- 31 Ağustos 2025
- 385
- 237
- 18
- 44
Ilık duş aldın mı? Rabbim yardımcın olsun inşallahYa sabahtan beri eşim sirkeli su limonlu su neler yapıyor 38 5 e zorla düştü eve sağlık kalibüni aradık da oda parol takacak yine bir şeye faydası yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilık duş aldın mı? Rabbim yardımcın olsun inşallahYa sabahtan beri eşim sirkeli su limonlu su neler yapıyor 38 5 e zorla düştü eve sağlık kalibüni aradık da oda parol takacak yine bir şeye faydası yok
Ya sabahtan beri eşim sirkeli su limonlu su neler yapıyor 38 5 e zorla düştü eve sağlık kalibüni aradık da oda parol takacak yine bir şeye faydası yok
Yoğun baş ağrısı ve böyle gözleri hareket ettirince sanki şimşek çakıyor vücuduma yaşayan oldu mu bu durumu? 2 yıl antidepresan kullandım tedaviye başladığımda kestim şimdi yoğun baş
Girne ivf
Nasıl oldun canmHastayım ya havaalanından kaptım kesin donuyorum ağlıyorum kasılıyorum gerçekten olan da gitti bu ateşle kasılmayla çok kötü hissediyorum
Yumurta toplandıktan sonra antibiyotik kullandınmıAynen öyle o yüzden Rabbim en doğru zamanda hayırsızı da hayırlı kılıp kucağına versin isteyen herkesin
Acilen doktora gitHastayım ya havaalanından kaptım kesin donuyorum ağlıyorum kasılıyorum gerçekten olan da gitti bu ateşle kasılmayla çok kötü hissediyorum
Referans aralıkları farklı demekki ablaBenim 0.271 ve doktor olması gereken bizim için gayet iyi dedi ama arkadaşların değerleri çok farklı. Tüp bebek tedavisine başladığım gün Protestan iğne kullanıyorum
Sen verecekmisin çağırdı mi doktor yarın içinYarın kimler testtt verecekkkk
AynnReferans aralıkları farklı demekki abla
Belki bende verebilirim testler kafamı karıstırsı ne olacaksa olsunSen verecekmisin çağırdı mi doktor yarın için
Ben vercem canımYarın kimler testtt verecekkkk
Neden kafan karıştı seninBelki bende verebilirim testler kafamı karıstırsı ne olacaksa olsun
Gözünü severim yapma beni görBelki bende verebilirim testler kafamı karıstırsı ne olacaksa olsun
Güzel haberlerle gel inşallah bacımBen vercem canım
Ben vereceğim tekrarSen verecekmisin çağırdı mi doktor yarın için
Amin inşallah aşkım bol bol dua edin ismi azam duasını çekin Yunus efendimizin duası Zekeriya efendimizin duasını okuyunTüm test verecek arkadaşlar Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah bebeklerimiz tutunmuştur bize Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın hep beraber güzelhaberler alalım birbirimize dualar edelim![]()
Çok dua ediyorum hepimiz içinAmin inşallah aşkım bol bol dua edin ismi azam duasını çekin Yunus efendimizin duası Zekeriya efendimizin duasını okuyun
Ama bu testler beni deli etti ada yarın bi vereyim en azından ne olduğunu bilirim ben kendimi hazırladım zaten ha iyi bişey olursa sürpriz olcakGözünü severim yapma beni gör
Ben vereceğim elif önceki kaç çıkmıştı