• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Sana başka test al dedim çünkü artmed testi ben daha tedaviye başlamadan hastalandım midem bulandı sonra test ı yaptım direk pozitif çıktı sonra kan verdim 0.17 çıktı yani negatif sonra bu testin firmasını aradım neden test leriniz pozitif çıkuyo dedim insanların duygularıyla oynamaya ne hakkınız var baya bi kavga ettim onlarla. Bana dedilerki ovulasyon testiyle gebelik testleri karışmış testlerde bi hata yok yani yalan söylüyorlar arastır bu test hakkında çok şikayet var bütün testleri yanlış çıkıyo sakın almayın
Bende yanlış çıkmadı artımed

Hadi ya nasıl ilerledi acaba değeriniz
7. Günden itibaren lekelenmem başladı kahve sarı tonlarında çok az peçeteye geliyordu evde test yaptım silik çıktı 8. Gün biraz daha belirgin ama hala silikti 9. Gün kan testinden önce tekrar evde yaptım yine silik ama daha belirgindi ama geç göründü testte şüphelendim 9. Gün kan verdim 15 ile öğrendim 12. Gün 9’a düştü 14. Gün 2 oldu lekenmem her gün biraz daha artmıştı zaten 12. Gün kan verirken sırada beklerken regl olduğumu zannetmiştim

7. Günden itibaren lekelenmem başladı kahve sarı tonlarında çok az peçeteye geliyordu evde test yaptım silik çıktı 8. Gün biraz daha belirgin ama hala silikti 9. Gün kan testinden önce tekrar evde yaptım yine silik ama daha belirgindi ama geç göründü testte şüphelendim 9. Gün kan verdim 15 ile öğrendim 12. Gün 9’a düştü 14. Gün 2 oldu lekenmem her gün biraz daha artmıştı zaten 12. Gün kan verirken sırada beklerken regl olduğumu zannetmiştim
Lekelenme sürekli mi oldu

Kızlar arastırma hastanesine gittim kadın doğumda muayene oldum ama çok yeni değer daha küçük ama hamilelik pozitif 2 günde bir değer ölçülecek asıl test günüm pazar günü 3 defa artışı takip edecez değer 1500 e çıkınca vajinal usg çekilecek ama dedi belli olmaz bazen değer çok hızlı yükselir inşallah yükselir

Back
X