• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Benim 0.271 ve doktor olması gereken bizim için gayet iyi dedi ama arkadaşların değerleri çok farklı. Tüp bebek tedavisine başladığım gün Protestan iğne kullanıyorum

Ya sabahtan beri eşim sirkeli su limonlu su neler yapıyor 38 5 e zorla düştü eve sağlık kalibüni aradık da oda parol takacak yine bir şeye faydası yok
Yoğun baş ağrısı ve böyle gözleri hareket ettirince sanki şimşek çakıyor vücuduma yaşayan oldu mu bu durumu? 2 yıl antidepresan kullandım tedaviye başladığımda kestim şimdi yoğun baş
Girne ivf

Hastayım ya havaalanından kaptım kesin donuyorum ağlıyorum kasılıyorum gerçekten olan da gitti bu ateşle kasılmayla çok kötü hissediyorum
Nasıl oldun canm

Tüm test verecek arkadaşlar Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah bebeklerimiz tutunmuştur bize Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın hep beraber güzelhaberler alalım birbirimize dualar edelim🙏🥹❤️

Tüm test verecek arkadaşlar Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah bebeklerimiz tutunmuştur bize Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın hep beraber güzelhaberler alalım birbirimize dualar edelim🙏🥹❤️
Amin inşallah aşkım bol bol dua edin ismi azam duasını çekin Yunus efendimizin duası Zekeriya efendimizin duasını okuyun

Back
X