EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Canım çok üzgünüm inşallah bundan sonra ki tedavinde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder Allah başka embriyon kalmış mıydı?
Amin inşallah. 2 adet dondurulmuş embriyom var. Henüz arayan olmadı hastaneden. Onlardan bir haber bekliyorum. Biraz ara vereceğim gibi tedaviye. Kendimi hazır hissedince başlarım. Mayıs ayından beri uğraşıyorum., yoruldum. Tadile bile çıkmadım. İş güç tedavi derken tüm yaz böyle geçti. Şimdi mental olarak dinlenmek de istiyorum. Neden böyle oldu bilmiyorum. Eşim ve bende genetik , kromozom testi yaptırdık her şey temizdi

kızlar selam opudan sonraki ikinci reglimi bekliyorum. sat 1 eylül 20 ağustos opu oldum. sonrasında 10 eylül histeroskopi. dün kullandığım antibityyotikten dolayı mantar oldım ve doktora gittim. sol overde 44 mm kist olmuş. bu regl ile gider mi ? bir de regl olunca 2. gün gideceğim katil hücrem yüksek cıktı.. bana 2. gün transfere hazırlamak için hangi değerlere bakacaklar ? kist hormon düzeyini bozmuş olabilir fikri olan var mı

Ben 3 sene ara vermiştim biliyor musun. Tamamen beyin rahat olunca süreç daha rahat işliyor,keyfine bak güzel beslen tatile çık daha sağlıklı olacak inşallah inanıyorum ben

Değerim 3. Verdiğim kan testinde tamamen düştü. İlaçları bıraktık .1 hafta 10 gün içinde regl olursun dediler. Hayırlısı böyleymiş.

Değerim 3. Verdiğim kan testinde tamamen düştü. İlaçları bıraktık .1 hafta 10 gün içinde regl olursun dediler. Hayırlısı böyleymiş.
Benimde aynı hatta ben 2 kez kan verdim hemen düşmüş. Zaten 13 ile öğrendim iki gün sonra 3 e düşmüş.

Benimde aynı hatta ben 2 kez kan verdim hemen düşmüş. Zaten 13 ile öğrendim iki gün sonra 3 e düşmüş.
Neden böyle olduğunu anlamadım. İnanılmaz derece de göğüslerim şişti acıdı. Sırtım çok ağrıdı. Biyokimyasal dediler . Doktorunuz ile görüştünüz mü ?

Neden böyle olduğunu anlamadım. İnanılmaz derece de göğüslerim şişti acıdı. Sırtım çok ağrıdı. Biyokimyasal dediler . Doktorunuz ile görüştünüz mü ?
Görüştüm embriyoların genetiği normal değildir dedi. Çift transfer edildi. İlk kez yaşadım ben biyokimyasal tekrar eder mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…