EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

zaman yaklaştıkça heyecanım korkum artıyor benim de ki sen şuan baya heyecanlı olmalısın sonucu öğrenmene çok az kalmış. inşallah pozitif çıkar merakla bekliyor
Olumsuz düşünmeye meyilliyim o yüzden düşünmemek için elimden geleni yapıyorum ama cok zor ya . Korkmayın rabbim veriyor kolaylığını . İnşallah ikiside tutar başınızı kasiyacak vaktiniz olmaz

Coookkkkk sevindim. Dunden beri sabirsizlikla bekliyordum sizi. Tebrik ederim Allah hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin. Kolay ve rahat bi gebelik gecirirsiniz insallah. Yaaaa cok sevindim gercekten masallah

benim gönlümden geçen 1 tane sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat. ama Allah neyi hayırlı görürse o olsun tek dileğim bu.

ben de senin gibi olumsuz düşünmeye çok meyilli biriyim :)

çok sevindim bende inşallah katlanarak artar güzel haberlerinizi merakla bekliyorum.

Coookkkkk sevindim. Dunden beri sabirsizlikla bekliyordum sizi. Tebrik ederim Allah hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin. Kolay ve rahat bi gebelik gecirirsiniz insallah. Yaaaa cok sevindim gercekten masallah
Amin inşallah hayırlısı ile katlanarak artsın isteyen bu yolda olan herkes bebeklerine kavuşsun. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…