- 25 Mart 2023
- 1.086
- 499
- 53
- 32
Tamam canım gördüm kaçıncı günün bugunSan oooo burda aha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım gördüm kaçıncı günün bugunSan oooo burda aha
T+ 7Tamam canım gördüm kaçıncı günün bugun
Ayy bi hasta oldum varyaa bağışıklık yerlerde sabah acile gittim parol taktılar onun da kendine faydası yok
Parol serumsa o çok iyi geliyo bebeğe bi zarraı yok merak etme en düşük ağrı kesici bende migren var bende hamileylen ondan veriyolardıAyy bi hasta oldum varyaa bağışıklık yerlerde sabah acile gittim parol taktılar onun da kendine faydası yokbebeğe bir şey olur mu acaba bu soğuk algınlığından
Kan istedi ablaAdaselin nerdesin doktora gittin mi kuzum
Senin tamamen belli oldumu şimdi gebelikAyy bi hasta oldum varyaa bağışıklık yerlerde sabah acile gittim parol taktılar onun da kendine faydası yokbebeğe bir şey olur mu acaba bu soğuk algınlığından
Sonuca göre değerlendirecek güzel sonuçlar çıksın hepimiz mutlu olalım inşallahKan istedi abla
Hayır işte haftaya cuma günü benim test günüm ama şimdi bağışıklık düşünce korktum acaba tutunmalarında bi sorun olur mu diye bide ben günde çeyrek dideral içiyorum kalp atışım çok yüksek olduğu içinSenin tamamen belli oldumu şimdi gebelik
İnşallahSonuca göre değerlendirecek güzel sonuçlar çıksın hepimiz mutlu olalım inşallah
Sen daha öğrenmedin mi kızzzzBenimkide böyle olur inşallah
İnşallah
Güzel sonuçlar çıksın, kat kat artsın inşallahKan istedi abla
Benimde öyle sürekli sol tarafımda bir sancı varBen en başından beri böyleyim sancım hiç gitmiyo
En çık benimde sol bazen sağ kasıgıma ağrı giriyor senin gebelik kesinleşti miBenimde öyle sürekli sol tarafımda bir sancı var
Rabbim şifa versin inşallah pozitif olur hepimizin inşallah dünya güzeli sağlıklı bebeklerimiz olurHayır işte haftaya cuma günü benim test günüm ama şimdi bağışıklık düşünce korktum acaba tutunmalarında bi sorun olur mu diye bide ben günde çeyrek dideral içiyorum kalp atışım çok yüksek olduğu için
Verdinmi şimdi kanıKan istedi abla
Hayırlı olsun canım var ama yerleşme kanaması bekleme kendını beklentıye sokma sakın
Hayır canım olmaz ben ilk hamileligimde antıbıyotık bıle kullandımAyy bi hasta oldum varyaa bağışıklık yerlerde sabah acile gittim parol taktılar onun da kendine faydası yokbebeğe bir şey olur mu acaba bu soğuk algınlığından
Benim diğer bebeğinde yerleşme 6 haftada olmuştu ondada ben evde ağır iş yaptım ondan olduHayırlı olsun canım var ama yerleşme kanaması bekleme kendını beklentıye sokma sakın