EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Ağzından bal damlıyor inşallah hayırlısı ile ilerler var ise kucağımiza almak nasip olur . Amin eşime söyleyemem o çok panik . Yarın sabah bir daha yapicam onu gösteririm çetesi kan zaten . Korkuyorum çok . Sen çok erken davranmissin ama hehe inşallah kucağına alırsın bebecik ya da bebeciklerini

Merhaba arkadaşlar 8 Eylül'de transfer oldum 12 gün kullan dedi hemşire ilaç iğne...yani cuma test günü mü oluyor...8 Eylül de sayilinca
Normalde size onlar tarih verirler kan için mesela benim 7 eylüldü transfer kağıda 16 Eylül kan verin dedi o güne kadar fitil ve folic acid kullanmaya devam ettim bırakmadım transfer günüde dahil

Bnm bgn deger çıktı. :))) sizinki kaçtı acaba
Maşallah tam gününde mi test verdiniz? Gözünüz aydın Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah Ben 6.gün verdim yeni yükselmeye başlamış benim kiii 11.93000 tü pazartesi tekrarla çok erken dediler. Dayanamadım

Benim ki de öyle işte erken test yapma dedi durdu ama anladı yaptığımı maalesef test varsa yarın yine bak bakalım koyulaşacak mıı

Adetten kac gun sonra transfer tarihi denk geliyor sizin? Kacinci gun embriyosu transfer edilecek?

Valla ben dayanamadım 10. Günde verdim:)
Dayanmak mümkün değil ki, normalde 2 gün sonra verecektim Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun:)

Valla ben dayanamadım 10. Günde verdim:)
Dayanmak mümkün değil ki, normalde 2 gün sonra verecektim Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun:)
Merhaba tebrik ederim katlanarak artar inşallah ama 10. Gün için değer yüksek değil mi ikiz olabilir mi acaba

10. gün test yapılınca böyle bi değer çıkınca kese ne zaman görülüyor peki ve kalp atışı transferin kaçıncı günü duyuluyor.
benim içime ikiz gibi doğdu bi an valla :) tabi sizin gönlünüzden geçen neyse o olsun inşallah sağlıkla

Tuvaletle ilgili çok yorum okudum da idrar tutmasının zor olduğuyla ilgili
Bazıları aşırı sıkışık oluyor aşırıya gerek yok. idrara sıkışık olma amacı ultrasonda embriyoları rahimde koyacakları yeri daha net görmek için. Hatta ben çok az sıkışıktım baktılar yeterli dediler sonrasında da 40 dk daha kalkmadım 20 dk demelerine rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…