- 30 Haziran 2022
- 1.601
- 1.322
- 83
- 27
- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Amin inşallah5.gün 3aa 2 tanesende güzel haberlerle gelirsin inşallah
Bnm bgn deger çıktı. :))) sizinki kaçtı acaba11 Eylüldü ben çok erken test verdim. Dondurulmuş 5. Gün çift transfer
Ağzından bal damlıyor inşallah hayırlısı ile ilerler var ise kucağımiza almak nasip olur . AminBen 5. Gün yaptım silik çıktı ama 1 saat sonra felan teste baktığımda kurumamıştı daha ve pembeydi 6. Gün hayalet bi çizgi görsemde eşim halüsinasyon görüyormuşum gibi davranınca hastaneye gittim gizlice 1 de çıkmaz herhalde sonuç ki çıkarsa ilaçları bırakırım zaten diye. Ben normalde bir tane ağrı kesici bile içmem kolay kolay çok ağır geliyor ilaçlar. Sonucu görünce inanamadımsende hamilesiinn çok bereketli oldu topiğiimiz katlanarak yükselsin değerlerimiz sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Hayırlısı olsun inşallahSelam kızlar bende transfer oldum hastanedeyim çıkıcam birazdan hayır dualarıniza talibim
Amin inşallah Adana Başkent tüp bebek merkezi canm 3. Gün embriyosu bakalım nasıl olacakHayırlısı olsun inşallahnerede yaptırdınız kaninci gün ebriyosu
Yok canm kasiklara iğne batması gibi oluyor biraz o kadarKızlar transfer sonrası zorluk oluyor mu hiç ağrı sızı tarzında bi şeyler
Normalde size onlar tarih verirler kan için mesela benim 7 eylüldü transfer kağıda 16 Eylül kan verin dedi o güne kadar fitil ve folic acid kullanmaya devam ettim bırakmadım transfer günüde dahilMerhaba arkadaşlar 8 Eylül'de transfer oldum 12 gün kullan dedi hemşire ilaç iğne...yani cuma test günü mü oluyor...8 Eylül de sayilinca
Maşallah tam gününde mi test verdiniz? Gözünüz aydın Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah Ben 6.gün verdim yeni yükselmeye başlamış benim kiii 11.93000 tü pazartesi tekrarla çok erken dediler. DayanamadımBnm bgn deger çıktı. :))) sizinki kaçtı acaba
Benim ki de öyle işte erken test yapma dedi durdu ama anladı yaptığımı maalesefAğzından bal damlıyor inşallah hayırlısı ile ilerler var ise kucağımiza almak nasip olur . Amineşime söyleyemem o çok panik . Yarın sabah bir daha yapicam onu gösteririm çetesi kan zaten . Korkuyorum çok . Sen çok erken davranmissin ama hehe inşallah kucağına alırsın bebecik ya da bebeciklerini
Adetten kac gun sonra transfer tarihi denk geliyor sizin? Kacinci gun embriyosu transfer edilecek?Bend dogal siklus pazartesi transferim olucak şuan folik asit coraspirin dün de fitil başlandı yeme içme çok dikkat de etmiyrm ilkinde çok dikkat etmistm kimyasal olmusti ikinci de etmedim farklı haplar vardi iğne yoktu gene negatifdi bunda tam dogal bakalm ne oluck birde lipid serum takıldı
Valla ben dayanamadım 10. Günde verdim:)Maşallah tam gününde mi test verdiniz? Gözünüz aydın Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah Ben 6.gün verdim yeni yükselmeye başlamış benim kiii 11.93000 tü pazartesi tekrarla çok erken dediler. Dayanamadım
Merhaba tebrik ederim katlanarak artar inşallah ama 10. Gün için değer yüksek değil mi ikiz olabilir mi acabaValla ben dayanamadım 10. Günde verdim:)
Dayanmak mümkün değil ki, normalde 2 gün sonra verecektim Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun:)
Doktor tek dedi, eğer Cumartesi değer 1000 in üstü olursa ikiz olacak dedi:)Merhaba tebrik ederim katlanarak artar inşallah ama 10. Gün için değer yüksek değil mi ikiz olabilir mi acaba
Doktor tek dedi, eğer Cumartesi değer 1000 in üstü olursa ikiz olac10. gün test yapılı
Tuvaletle ilgili çok yorum okudum da idrar tutmasının zor olduğuyla ilgiliYok canm kasiklara iğne batması gibi oluyor biraz o kadar
Senin de çift transfer miydii? İkiz olabilirr değer yüksekkValla ben dayanamadım 10. Günde verdim:)
Dayanmak mümkün değil ki, normalde 2 gün sonra verecektim Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun:)
Bazıları aşırı sıkışık oluyor aşırıya gerek yok. idrara sıkışık olma amacı ultrasonda embriyoları rahimde koyacakları yeri daha net görmek için. Hatta ben çok az sıkışıktım baktılar yeterli dediler sonrasında da 40 dk daha kalkmadım 20 dk demelerine rağmenTuvaletle ilgili çok yorum okudum da idrar tutmasının zor olduğuyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?