- 25 Ekim 2023
- 540
- 445
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haziran ortalarına denk geliyor kuzumHayır temmuz haziran değil 8 aylık oluyor Haziran
Aaaa evettt doğru ben temmuz sanıyordum iyi yengeç burcu olmayacaklarHaziran ortalarına denk geliyor kuzum![]()
İkizler de hiç hoş değilAaaa evettt doğru ben temmuz sanıyordum iyi yengeç burcu olmayacaklar
Doğru evettt grup açarız o zaman haziran anneleri diye Rabbim nasip etsin hepimizeEkimde 1 yazlık hamile oluyoruz zaten say bakalım Ekim 1 diye
Hepsi birbirinden beter bacım napalım içimizde tutup ağustosta mı doğuralım aslan olsun diyeİkizler de hiç hoş değil![]()
Eminim çok zevkli geçecek o 9 ay bu formla birlikteDoğru evettt grup açarız o zaman haziran anneleri diye Rabbim nasip etsin hepimize
Bu arada bizim oğlumuz olursa evlendiğimiz ilk günden beri hayalimiz aslan uraz koymakHepsi birbirinden beter bacım napalım içimizde tutup ağustosta mı doğuralım aslan olsun diye![]()
Şöyle bir düşündüm de hepsi birbirinden betermiş gerçektenHepsi birbirinden beter bacım napalım içimizde tutup ağustosta mı doğuralım aslan olsun diye![]()
Evet sayenizde 5.günğm bitti vallaEminim çok zevkli geçecek o 9 ay bu formla birlikte
Şimdi böyle konuşuyoruz ama ben hepinizi o kadar çok merak ediyorum ki anlattıklarınızdan gözümde canlandırmaya çalışıyorumDoğru evettt grup açarız o zaman haziran anneleri diye Rabbim nasip etsin hepimize
Of of of en güzel benim burcum koçŞöyle bir düşündüm de hepsi birbirinden betermiş gerçekten![]()
Bende vallahi wpden grup kurup tüm gün görüntülü konuşmak istiyorum ahahahaŞimdi böyle konuşuyoruz ama ben hepinizi o kadar çok merak ediyorum ki anlattıklarınızdan gözümde canlandırmaya çalışıyorum![]()
Ben sarisin 45 yaşında bir bayanım minyon tipliŞimdi böyle konuşuyoruz ama ben hepinizi o kadar çok merak ediyorum ki anlattıklarınızdan gözümde canlandırmaya çalışıyorum![]()
Bende vallahi wpden grup kurup tüm gün görüntülü konuşmak istiyorum ahahaha
Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi :)Hoşgeldin bacım aramızahepimiz burda kafayı yedik sende yeme
![]()
Aynenn öyle yapacaz2000 lerden beridir var ya burası o zamana kadar da kalır okula bırakırız çocukları burdan dedikodu yaparız yine
Aynı ben de öyle oldum bazen sadece dinliyorum bağımlılık yapıyorYemek yerken bile formdayim düşün yani![]()
Arkadaşlarımı arıyorum artık sıkıldım onlardan beni anlamıyorlar şuan hislerimi duygularımı o yüzden konudmak istemiyorum