- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Bende henüz opu olmadım şuan büyütme aşamasındayım haftaya opu olacağım Allah’ın izniyle bir şey çıkmazsaGonal f yi opudan önce kullandım...sonra farklı ignelere devam ...bende alerji yapmadı ama tabi ağrı sancı acı hep var
Benımde 6. Gün embrıyosu Salı günü olcam inşallah tutunur sana mutlu haberı verırısınBenim de yarın 6. Gün embriyosu transferim var, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah. Benim için de dua eder misiniz
11 Eylüldü ben çok erken test verdim. Dondurulmuş 5. Gün çift transferSizin de 8 eylül müydü? Kaçıncı gün embtiosuydu? Dondurulmuş mu taze mi?
Ben devlete geçtim. Dondurulmıs embriyo var mıydı sende ?Pes etmek yok imkanlarımız el verdiği sürece inşallah
Amin inşallah, sana da tutunur güzel haberlerle konusuruz buradaBenımde 6. Gün embrıyosu Salı günü olcam inşallah tutunur sana mutlu haberı verırısın
Yok maalesef tek embriyo oluştuBen devlete geçtim. Dondurulmıs embriyo var mıydı sende ?
Aslında belirti olarak çok bişey hissetmedim ilaçların etkisi çok büyük bence. Ama transfer sonrası 3. Gün vücudum ve özellikle kasık bölgem de yoğun bir sıcaklık hissettim yanıyordu vücudum. Birde göğüslerim aşırı hassas ve büyüdü ama diyorum ya bunlar ilaçların etkiside olabilir belirti aramayın. Ben sonucu aldığımda şok oldum asla beklemiyordum şimdi tek istediğim katlanmasıBelirtileriniz varmiydi benim bugun transfer günü haric 9.günum kan gününü bekliyorum erken gebelik testi yapmaya pek cesaretim yok 3.denemem bu hic belirti de hissetmiyorum ne kasik batmasi ne gogus hassasiyeti ilaclarin yan etkileri olur onlar bile yok
Merhaba,hayırlı olsun güzel haberlerinizi almak nasip olsun inşallahSelam kizlar pozitif gorenler allah bebelerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bize de pozitif haberler almayi nasip etsin insallah
Benim iki tane 6. Gun embryom transfer olucak adetimi bekliyorum suan. Ilk transferim negatif oldu yapay siklus denenmisti. Bu seferki dogal olsun istedim. Dogal siklus te adetten sonra tam olarak ne zaman transfer ediliyor? Hangi ilaclari kullandiniz oncesinde yeme icme nelere dikkat ettiniz?
Bend dogal siklus pazartesi transferim olucak şuan folik asit coraspirin dün de fitil başlandı yeme içme çok dikkat de etmiyrm ilkinde çok dikkat etmistm kimyasal olmusti ikinci de etmedim farklı haplar vardi iğne yoktu gene negatifdi bunda tam dogal bakalm ne oluck birde lipid serum takıldıSelam kizlar pozitif gorenler allah bebelerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bize de pozitif haberler almayi nasip etsin insallah
Benim iki tane 6. Gun embryom transfer olucak adetimi bekliyorum suan. Ilk transferim negatif oldu yapay siklus denenmisti. Bu seferki dogal olsun istedim. Dogal siklus te adetten sonra tam olarak ne zaman transfer ediliyor? Hangi ilaclari kullandiniz oncesinde yeme icme nelere dikkat ettiniz?
Hic boyle belirtilerim olmadiBende henüz opu olmadım şuan büyütme aşamasındayım haftaya opu olacağım Allah’ın izniyle bir şey çıkmazsagünlük 300 doz vuruluyorum vurduktan hemen sonra boğazımda yanma baş ağrısı oluyor birde panik atak hastasıyım belki ondan olmuştur bende
İnsan beklerken ister istemez belirti ariyor inşallah sağlıkla katlanir sağlıkla gelir bebeğiniz Allah bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyuAslında belirti olarak çok bişey hissetmedim ilaçların etkisi çok büyük bence. Ama transfer sonrası 3. Gün vücudum ve özellikle kasık bölgem de yoğun bir sıcaklık hissettim yanıyordu vücudum. Birde göğüslerim aşırı hassas ve büyüdü ama diyorum ya bunlar ilaçların etkiside olabilir belirti aramayın. Ben sonucu aldığımda şok oldum asla beklemiyordum şimdi tek istediğim katlanmasıinşallah sizde güzel haberler verirsiniz
Hayırr gebelik oluyor genelde ilk 10 dkda çıkan değer güvenli diyorlarKizlar selam gebelik testinde ilk 2 dj da çıkan silik kuruma cizgisi olmuş olmuyor değil mi
Pembe valla görünüyor 7. Gün bugün 11 de seninle aynı gün transfer oldum inşallah Allah'ım nasip etmiştir cumartesi vericem kanı . Sen erken verdin galiba ne durumda şu anHayırr gebelik oluyor genelde ilk 10 dkda çıkan değer güvenli diyorlar
birde rengi pembemsi oluyor kuruma çizgisi gri veya beyaz oluyormuş
Ben 5. Gün yaptım silik çıktı ama 1 saat sonra felan teste baktığımda kurumamıştı daha ve pembeydi 6. Gün hayalet bi çizgi görsemde eşim halüsinasyon görüyormuşum gibi davranınca hastaneye gittim gizlice 1 de çıkmaz herhalde sonuç ki çıkarsa ilaçları bırakırım zaten diye. Ben normalde bir tane ağrı kesici bile içmem kolay kolay çok ağır geliyor ilaçlar. Sonucu görünce inanamadımPembe valla görünüyor 7. Gün bugün 11 de seninle aynı gün transfer oldum inşallah Allah'ım nasip etmiştir cumartesi vericem kanı . Sen erken verdin galiba ne durumda şu an
Amin amin çok sevindim olumlu sonuçları gördükçe inşallah tüm isteyenlere nasip olsun senin kaçıncı gün embriyosuyduBen 5. Gün yaptım silik çıktı ama 1 saat sonra felan teste baktığımda kurumamıştı daha ve pembeydi 6. Gün hayalet bi çizgi görsemde eşim halüsinasyon görüyormuşum gibi davranınca hastaneye gittim gizlice 1 de çıkmaz herhalde sonuç ki çıkarsa ilaçları bırakırım zaten diye. Ben normalde bir tane ağrı kesici bile içmem kolay kolay çok ağır geliyor ilaçlar. Sonucu görünce inanamadımsende hamilesiinn çok bereketli oldu topiğiimiz katlanarak yükselsin değerlerimiz sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
5.gün 3aa 2 taneAmin amin çok sevindim olumlu sonuçları gördükçe inşallah tüm isteyenlere nasip olsun senin kaçıncı gün embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?