• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Selamlar ben de 30 eylülde transfer oldum 5. Gün 3bb embriyo pek bi belirtim yok biraz dizlerim bacaklarım ağrıyo sadece. Bugün test yapan benle aynı birini gördüm pozitif(Allah daim etsin🧿) ben şok şu anda belli mi yani ben daha orda duruyo takılıyor sanıyordum birden çok heyecanlandım ya. Test günüm 12 ekimde

Duramazdım gerçi dediğim gibi önemli olan gelişmesi ıkı transferım de boyle oldu pozıtıfı gördüm ama bırı 5 haftalık duştu dıgerı 2 aylık kalbi durdu inşallah hayırlısını versin rabbim
İnsanın kayıpları olunca korkuyor dimii 😔 sagsalim ilerlesin inşallah değerlerin artsın ve kazasız belasız sagsalım kucağına al 🤲🏼🧿

Selamlar ben de 30 eylülde transfer oldum 5. Gün 3bb embriyo pek bi belirtim yok biraz dizlerim bacaklarım ağrıyo sadece. Bugün test yapan benle aynı birini gördüm pozitif(Allah daim etsin🧿) ben şok şu anda belli mi yani ben daha orda duruyo takılıyor sanıyordum birden çok heyecanlandım ya. Test günüm 12 ekimde
Benımde bacaklarım çok ağrıdı pozitifi gördüm ama önemli olan sağlıklı sekılde ilerlemesi 🤲🏼🤲🏼

Benımde 30 Eylül transferımdı pozitif görmek te guzel ama en önemlisi gelişim ve artışın güzel olması canım inşallah dualarımız o yönde

Kalite ogrenmek istemedim onyargılı olmayım dıye ve evet cıft embrıyoydu oyundan Belkide erken gorundu
Teşekkür ederim benm de aynı gün transfer tarihim yapmadım ben 1 embriyo koyuldu bana o yüzden meral ettim. İnşallah artarak devam etsin. Bebeğiniz sımsıkı sarılsım size.

Back
X