• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

İlaçlı ve doğal transferde progesteron değeri aynı değil
Benim iki transferimde doğal siklus yapıldı rahim kalinligimda da skinti olmuyor mesela estroferm bana kullandirmadi hoca. Herkesin ki dediginiz gibi ayni tedavi yöntemiyle yapılmıyor kisiye gore rahme gôre.

benim hiç ağrım sancım yok çok şükür ama herkesin farklı olabiliyor. Başta böyle ağrılar normalmiş içini ferah tut kanama olmasın yeter. Gaz sancısı ve kabızlık varsa da bu tarz şeyler oluyor ikisini genelde karıştırabiliyorlar. Her şey yolundadır inşallah hiç stres yapma normal yaşadıkların
Acıkınca özellikle oluyor yorulunca bide daha dikkat edicem dinlenince geçti sağolasın

Kızlar şimdi başka doktoruma yazdım 48 satte ikiye katlaniyormus ya Pazar günü 0,1 olanı baza alırsak salı günü 2lerde Perşembe 5,4 oluyor cihazlarda oynayabiliyormus ayy offf hepsi mantıklı diyor iki aynı cihaz üzerinden yorumladı dün ki betayls bugünü bir almadı farklı yer olunca

Yoğun baş ağrısı ve böyle gözleri hareket ettirince sanki şimşek çakıyor vücuduma yaşayan oldu mu bu durumu? 2 yıl antidepresan kullandım tedaviye başladığımda kestim şimdi yoğun baş ağrısı elektrik çarpması oluyor

22 Eylül transfer Test günüm 2 Ekim dedi doktor taze olunca çok fazla ilaç iğne kullanıyorum
progestan dex iğne sabah akşam
2 günde bir oksapar
Progestan kapsül sabah akşam
Esteofem prednol
Prograf artı vitaminlerim var
Meraba sizin doktorunuz kim acaba bana hem prednol hem prograf yazildi gebeyim halen kullaniyorum.bu ilac sekerimi yukseltiyormus kendim buldum.sekerim yuksek cikiyordu arastrdim ki bunlar yukseltiyor mus

Ada sana resim atacaktım progesteron onların tahlilleride acayip eğer değer normal olursa normal değerler yazar ama düşükse yada yüksekse referans dışı der.. Doktorlarada fazla güvenme..kendin de araştır canım benim o değerle transfer yapmaları yanlıştı. Ben tedaviye başladığım gün progesteron iğlerinede başladım transferden bi gün önce doktor bana dedıkı progeston tahlili yapıcam ona göre transfer yaparım düşük olursa yapamam dedi.
Merhaba transfer öncesi kaç olması gerekiyor

Arada hafif girip çıkan regl sancıları dışında bende bi şey yok, eşim gaz ağrısı falandır diyor ilaçlardan dolayı da olabilirmiş
Benim bugün 7.gün lekelenme de olmadı hiç
Lekelenme herkeste olmuyor ki leke gelmesini bekleme

Meraba sizin doktorunuz kim acaba bana hem prednol hem prograf yazildi gebeyim halen kullaniyorum.bu ilac sekerimi yukseltiyormus kendim buldum.sekerim yuksek cikiyordu arastrdim ki bunlar yukseltiyor mus
Gerçekten mi? Benim de ilk defa 114 geldi açlık şekeri 2 gün önce. Doktor da takip edelim diyor. 3 aylık şeker ortalaması normal. Tokluk şekeri normal. Anlam verememiştim. Üzülüyordum.

Kızlar şimdi siz konuşunca içime dert oldu doktor benimde transferden önce protestona bakmak için kan aldı o güne kadar doğal siklus olduğu için sadece folik asit coraspin kullanıyordum ama o gün aradılar kan sonucu çıktı progestan sınırda olduğu için fitil kullan dediler acaba sınırda olması olumsuz mu olacak demek 🥺

Bende değer aralıkları hiç dediğiniz gibi gösterilmemiş acaba laboratuvardan laboratuvara değişiklik mi gösteriyor
Mesela aşağıdaki transferden bir hafta öncesi
IMG_0081.webp

Bende değer aralıkları hiç dediğiniz gibi gösterilmemiş acaba laboratuvardan laboratuvara değişiklik mi gösteriyor
Mesela aşağıdaki transferden bir hafta öncesi
Eki Görüntüle 3652439
labdan laba degısıyor değerler. Ben özeldeki testlerimden bişey anlamadım devlette biraz daha açıklayıcı e nabızda olanlar. Ayarlamıştır doktor onu rast gele yapmaz.

Yoğun baş ağrısı ve böyle gözleri hareket ettirince sanki şimşek çakıyor vücuduma yaşayan oldu mu bu durumu? 2 yıl antidepresan kullandım tedaviye başladığımda kestim şimdi yoğun baş ağrısı elektrik çarpması oluyor
Sen yeni başladıysan olabilir. Bizler 2. Deneme falan alışkınız ilaçlara ama bazılarının yüksekse mm i yapar

Sen yeni başladıysan olabilir. Bizler 2. Deneme falan alışkınız ilaçlara ama bazılarının yüksekse mm i yapar
Ya sabahtan beri eşim sirkeli su limonlu su neler yapıyor 38 5 e zorla düştü eve sağlık kalibüni aradık da oda parol takacak yine bir şeye faydası yok

labdan laba degısıyor değerler. Ben özeldeki testlerimden bişey anlamadım devlette biraz daha açıklayıcı e nabızda olanlar. Ayarlamıştır doktor onu rast gele yapmaz.
Galiba öyle değişiyor ama benimki transferden önce aradılar sınırda dediler zaten kafaya onu taktım şimdi 🥹

Back
X