- 25 Mart 2025
- 933
- 226
- 18
- 33
- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Çift transfer gerçekten de mantıklıymış bende yeni yeni farkına varıyorum şans artıyor Allahım inşallah çektiğiniz cefanın sefasını göstersin sağlıkla tutunup ilerleyip kucağınıza almayı nasip etsinEvet cift transfer oldum. Ilaclara devam bide gobekten progestan ignem var 21 gunluk. Hayirlisiyla nasip olur insallah. Ayni adamla evlenip duruyorum belkidekisnetimizde cocuk yoktur belkide dogru zaman bu zamandur bekliycez gorcez.
Ne demek rica ederimOooo cok guzel oldu simdi gercekten anladim tesekkur ederim. Allah razi olsun
Aminnnnn Allah razi olsun hepimizin yuzunu guldursun kucagimizi bos birakmasin rabbim. Saglikla gelsin hepimizin yavrulariÇift transfer gerçekten de mantıklıymış bende yeni yeni farkına varıyorum şans artıyor Allahım inşallah çektiğiniz cefanın sefasını göstersin sağlıkla tutunup ilerleyip kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallahAminnnnn Allah razi olsun hepimizin yuzunu guldursun kucagimizi bos birakmasin rabbim. Saglikla gelsin hepimizin yavrulari
Merakla bekliyorum canım. Acaba içimde mi minik mucizem diye düşünmeden edemiyorum.Nasıl geçiyor günlerinbende yapmiyorum test sabirla bekliyorum
Bende öyleyim , bugün test günüm. Kan vermeye gideceğim birazdan. Bakmaya cesaretim yokMerakla bekliyorum canım. Acaba içimde mi minik mucizem diye düşünmeden edemiyorum.
Ayyy çok sevındım hadi Bizede umut olBende öyleyim , bugün test günüm. Kan vermeye gideceğim birazdan. Bakmaya cesaretim yokinşallah hepimiz pozitifleri görürüz. Çok heyecanlıyım.
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımBende öyleyim , bugün test günüm. Kan vermeye gideceğim birazdan. Bakmaya cesaretim yokinşallah hepimiz pozitifleri görürüz. Çok heyecanlıyım.
Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel haberler gelir sizden2 asilama yaptim buda 3 uncu tup bebek dun 39 yasima girdim. Buyuk konusmuyorum ama bu son denemem artik birakicam. O yuzden endise var icimde. Bide evlendim 9 sene sonra bosandik bu cocuk tedavileri bizi etkiledi. 8 sene ayri kaldik. Sonra yine evlendik simdi eski eşimle (eskimeyen esimle) 1 yildir evliyiz. Bu son dedik. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun. Allah isteyen herkese hayirli saglikli ana baba kiymeti bilen guzel yurekli guzel bahtli evlatlar nasip eylesin.
Amin canim hepimizden insallahAllah yardımcın olsun. İnşallah güzel haberler gelir sizden
İnşallah kızlarAyyy çok sevındım hadi Bizede umut olbenim bu ikinci transferim kızlar 2023 de 5. Gün embırıyosu çift transfer ettık bır tane tuttu kızım olacaktı ama 5. Ayda rahim acılığını fark ettık dikişte atılamadı ve 17 gün egepolde yattım kızıma doğum yaptım sezaryenle kızım 4 gün yaşadı be kaybettik 1 sene geçti tekrar 2 tane embrıyom var dondurulmuş kızım 5. Gün embrıyosuydu Salı günü transfer olacağım embıryomda 6. Gün embrıyosu aranızda 6. Gün embrıyosu transfer olan var mı
Aminnn inşallahİnşallah kızlarilk transferim. 5. Gün embriyosu çift transfer oldum. İnşallah pozitifi görürüm
zaman yaklaştıkça heyecanım korkum artıyor benim de ki sen şuan baya heyecanlı olmalısın sonucu öğrenmene çok az kalmış. inşallah pozitif çıkar merakla bekliyorum.Yok göndermedik taze transfer oldum. Kullanmadığımız şey kalmadıAğızdan da alınabiliyor progesteron ama bana fitil verdiler. umarım hepimiz pozitif oluruz
Ben de yaşamadım. Sadece bazı günler ayakta fazla kalınca başım dönüyordu ama doktor ilaçlardan dedi. Bu bnm 3. Denememdi. İnşallah pozitif çıkar sizin de, dualarım sizinle.Gözüküyor çizgibende 8 Eylül de transfer oldum test yapmaya pek cesaretim yok hic belirtim de yok siz belirti yasiyormusunuz
Benimde 3.denemem inşallah teşekkür ederimBen de yaşamadım. Sadece bazı günler ayakta fazla kalınca başım dönüyordu ama doktor ilaçlardan dedi. Bu bnm 3. Denememdi. İnşallah pozitif çıkar sizin de, dualarım sizinle.
Hayırlısı olsun bakalım inşallah bizimlelerdirMerakla bekliyorum canım. Acaba içimde mi minik mucizem diye düşünmeden edemiyorum.
Selam canım ne yaptın merak ettim tekrar yaptınmı testKızlar çok net görünmüyor ama ben net görüyorum çok ince bir çizgi var sonradan daha dikkatli bakınca gördüm. Buharlaşma çizgisi renksiz olurmuş ama renkli bu. Ay çok umutlandım
Maalesef negatif çıktıSelam canım ne yaptın merak ettim tekrar yaptınmı test
Kan mı verdin yoksa test mi bugün 6. Gün bence hala erken kimisi 8-9. Günlerde görmeye başlıyor bi yorumda mesela birisi 8. Gün kanda 18 değerle öğrenmiş doğumda yapmış oyüzden vakit var daha umudunu kaybetme sakınMaalesef negatif çıktı
Kaçınca günün bugün kan mı verdınMaalesef negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?