Bunlar 5.günden mi acabaResim yukleyemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar 5.günden mi acabaResim yukleyemedim
Evet 5.günBunlar 5.günden mi acaba
İnsanın kayıpları olunca korkuyor dimiiDuramazdım gerçi dediğim gibi önemli olan gelişmesi ıkı transferım de boyle oldu pozıtıfı gördüm ama bırı 5 haftalık duştu dıgerı 2 aylık kalbi durdu inşallah hayırlısını versin rabbim
Benımde bacaklarım çok ağrıdı pozitifi gördüm ama önemli olan sağlıklı sekılde ilerlemesiSelamlar ben de 30 eylülde transfer oldum 5. Gün 3bb embriyo pek bi belirtim yok biraz dizlerim bacaklarım ağrıyo sadece. Bugün test yapan benle aynı birini gördüm pozitif(Allah daim etsin) ben şok şu anda belli mi yani ben daha orda duruyo takılıyor sanıyordum birden çok heyecanlandım ya. Test günüm 12 ekimde
Başka belirtiniz oldu mu 5. Güne kadar ne oldu sonra ne olduBenımde bacaklarım çok ağrıdı pozitifi gördüm ama önemli olan sağlıklı sekılde ilerlemesi![]()
İnşallah canım Rabbım ısteyen herkesin kucağını doldursun boş bırakmasınİnsanın kayıpları olunca korkuyor dimiisagsalim ilerlesin inşallah değerlerin artsın ve kazasız belasız sagsalım kucağına al
![]()
Senin bugün kaçıncı gününEvet 28.1 cıktı ordaki ebede 12. Gün verilmiyormu diye sordu kağıtta öyle yazınca bende sabah silik idrar testinden esinlenip geldiğimi söyledim :) hayırlı olsun dedi ama ben doktoruma atmadım test günüm salı oldugu için
Benımde 30 Eylül transferımdı pozitif görmek te guzel ama en önemlisi gelişim ve artışın güzel olması canım inşallah dualarımız o yöndeSelamlar ben de 30 eylülde transfer oldum 5. Gün 3bb embriyo pek bi belirtim yok biraz dizlerim bacaklarım ağrıyo sadece. Bugün test yapan benle aynı birini gördüm pozitif(Allah daim etsin) ben şok şu anda belli mi yani ben daha orda duruyo takılıyor sanıyordum birden çok heyecanlandım ya. Test günüm 12 ekimde
10. GünSenin bugün kaçıncı günün
Ben de duacınım başka test verecek misin sen beraber bekleyelimBenımde 30 Eylül transferımdı pozitif görmek te guzel ama en önemlisi gelişim ve artışın güzel olması canım inşallah dualarımız o yönde
Kalitesi neydi acaba embriyonuzın. Birde çift mi koyuldu bu kdr çabuk sonuç verdi.Evet 5.gün
Şimdilik merakımı giderdim artık test gunu pazartesi benım normalde belki cumartesı kan verırım ve pazartesi en azından artışı görurum dıye dusunuyorum canım senin ne zamandı test gunuBen de duacınım başka test verecek misin sen beraber bekleyelim
Kalite ogrenmek istemedim onyargılı olmayım dıye ve evet cıft embrıyoydu oyundan Belkide erken gorunduKalitesi neydi acaba embriyonuzın. Birde çift mi koyuldu bu kdr çabuk sonuç verdi.
Var canım değerim güzel artmaya başladı Salı günü tekrar kan vereceğim çok şükür RabbimeElif sonuç ne oldu nasıl gidiyor varmı gelişme
Teşekkür ederim benm de aynı gün transfer tarihim yapmadım ben 1 embriyo koyuldu bana o yüzden meral ettim. İnşallah artarak devam etsin. Bebeğiniz sımsıkı sarılsım size.Kalite ogrenmek istemedim onyargılı olmayım dıye ve evet cıft embrıyoydu oyundan Belkide erken gorundu
İnşallah canımTeşekkür ederim benm de aynı gün transfer tarihim yapmadım ben 1 embriyo koyuldu bana o yüzden meral ettim. İnşallah artarak devam etsin. Bebeğiniz sımsıkı sarılsım size.
12 Ekim haftaya pazarŞimdilik merakımı giderdim artık test gunu pazartesi benım normalde belki cumartesı kan verırım ve pazartesi en azından artışı görurum dıye dusunuyorum canım senin ne zamandı test gunu
Normalde 12 gün ama bana neden 13 dediler acaba pazar oldugu ıcın mı ya da sabırlı olduğumu biliyorlar ondan mı12 Ekim haftaya pazar
Pazar a denk geldiği için galiba Bna da 13 dediler.Normalde 12 gün ama bana neden 13 dediler acaba pazar oldugu ıcın mı ya da sabırlı olduğumu biliyorlar ondan mı![]()