- 20 Eylül 2024
- 43
- 27
- 8
- 27
- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Olumsuz düşünmeye meyilliyim o yüzden düşünmemek için elimden geleni yapıyorum ama cok zor ya . Korkmayın rabbim veriyor kolaylığını . İnşallah ikiside tutar başınızı kasiyacak vaktiniz olmazzaman yaklaştıkça heyecanım korkum artıyor benim de ki sen şuan baya heyecanlı olmalısın sonucu öğrenmene çok az kalmış. inşallah pozitif çıkar merakla bekliyor
Daha erken değil mi amaMaalesef negatif çıktı
Sonucun ciktimi canimBende öyleyim , bugün test günüm. Kan vermeye gideceğim birazdan. Bakmaya cesaretim yokinşallah hepimiz pozitifleri görürüz. Çok heyecanlıyım.
Evet pozitif . Değerim 27.86 artmasını bekleyeceğiz . Cuma tekrar vereceğim. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Heyecan devam ediyorSonucun ciktimi canim
Coookkkkk sevindim. Dunden beri sabirsizlikla bekliyordum sizi. Tebrik ederim Allah hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin. Kolay ve rahat bi gebelik gecirirsiniz insallah. Yaaaa cok sevindim gercekten masallahEvet pozitif . Değerim 27.86 artmasını bekleyeceğiz . Cuma tekrar vereceğim. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Heyecan devam ediyorhakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim kucağımıza versin.
benim gönlümden geçen 1 tane sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat. ama Allah neyi hayırlı görürse o olsun tek dileğim bu.Olumsuz düşünmeye meyilliyim o yüzden düşünmemek için elimden geleni yapıyorum ama cok zor ya . Korkmayın rabbim veriyor kolaylığını . İnşallah ikiside tutar başınızı kasiyacak vaktiniz olmaz
çok sevindim bende inşallah katlanarak artar güzel haberlerinizi merakla bekliyorum.Evet pozitif . Değerim 27.86 artmasını bekleyeceğiz . Cuma tekrar vereceğim. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Heyecan devam ediyorhakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim kucağımıza versin.
Amin inşallahCoookkkkk sevindim. Dunden beri sabirsizlikla bekliyordum sizi. Tebrik ederim Allah hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin. Kolay ve rahat bi gebelik gecirirsiniz insallah. Yaaaa cok sevindim gercekten masallah
Amin inşallahçok sevindim bende inşallah katlanarak artar güzel haberlerinizi merakla bekliyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahAmin inşallahteşekkür ederim ben size sizler bana dua edin
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla katlanarak artsın değerinEvet pozitif . Değerim 27.86 artmasını bekleyeceğiz . Cuma tekrar vereceğim. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Heyecan devam ediyorhakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim kucağımıza versin.
AminAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Amin inşallahHayırlı olsun inşallah sağlıkla katlanarak artsın değerin
Canım gözün aydınnAmin inşallah
Sağol canım seninde gözün aydın. Nasıl geldi değerinC
Canım gözün aydınnrabbim isteyen herkese nasip etsin bende hamileyim
TebriklerC
Canım gözün aydınnrabbim isteyen herkese nasip etsin bende hamileyim
11.93000Sağol canım seninde gözün aydın. Nasıl geldi değerin
Katlanarak çoğalsın inşallah11.93000
Ben sana dedim bak daha yeni yükseliyor11.93000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?