EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Bende polikistik over var esimde problem var sayi hiz harekrt hersey vasat. Benim amh ve homa-ir e bakti begendi dr. Rahim filmi cektirdim o da guzel cikti. Rahim kalingida guzel dedi. Yillarca problem bende sanmistik. Meger esimdeymis. Suya karistirilan o toz ilaclardan iki kutu bitirdi. Iki aylik zaten sonra basladik. 10 yumurta toplandi 9 eylulde. 4 embriyo olustu. Transfer gunu iki embriyo kalmisti kalitesi guzel dediler 12 eylul transfer oldu. Dondurmaya yetmedi.

Aynı benimde rahim filmi tüpler vs temiz çok şükür rahim kalınlığımı da baştan beri beğendi doktorum ama nasip değilmiş demek ki bazen olmayınca olmuyor…Ozaman siz çift transfer oldunuz sanırım

Evet cift transfer oldum. Ilaclara devam bide gobekten progestan ignem var 21 gunluk. Hayirlisiyla nasip olur insallah. Ayni adamla evlenip duruyorum belkidekisnetimizde cocuk yoktur belkide dogru zaman bu zamandur bekliycez gorcez.

Evet cift transfer oldum. Ilaclara devam bide gobekten progestan ignem var 21 gunluk. Hayirlisiyla nasip olur insallah. Ayni adamla evlenip duruyorum belkidekisnetimizde cocuk yoktur belkide dogru zaman bu zamandur bekliycez gorcez.
Ya bide bu progestan ignesi cam ampul icinde bir sivi. Onu bi turlu kiramiyorum. Ellerim kesildi hep. Yara bandi var yazamiyorum bazen harfler bozuk oluyo kusura bakmayin

Tesekkur ederim yarin deniycem pecete olayini hic dusunemedim onu. Bide kan sulandiricinin etkisiyle kanda durmuyo. :) sagolun
Aslında kanamaması lazım o kadar ama üst üste yapınca sertleşiyor karın hem de bazen yanlış yere vuruyoruz.
Göbek deliğinin tam karşısına değil de biraz daha asağılara yapınca rahat oluyor onu da deneyebilirsiniz

Asagilara hic denememistim onuda deniycem sagol canim

Ya bide bu progestan ignesi cam ampul icinde bir sivi. Onu bi turlu kiramiyorum. Ellerim kesildi hep. Yara bandi var yazamiyorum bazen harfler bozuk oluyo kusura bakmayin
kırmızı noktayı kendinize çevirin. aslında çok kolay kırılıyor ama yanlış bi tutuş mu yapıyorsunuz acaba eczane veya yakınsa sağlık ocağındaki hemşireye bi sorun isterseniz

kırmızı noktayı kendinize çevirin. aslında çok kolay kırılıyor ama yanlış bi tutuş mu yapıyorsunuz acaba eczane veya yakınsa sağlık ocağındaki hemşireye bi sorun isterseniz
Soyle oluyo halkaya isaret parmagimi getiriyorum bas parmagimlada önden bastiriyorum bir turlu cikmiyo en sonunda tuzla buz oluyo. Bide oyle gicik bisey ki minnacik parcalaniyo yani patlatiyorum galiba fazla bastiriyorum

Progestan İğneden sonra peçeteyle fazla bastırmayın bastırdıkça da kanıyor benimde öyle çünkü ben peçeteyi çekip bekliyorum bikaç saniye sonra kesiliyor
Kanadikca bastiriyorum ya varya hep yanlus yapiyonusum. Hani kan verince bastir pamugu diyolar ya o mantikla bastiriyorum sonra birakiyorum yine kaniyo bi kere silip birakicam bundan sonra :)))

bu şekilde tutun. Paş barmağınızla aşağı doğru bastırırken alttaki işaret parmaklarınızla da yukarı doğru itin zaten o ince kısım kırılıyor direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…