- 31 Ekim 2023
- 59
- 45
- 8
- 40
- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Evet çiftti. Ay inşallah ya :))Senin de çift transfer miydii? İkiz olabilirr değer yüksekk
Benim kalbimden hep tek geçiyor kendim içinEvet çiftti. Ay inşallah ya :))
Aynen öyle. Hiç tek çift düşünmedim ama yalan da değil hem kız hem erkek bebek rüyası gördüm. Ama sağlıklı olsun yeter :)Benim kalbimden hep tek geçiyor kendim içinRabbim hayırlısını versin canım benim
Allah kalbine göre versin inşallah canımAynen öyle. Hiç tek çift düşünmedim ama yalan da değil hem kız hem erkek bebek rüyası gördüm. Ama sağlıklı olsun yeter :)
Sağol bitanrm. Senin de güzelöAllah kalbine göre versin inşallah canımhayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım
Merhaba doktorunuz kimdi acaba. Bende orda yaptırdım. Bugün 4.gunum.3.embriyo benimdeAmin inşallah Adana Başkent tüp bebek merkezi canm 3. Gün embriyosu bakalım nasıl olacak
Merhaba Erhan hoca doktorum sizin kim ilk denememiMerhaba doktorunuz kimdi acaba. Bende orda yaptırdım. Bugün 4.gunum.3.embriyo benimde
Benimde Erhan hoca. Benim bu hastanede ilk. Diğerini İskenderunda yapmıştım. Malesef 25.haftada erken doğum oldu. 15 gün kuvezde kaldık ama olmadı. Bakalım inşallah bu sefer herşey güzel olur.Merhaba Erhan hoca doktorum sizin kim ilk denememi
Ya inşallah bu sefer çok güzel sonuçlar alırsınız Erhan hoca bambaşkadır benim ilk denemede erhan hocada 3. Gün embriyosu tutu 2 buçuk yaşında bi kızım var buda ikinci denemem inşallah buda olumlu olur dondurulmuş mu transfer edildi kaç yaşındasınBenimde Erhan hoca. Benim bu hastanede ilk. Diğerini İskenderunda yapmıştım. Malesef 25.haftada erken doğum oldu. 15 gün kuvezde kaldık ama olmadı. Bakalım inşallah bu sefer herşey güzel olur.
21 güne denk geliyor adetle galiba 5 ci gün embriyosuAdetten kac gun sonra transfer tarihi denk geliyor sizin? Kacinci gun embriyosu transfer edilecek?
Dondurulmuş yapıldı. 40 yaşına girdim yeni. Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşaallahYa inşallah bu sefer çok güzel sonuçlar alırsınız Erhan hoca bambaşkadır benim ilk denemede erhan hocada 3. Gün embriyosu tutu 2 buçuk yaşında bi kızım var buda ikinci denemem inşallah buda olumlu olur dondurulmuş mu transfer edildi kaç yaşındasın
Amin inşallah hayırlı haberler alalım hepimiz test günün ne zamanDondurulmuş yapıldı. 40 yaşına girdim yeni. Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah
25 Eylül ama bana biraz erken geldi. 15 Eylül'de transfer oldum. 3.gun embriyosu 27 sinde olması lazım diye düşünüyorum. Tekrar aricam hemşireyiAmin inşallah hayırlı haberler alalım hepimiz test günün ne zaman
Tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Cok sevindimSağol bitanrm. Senin de güzelö
sağlıklı bir gebeliğingeçsin inş. İsteyen herkesin dileği kabul olsun
Çok fark etmiyor canm ya benim ilk gebelikte 3.gun embriyosuydu 10. Gün sonuç öğrendim bunda da 18 de transfer oldum 29 na tarih verdi bakalım inşallah hayırlı haberler alalım25 Eylül ama bana biraz erken geldi. 15 Eylül'de transfer oldum. 3.gun embriyosu 27 sinde olması lazım diye düşünüyorum. Tekrar aricam hemşireyi
Hayırlısı böyleymiş demekki insan böyle demek dışında bişey diyemiyorum malaesf en kısa zamanda nasip olsunMerhaba çarşamba 27.86 ile pozitif gördüğüm değerim bugün 10’a düştü. Biyokimyasal gebelik dendi 0 kadar düşecek. Ben elendim.
TeşekkürlerHayırlısı böyleymiş demekki insan böyle demek dışında bişey diyemiyorum malaesf en kısa zamanda nasip olsun
Gecmis olsun canim Rabbim kisa surede saglikla tekrar nasip etsin. Zihnini sakin tut. Bisey sorcam lekelenme yasamismiydinMerhaba çarşamba 27.86 ile pozitif gördüğüm değerim bugün 10’a düştü. Biyokimyasal gebelik dendi 0 kadar düşecek. Ben elendim.
Canım çok üzgünümMerhaba çarşamba 27.86 ile pozitif gördüğüm değerim bugün 10’a düştü. Biyokimyasal gebelik dendi 0 kadar düşecek. Ben elendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?