün test yapıcam diye sartlamıştım o şekilde çıktı birde beslenmeme dikkat ettim diyebilirim hergun kahvaltıda yumurta avakado taze çerezler şeklinde beslendim muz yedim kefir içtim. Darısı sizlere inşallah hepimizin sağlıkla ilerlesin

Kasıklarımda ağrı vardı benim birde belim ağrıyordu ama regl öncesi de belim ağrır onun dışında bir belirtim olmadı birde 4.gün lekelenme şeklinde akıntım geldi . Ben transferden sonra ilk gün dinlendim sonra normal hayatıma döndüm yatmadım açıkcası dışarı çıktım hergun diyebilirim
Kasık dediğiniz karın ağrısınu oluyor gaz sancısı gibi ayni

Haklısınız, daha önceden kürtaj geçmişim var ondan tedirginim sanırım
Benimde var maalesef ama kendinize bunu yapmayın hep aynı şeyi yaşayacak değiliz bu sefer olacak zaten idrar testiyle hemen hemen aynı günlerde takip yapılmaz ki siz kan verin bence güzel çıkacak 🙏🏻 kiminin beta değeri 100 Ken silik çıkıyor kimin 25 degerdeyken

Back
X