EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Merhaba kızlar inşallah hepimiz emeklerimizin sonucunu alırız. Bende 2.kez transfer oldum. Pazartesi günü yapıldı 3.gun embriyosu çift transfer edildi. Bakalım bu sefer neler yaşıcam neler olacak merak ediyorum. İlk tüp bebeğimde yine 3.gun embriyosuydu tutmuştu ama malesef erken doğum oldu ve 15 gün küvezden sonra kaybettik. Kendimi hazır hissetmem 3 yılımi aldım. Hepimiz için inşallah çok güzel olur. 25nde test günüm.

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm neden erken doğum oldu belli bir sebep var mı? sımsıkı tutunsun bebeğiniz ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.

C

Canım gözün aydınn rabbim isteyen herkese nasip etsin bende hamileyim
Belirtileriniz varmiydi benim bugun transfer günü haric 9.günum kan gününü bekliyorum erken gebelik testi yapmaya pek cesaretim yok 3.denemem bu hic belirti de hissetmiyorum ne kasik batmasi ne gogus hassasiyeti ilaclarin yan etkileri olur onlar bile yok

Hayırlı olsun canım evet benimde 6. Gün embriyosu

Canım endişelenme bende biraz kalça ağrısı var ama 9. Güne gelince hepsi kayboldu gitti göğüs hassasiyeti vs bile olmadı hala hiç belirti yok. Belirti yok diye olumsuz düşünme

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm neden erken doğum oldu belli bir sebep var mı? sımsıkı tutunsun bebeğiniz ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
Erken doğumun neden olduğunu bulamadılar malesef. 25.haftada olduğu için doğum maalesef kaybettik. Kısmet bakalım yeni umutlar ve heycanlara başladık. Allah herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah

Ben de 8 eylül transfer oldum bugün leke gördüm yarın kan testi yapacağım. Aşağı bakınca başım dönüyor benim de. Hatta sürekli başım dönüyor. Başka belirti yok

Gunleri sayarken transfer gunu sayilmiyomu. Mesela ben cuma gunu transfer oldum oglen 12 de. Cumartesiyi ilk gunmu sayicam. Bugun carsamba 5. gunummu oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…