- 13 Temmuz 2024
- 383
- 103
- 23
10. Günüm şimdi verdimErken verdiğimi ciddiye almadı test gününü ciddiye aldı benim ama gerçekten yanlış yaptık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10. Günüm şimdi verdimErken verdiğimi ciddiye almadı test gününü ciddiye aldı benim ama gerçekten yanlış yaptık
Kızlar eşim dün prodoktor test siparişi vermişti bugün geldiler biraz önce sırf test etmek için yaptım negatif çıktı beta 30 onu bile algılamadı.. Yani diyeceğim o'ki paranızı boşa harcamayın ama illada yapacam diyosanız da pozitif yada negatif sonucu ciddiye almayın.. En ufak silik çizgi bile yok
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alrsınız inşallahCanım yazdım ama görmemişsin 317
Bizi uyarmak isteyenleride yanlış anladık kızdık
Alla Allah uzulmeyeyim ozamanKızlar eşim dün prodoktor test siparişi vermişti bugün geldiler biraz önce sırf test etmek için yaptım negatif çıktı beta 30 onu bile algılamadı.. Yani diyeceğim o'ki paranızı boşa harcamayın ama illada yapacam diyosanız da pozitif yada negatif sonucu ciddiye almayın.. En ufak silik çizgi bile yok
Bugün neden verdinki kan yarın verecektin günün yarinEvet bende onu farkettim boşa paramızı aliyrolar benimde kan çıkmamış aradım da ama hiç ümidim yok
1 Ekim üzerinden 48 saat geçti onu da teyit etmek istedik aynı merkezden verdikBugün neden verdinki kan yarın verecektin günün yarin
İki merkeze pes oese verince ikisinide teyt edilecek artık hayırlısı olsun bakalımBugün neden verdinki kan yarın verecektin günün yarin
Beta düşük 2 günde bi ikiye katlarsa sorun yok inşallah katlarHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alrsınız inşallah![]()
Asla dikkate alma test gününden 2 gün önce zaten kanda çıkuyıAlla Allah uzulmeyeyim ozaman
Ayyy gözün aydın çok sevindim gerçekten böyle pozitif duyunca kendimmiş gibi seviniyorum vallahiBeta düşük 2 günde bi ikiye katlarsa sorun yok inşallah katlar
Rabbim burda olan bütün kardeşlerimi sevindirsin inşallah bende böyle başkasını duyunca çok sevinirdim inisllah sağlıkla ilerlerde bebeğime kavuşurumAyyy gözün aydın çok sevindim gerçekten böyle pozitif duyunca kendimmiş gibi seviniyorum vallahi![]()
Bende dün transfer oldum 2. Transferim ve son embriyom Allah yardımcımız olsunKızlar eylül 5 inde cuma günü transfer olucağım garip bi heyecan korku var içimde 2. Transferim olucak dilerim Rabbim nasip eder siz ne durumdasınız hangi gün transfer olucaksınız yazın sohbet edelim![]()
Aramıza hoşgeldin meros hadi bakalım sende katıl günlerdir kendimizi yedik bitirdik sıra sendeBende dün transfer oldum 2. Transferim ve son embriyom Allah yardımcımız olsun![]()
Ada kanama devam ediyomu benim akıntı devam ediyoİki merkeze pes oese verince ikisinide teyt edilecek artık hayırlısı olsun bakalım
sonucum da 9,2 geldiAda kanama devam ediyomu benim akıntı devam ediyo