- 28 Eylül 2025
- 902
- 182
- 18
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dk sonra test bu kadar koyu çıkması normal mi yoksa gecersizmi10 dk sonra çıktı
Dünkü testim 3 dk da silik çıkmıştı bu da önce silik sonra koyulaştı10 dk sonra test bu kadar koyu çıkması normal mi yoksa gecersizmi
Sana resim attım bi bakKız test yapmayın artık kan önemli
10 lu laboquick test aldım tyden, skt üzeri kapanmıştı kazıdım hepsinin tarihi geçmişti...O nedenle söyledim..Canım öyle bişey olmaz normal fiyatları o zaten eczaneler aldıgı fiyatın 10 katını koyuyor
Benim attığım fotoya bi baksana canım10 lu laboquick test aldım tyden, skt üzeri kapanmıştı kazıdım hepsinin tarihi geçmişti...O nedenle söyledim..
Canım senin testin pozitif T+ kaç bugün bir de kaçıncı gün embriyolarıydı. :)Benim attığım fotoya bi baksana canım
E pozitif işte buBenim attığım fotoya bi baksana canım
Ama 10 dk sonra çıktıE pozitif işte bu![]()
2 tane embriyo 5 günlük. Bugün T+7Canım senin testin pozitif T+ kaç bugün bir de kaçıncı gün embriyolarıydı. :)
Sağlıkla ilerlesin inşallah
Sabah uyandım ilk idrarla yaptım çıkmadı sonra bidaha yaptım böyle oldu.. Acaba ilk test bozuk muydu. Çünkü dünkü testim daha siliktiCanım senin testin pozitif T+ kaç bugün bir de kaçıncı gün embriyolarıydı. :)
Sağlıkla ilerlesin inşallah
Elyas Google da baktım biyerde en garanti sonuç test 10-15 arasında çıkan sonuç muş.. Çünkü ilk günler hCG düşük olduğu için test geç algılıyomuş.. Mesela negatif olan testlerim var hala tek çizgi günlerdir duruyo hiç bişey değişmediSabah uyandım ilk idrarla yaptım çıkmadı sonra bidaha yaptım böyle oldu.. Acaba ilk test bozuk muydu. Çünkü dünkü testim daha silikti
Benim 8 yaşında kızım var. Tüp bebek 3.gün embriyosuydu ilk denememizde kucagıma aldım çok şükür. Şimdi kardeşi için bekliyoruz transferimin 7.günü bugün hayırlısıyla tutunmuşlardır hepinize ayrı ayrı dua ediyorum inşallah kucagınıza alırsınızarkadaşlar aramızda hiç çocuğu olan var mı ?
Bende ona bakıyordum araştırıyordum şimdi evet öyleymiş canımElyas Google da baktım biyerde en garanti sonuç test 10-15 arasında çıkan sonuç muş.. Çünkü ilk günler hCG düşük olduğu için test geç algılıyomuş.. Mesela negatif olan testlerim var hala tek çizgi günlerdir duruyo hiç bişey değişmedi
Benim bi kızım var iki buçuk yaşında 3. Gün embriyosuydu şimdi bu ikinci denemem olumsuz oldu malesf bakalım bi kaç ay sonra tekrar deneyeceğimarkadaşlar aramızda hiç çocuğu olan var mı ?
Bazı yerde böyle doğru ama bazıları da 3 dakikadan sonra geçersiz diyor kafam karıştıBenim 8 yaşında kızım var. Tüp bebek 3.gün embriyosuydu ilk denememizde kucagıma aldım çok şükür. Şimdi kardeşi için bekliyoruz transferimin 7.günü bugün hayırlısıyla tutunmuşlardır hepinize ayrı ayrı dua ediyorum inşallah kucagınıza alırsınız
Bence hamilesinDünkü testim 3 dk da silik çıkmıştı bu da önce silik sonra koyulaştı
Hayırlı olsun test yaptınmı seninle aynı gün transfer olmuşuzBenim 8 yaşında kızım var. Tüp bebek 3.gün embriyosuydu ilk denememizde kucagıma aldım çok şükür. Şimdi kardeşi için bekliyoruz transferimin 7.günü bugün hayırlısıyla tutunmuşlardır hepinize ayrı ayrı dua ediyorum inşallah kucagınıza alırsınız
AminnnBenim 8 yaşında kızım var. Tüp bebek 3.gün embriyosuydu ilk denememizde kucagıma aldım çok şükür. Şimdi kardeşi için bekliyoruz transferimin 7.günü bugün hayırlısıyla tutunmuşlardır hepinize ayrı ayrı dua ediyorum inşallah kucagınıza alırsınız
Benim ikizlerim vararkadaşlar aramızda hiç çocuğu olan var mı ?