- 26 Haziran 2024
- 1.284
- 190
- 43
- 26
Zor süreç Rabbim hepimizin gönlünden geçen Bebek sevgisini nasip etsin inşallahT+8 oldu bugün ama gece çok sancım oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor süreç Rabbim hepimizin gönlünden geçen Bebek sevgisini nasip etsin inşallahT+8 oldu bugün ama gece çok sancım oldu
Yok be onu göremez ki benim kahverengi önce peçeteye siliyorum pembe geliyodu şimdi siyah gibiSenin lekelenme nasıl sanki benimkinin devamı gelecek gibi hissediyorum ama adet olsa dün ultrason da görür muydu
Belki adet olacağım test de ondan çizgi görüldü adet günü beta yükselir miYok be onu göremez ki benim kahverengi önce peçeteye siliyorum pembe geliyodu şimdi siyah gibi
Belirti arama hiçbirşeyi düşünme benden sana bacı tavsiyesi 12.gün git kan verGünaydın kızlar benim niye hiç belirtim yok sadece gece hafif kramp giriyor o kadar bugün T+5
Benim yokGünaydın kızlar benim niye hiç belirtim yok sadece gece hafif kramp giriyor o kadar bugün T+5
Sana başka test al dedim çünkü artmed testi ben daha tedaviye başlamadan hastalandım midem bulandı sonra test ı yaptım direk pozitif çıktı sonra kan verdim 0.17 çıktı yani negatif sonra bu testin firmasını aradım neden test leriniz pozitif çıkuyo dedim insanların duygularıyla oynamaya ne hakkınız var baya bi kavga ettim onlarla. Bana dedilerki ovulasyon testiyle gebelik testleri karışmış testlerde bi hata yok yani yalan söylüyorlar arastır bu test hakkında çok şikayet var bütün testleri yanlış çıkıyo sakın almayınBelki adet olacağım test de ondan çizgi görüldü adet günü beta yükselir mi
Canım bazen yapa biliyor bi arkadaşım yapmıştı çift çizgiydi baya koyu adet oldu sen kendi doktoruna gittin mi ne söylediBelki adet olacağım test de ondan çizgi görüldü adet günü beta yükselir mi
Ya dünden beri belirti arıyorum sürekli eşim soruyor ağrıyor mu hassas mı yav yok diyorum belirti yok adam şimdiden kafayı yediBelirti arama hiçbirşeyi düşünme benden sana bacı tavsiyesi 12.gün git kan ver
Ben şuan tekrar gidip alamam ki yürüyememSana başka test al dedim çünkü artmed testi ben daha tedaviye başlamadan hastalandım midem bulandı sonra test ı yaptım direk pozitif çıktı sonra kan verdim 0.17 çıktı yani negatif sonra bu testin firmasını aradım neden test leriniz pozitif çıkuyo dedim insanların duygularıyla oynamaya ne hakkınız var baya bi kavga ettim onlarla. Bana dedilerki ovulasyon testiyle gebelik testleri karışmış testlerde bi hata yok yani yalan söylüyorlar arastır bu test hakkında çok şikayet var bütün testleri yanlış çıkıyo sakın almayın
Bende öyle bi yerim ağrısın diyorumBenim yokT+6 vücudumda resmen belirti ariyorum
![]()
Dün ultrasonla baktı bir kanama görmüyorum dedi pazartesi tekrardan gel dedi bende şimdi devamı gelecekmi onu bekliyorum sanki gelecekmiş gibiCanım bazen yapa biliyor bi arkadaşım yapmıştı çift çizgiydi baya koyu adet oldu sen kendi doktoruna gittin mi ne söyledi
Anladım abla buda yalancı pozitif o zaman hemen ilk saniyede çıkınca netlesince bende bir an şey sandımSana başka test al dedim çünkü artmed testi ben daha tedaviye başlamadan hastalandım midem bulandı sonra test ı yaptım direk pozitif çıktı sonra kan verdim 0.17 çıktı yani negatif sonra bu testin firmasını aradım neden test leriniz pozitif çıkuyo dedim insanların duygularıyla oynamaya ne hakkınız var baya bi kavga ettim onlarla. Bana dedilerki ovulasyon testiyle gebelik testleri karışmış testlerde bi hata yok yani yalan söylüyorlar arastır bu test hakkında çok şikayet var bütün testleri yanlış çıkıyo sakın almayın
Sadece iğne vurduğum yerler ağrıyor ama öyle böyle değil sizin de ağrıyor mu iğne yerleriniz ya üstüne yatamıyorum benBende öyle bi yerim ağrısın diyorum![]()
Sen yinede dinlenmeye çalış ve bekleDün ultrasonla baktı bir kanama görmüyorum dedi pazartesi tekrardan gel dedi bende şimdi devamı gelecekmi onu bekliyorum sanki gelecekmiş gibi
Canım benim heryerim mor bacaklar insülinden mor karnım iğneleeden ama sancı işte o benim canımı sıkıyor sanki adet olacam gibiSadece iğne vurduğum yerler ağrıyor ama öyle böyle değil sizin de ağrıyor mu iğne yerleriniz ya üstüne yatamıyorum ben
Kan testi verdin mi bugünCanım benim heryerim mor bacaklar insülinden mor karnım iğneleeden ama sancı işte o benim canımı sıkıyor sanki adet olacam gibi
Birisinden öyle duymuştum bende emin değilimYa rahim de şişlik bende de oldu fitili zor koyuyorum bu bi belirti mii