EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Evet cift transfer oldum. Ilaclara devam bide gobekten progestan ignem var 21 gunluk. Hayirlisiyla nasip olur insallah. Ayni adamla evlenip duruyorum belkidekisnetimizde cocuk yoktur belkide dogru zaman bu zamandur bekliycez gorcez.
Çift transfer gerçekten de mantıklıymış bende yeni yeni farkına varıyorum şans artıyor Allahım inşallah çektiğiniz cefanın sefasını göstersin sağlıkla tutunup ilerleyip kucağınıza almayı nasip etsin

Aminnnnn Allah razi olsun hepimizin yuzunu guldursun kucagimizi bos birakmasin rabbim. Saglikla gelsin hepimizin yavrulari

Bende öyleyim , bugün test günüm. Kan vermeye gideceğim birazdan. Bakmaya cesaretim yok inşallah hepimiz pozitifleri görürüz. Çok heyecanlıyım.
Ayyy çok sevındım hadi Bizede umut ol benim bu ikinci transferim kızlar 2023 de 5. Gün embırıyosu çift transfer ettık bır tane tuttu kızım olacaktı ama 5. Ayda rahim acılığını fark ettık dikişte atılamadı ve 17 gün egepolde yattım kızıma doğum yaptım sezaryenle kızım 4 gün yaşadı be kaybettik 1 sene geçti tekrar 2 tane embrıyom var dondurulmuş kızım 5. Gün embrıyosuydu Salı günü transfer olacağım embıryomda 6. Gün embrıyosu aranızda 6. Gün embrıyosu transfer olan var mı

Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel haberler gelir sizden

İnşallah kızlar ilk transferim. 5. Gün embriyosu çift transfer oldum. İnşallah pozitifi görürüm

Yok göndermedik taze transfer oldum. Kullanmadığımız şey kalmadı Ağızdan da alınabiliyor progesteron ama bana fitil verdiler. umarım hepimiz pozitif oluruz
zaman yaklaştıkça heyecanım korkum artıyor benim de ki sen şuan baya heyecanlı olmalısın sonucu öğrenmene çok az kalmış. inşallah pozitif çıkar merakla bekliyorum.

Gözüküyor çizgi bende 8 Eylül de transfer oldum test yapmaya pek cesaretim yok hic belirtim de yok siz belirti yasiyormusunuz
Ben de yaşamadım. Sadece bazı günler ayakta fazla kalınca başım dönüyordu ama doktor ilaçlardan dedi. Bu bnm 3. Denememdi. İnşallah pozitif çıkar sizin de, dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…