• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlar eşim dün prodoktor test siparişi vermişti bugün geldiler biraz önce sırf test etmek için yaptım negatif çıktı beta 30 onu bile algılamadı.. Yani diyeceğim o'ki paranızı boşa harcamayın ama illada yapacam diyosanız da pozitif yada negatif sonucu ciddiye almayın.. En ufak silik çizgi bile yok

Kızlar eşim dün prodoktor test siparişi vermişti bugün geldiler biraz önce sırf test etmek için yaptım negatif çıktı beta 30 onu bile algılamadı.. Yani diyeceğim o'ki paranızı boşa harcamayın ama illada yapacam diyosanız da pozitif yada negatif sonucu ciddiye almayın.. En ufak silik çizgi bile yok
Canım yazdım ama görmemişsin 317
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alrsınız inşallah 🙏🏻

Evet bende onu farkettim boşa paramızı aliyrolar benimde kan çıkmamış aradım da ama hiç ümidim yok

Alla Allah uzulmeyeyim ozaman

.

Eklentiler

• IMG_20251003_153100.webp
    IMG_20251003_153100.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar eylül 5 inde cuma günü transfer olucağım garip bi heyecan korku var içimde 2. Transferim olucak dilerim Rabbim nasip eder siz ne durumdasınız hangi gün transfer olucaksınız yazın sohbet edelim 💕🫶🏻
Bende dün transfer oldum 2. Transferim ve son embriyom Allah yardımcımız olsun 🤲

Back
X