- 25 Ekim 2023
- 541
- 445
- 23
Allah seni ne etmeye kızAy benim bugün T+4 müş ya pazartesi transfer oldum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seni ne etmeye kızAy benim bugün T+4 müş ya pazartesi transfer oldum ben
Daha tutunmaya çalışıyor yavrummmmAllah seni ne etmeye kız
Kaç haftalık öldü bebeğinDoktor değerimi gördü dedıkı valla çok güzel bi değer dedi.. Bana 12 gün sonra teste başla dedi ben bi hafta önce test olayını bitirmiştim
6.gün 60.16
8.gün 199
10 . Gün 418
12 gün 951
Dedim hocam daha yaptırayımmı dedi saçmalama bırak artık![]()
8+4Kaç haftalık öldü bebeğin
Oyyy kuzummm
Evet aynn öyle bak kahve akıntı devam ediyo bu ne kadar sürer acaba bilen varmıDaha tutunmaya çalışıyor yavrummmm![]()
Bol bol kabak çekirdeği ye betayı yükseltiyo cevizde öyleOyyy kuzummm
Hergun 200 TL lik kabak cegirdegi yiyorumBol bol kabak çekirdeği ye betayı yükseltiyo cevizde öyle
Cok silikti işte o senenin konusma postunda buldum. Bununla kızımı ögrendim ve hamileydim demem o kiAma görünmüyor 2.cizgi
Hayır silik bir cizgi vardı o senenin postunda buldum bunu. Bu testle kızıma hamile oldugumu ögrendim 2 gün sonra kandada cıktı yaniEvet o test negatif daha açıklayıcı yazarmisiniz
Ye ye çok faydalı şuan bende oturdum mutfak masasına at arpa yer gibi her yer kabuk,Hergun 200 TL lik kabak cegirdegi yiyorum![]()
Evet benimde daha yeni başladı ne zaman bitecek bende onu soruyodum kimse cvp vermediKızlar 5+2 deyim kese görmüştük bu gün birşey oldu çamaşırında kahverengi leke vardı peceteyle baktım akıntım pembemsi gibi oluyordu hafifte bir bel ağrısı geldi hemen uzandım bel ağrım geçti sizce yerleşme kanamasımi
Bende kocamdan istedim gitmiş soyulmuş almış zahmet edip de ağzım yorulmasın diye öyle de zevkli olmuyorYe ye çok faydalı şuan bende oturdum mutfak masasına at arpa yer gibi her yer kabuk,![]()
Bencede bide kabul olmayanın tadı bi değişik bence kabuklu daha hijyenikBende kocamdan istedim gitmiş soyulmuş almış zahmet edip de ağzım yorulmasın diye öyle de zevkli olmuyor![]()
Deme öyle bak yiyememB
Bencede bide kabul olmayanın tadı bi değişik bence kabuklu daha hijyenik![]()
Kocam transferden önce alışveriş ysptık kuruyemiş falan çalışıyo gidemem diye sende çıkma yorulma dedi bende böyle şeyleri pek yiyemiyorum mecburen işte. Neyse sabah baktım badem leri avuçla yiyo şöyle bi baktım yüzüne o badem kaç para sen biliyonmu dedim. Beslenmem lazım karıcım diyo niye dedim çocugu sana mı koydularBende kocamdan istedim gitmiş soyulmuş almış zahmet edip de ağzım yorulmasın diye öyle de zevkli olmuyor![]()
Evet 7. Gün öğleden sonra başlayıp adet olduğum güne kadar oldu ama hergün biraz daha artmıştıLekelenme sürekli mi oldu