• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlar ablamın bi arkadası vardı o anlatmıştı bi defa düşük yapmış sonra yine hamile kalmış diyo bende çn otururken bi kan bosaldı ama hastaneye zor yetişmiş bakmışlsr bebek gayet iyi demiş doktor kese etrafında kanama yok 1 hafta sürmüş sonra bitmiş şimdi kızı 14 yasında filan ve bunun gibi çok insan var. Zaten ben kürtaj olurken doktor bana demiştiki sağlıklı bi bebek düşmez kanama olsada eğer bebek ölürse bebekte mutlaka bi sorun vardır ve Rahim hasta bebeği kabul etmiyomuş bence stres yapmaya gerek yok sağlıklıysalar bizi bırakmazlar

Valla kızlardan cevap gelmeyince bende şimdi doktora ulaşıp sordum sen yatmaya devam et kırmızı değilse sıkıntı yok dedi
Ben şuan sol kasıgım öyle bi ağrıyoki ve transferin ikinci günü başladı hala devam ediyo bebeğim sağlıklıysa inşallah doğacak ama onun dısında elimden bişey gelmiyo allahın takdiri

Ben şuan sol kasıgım öyle bi ağrıyoki ve transferin ikinci günü başladı hala devam ediyo bebeğim sağlıklıysa inşallah doğacak ama onun dısında elimden bişey gelmiyo allahın takdiri
O kasik ağrısı bende hiç geçmedi her WC ye gitmemde bakıyorum hastami oldum diye adet sancısı gibi ayni ama bende hiç leke falan olmadı

Kızlar birşey soracağım bu sağlıksız embriyo olayı varya tüp Bebek de spermler seçilip enjekte edilmiyor mu
Görünüm olarak sağlıklı embriyo veriliyo. Yok sa embriyo sağlıkşımı hastamı ona bakmıyolsr. Genetik tarama diyolar ya o embriyo oluşunca bakıyolar yani sperm tek yumurta içinde yaşayabilir uzun süre tek başına yasayamaz

Ya hiç fitil kullanan yokmu ben bugün attığım tüm fitilleri attım hepsi çıktı neden öyle oluyor

Diğer kizlar nerde ya sona
Ya hiç fitil kullanan yokmu ben bugün attığım tüm fitilleri attım hepsi çıktı neden öyle oluyor
Ben kullanıyorum ama en az 1 saat yatıyorum aksamkinide yatarken koyuyorum dış kabuğu atıyor hafifte alıyor normal yani o

Back
X