- 28 Eylül 2025
- 897
- 182
- 18
- 44
ManyakAynen alttan bağırıyor bizimkiler annaaaa ciğaaaraaaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ManyakAynen alttan bağırıyor bizimkiler annaaaa ciğaaaraaaaa![]()
Yoksa pazar günümüManolya şimdi ben bugün test verdim ya arada 2 gün bosluk olması lazım yani pazartesi vericem dimi
Pazar günü 48 saat arayla takip ediyorlar ama merkezin kapalıysa pazartesi verirsinYoksa pazar günümü
Yok canm arastırma 24 saat açık ben zaten oranın demir başıyım sorun olmuyo bugün doğum haneye bile çıktımPazar günü 48 saat arayla takip ediyorlar ama merkezin kapalıysa pazartesi verirsin
Pazar vereceksin canım 48 saat oluyor hergun vermiyceksinYoksa pazar günümü
Tmm artık eşimi beklerim öğlen giderimPazar vereceksin canım 48 saat oluyor hergun vermiyceksin
İçini ferah tut 8. Ci gün için 30 değer gerçekten çok iyi normal testtin 12 Co gunmu 10 cu gunmuyduTmm artık eşimi beklerim öğlen giderim
Hoşgeldin bacım aramızaMerhaba iğneye başladığınız gün ultrasonda görünen yumurta sayınız ve kaç mm olduğunu yazabilir misiniz
10 gün yani pazar günüİçini ferah tut 8. Ci gün için 30 değer gerçekten çok iyi normal testtin 12 Co gunmu 10 cu gunmuydu
25 dkkdır yazmadın uyudun mu yoksa burda olmayınca sen eksik oluyor gelllllTmm artık eşimi beklerim öğlen giderim
Bero bağımlılık yaptı bana bura doğuma giderken hala yazısıyo olacamHoşgeldin bacım aramızahepimiz burda kafayı yedik sende yeme
![]()
Kocam dedi gel beni uyut sonra gidersin şimdi ufaktan ufaktan salona kacıcam25 dkkdır yazmadın uyudun mu yoksa burda olmayınca sen eksik oluyor gelllll![]()
Hahahaha vallahi çocukların büyüyecek sen hâlâ burda bize laf anlatıyor olacanBero bağımlılık yaptı bana bura doğuma giderken hala yazısıyo olacam![]()
Kız aslinda iyi olur ozamanda birbirimize fikir veririz tabi kalırsaHahahaha vallahi çocukların büyüyecek sen hâlâ burda bize laf anlatıyor olacan![]()
Ben kabak cegirdegi citliyom25 dkkdır yazmadın uyudun mu yoksa burda olmayınca sen eksik oluyor gelllll![]()
Kocam dedi gel beni uyut sonra gidersin şimdi ufaktan ufaktan salona kacıcam![]()
2000 lerden beridir var ya burası o zamana kadar da kalır okula bırakırız çocukları burdan dedikodu yaparız yineKız aslinda iyi olur ozamanda birbirimize fikir veririz tabi kalırsa![]()
Kız sabahtan beri kabak çekirdeği yiyon yeterBen kabak cegirdegi citliyom![]()
Hayır temmuz haziran değil 8 aylık oluyor HaziranKizlar Allah nasip eder hamile kalırsam Haziran anneleri sayfasında olucaz demi ay çok heyecanla bekliyorum o gunu