- Konu Sahibi pamilyaponca
-
3. gün embriyosu geç sonuçlanıyor. Negatif çıkması normal o yüzden.Kızlar benim galiba olumsuz sonuçlanacak. Bugün 7.günüm. idrar testi yaptım sabah tek çizgi. 3.gun embriyosuydu çiftti. Pozitife sonuçlanacak olsa silikte olsa bir çizgi olurdu diye düşünüyorum
İnşallah böyledir. Kalitesini güzel demişti doktor. 40 yaşına girdim.Yaştan dolayı tedirginim ama inşallah tutunurlar diye düşünmüştüm.3. gün embriyosu geç sonuçlanıyor. Negatif çıkması normal o yüzden.
5. gün embriyosu olsaydı bir ihtimal erken sonuç çıkıyormuş. Benim de 3. gün, ben de bekliyorumİnşallah böyledir. Kalitesini güzel demişti doktor. 40 yaşına girdim.Yaştan dolayı tedirginim ama inşallah tutunurlar diye düşünmüştüm.
Hepsi aynı olmuyor canım bak meselaDiğer tüp Bebek tedavimde 9. Günde çift çizgi çıkmıştı hemen. Değerimde 248di o zaman. Bende 7.gunde tutmuş ise silikte olsa bir çizgi olur diye düşünüp yapmıştım sabah.
İnşallah güzel haberler alırız. Perşembe günü test günüm. Sizin ne zaman test günü5. gün embriyosu olsaydı bir ihtimal erken sonuç çıkıyormuş. Benim de 3. gün, ben de bekliyorumİlk günler daha çok sorguluyor insan bekleme aşamasında ama kendinizi ikna ederseniz kan testine kadar dayanıyorsunuz İnşallah sizin de tutunuyordur bebekleriniz
Perşembe günü test günüm. Doktorum çalışmamı söyledi . Transferin ertesi günü başladım çalışmaya. İyiki rapor alamamisim okula gitmişim. Yoksa evde kurar dururdum. Okulda unuttum gitti. Bakalım eğer Çarşamba sabah yaparsam evde bir test var yaparım. Yada Perşembe okula.gitmeden test veririmHepsi aynı olmuyor canım bak meselayesil elma ile transfer günümüz aynı ve 5. Gün embriyoları ama benim 5. Gün direk silik çizgi ile gösterdi onun o gün çıkmadı benim 6. Gün beta 59 çıktı onun 7. Gün 12 sonuç olarak şuan ikimizinde pozitif çok şükür. Yani tutunma süreleri farklı olabiliyor 1-2 gün oynaması zaten direkt etkiliyor o yüzden daha sonra tekrar bak hatta 9. Gün testte görünmese bile kanda baktır düşük bir değer olabilir o yüzden görünmeyebilir
Amin inşallahİnşallah güzel haberler alırız. Perşembe günü test günüm. Sizin ne zaman test günü
canınızı sıkmayın geçen yıl benimde çift 3. gün embriyosuydu 6. gün test negatifti. ama biri tuttu.bu yıl bende 40 yaşındayım. yaşa takılmayın Allah ol derse oluyor güvenin yeterPerşembe günü test günüm. Doktorum çalışmamı söyledi . Transferin ertesi günü başladım çalışmaya. İyiki rapor alamamisim okula gitmişim. Yoksa evde kurar dururdum. Okulda unuttum gitti. Bakalım eğer Çarşamba sabah yaparsam evde bir test var yaparım. Yada Perşembe okula.gitmeden test veririm
Merhaba kaç hücrelilerdi hatırlıyor musunuzcanınızı sıkmayın geçen yıl benimde çift 3. gün embriyosuydu 6. gün test negatifti. ama biri tuttu.bu yıl bende 40 yaşındayım. yaşa takılmayın Allah ol derse oluyor güvenin yeter
hatırlamıyorum çünkü hiç sormadım sadece birinci kalite dediler. yani aslında sizlere verildi mi bilmiyorum ama bunlar için şu kadar embriyo kalitesi şu diye bi kâğıt verseler imzalı bence çok daha iyi olur. kendilerinde vardır elbette ama bizlere sadece sözel söylenmesi çokta hoşuma gitmemişti açıkçasıMerhaba kaç hücrelilerdi hatırlıyor musunuz
Bana verdiler öyle bir kağıt hata embriyomun fotoğraf halini bile verdiler gidilen merkeze göre değişiyor bencehatırlamıyorum çünkü hiç sormadım sadece birinci kalite dediler. yani aslında sizlere verildi mi bilmiyorum ama bunlar için şu kadar embriyo kalitesi şu diye bi kâğıt verseler imzalı bence çok daha iyi olur. kendilerinde vardır elbette ama bizlere sadece sözel söylenmesi çokta hoşuma gitmemişti açıkçası
Umarım güzel sonuç alacaksınızPerşembe günü test günüm. Doktorum çalışmamı söyledi . Transferin ertesi günü başladım çalışmaya. İyiki rapor alamamisim okula gitmişim. Yoksa evde kurar dururdum. Okulda unuttum gitti. Bakalım eğer Çarşamba sabah yaparsam evde bir test var yaparım. Yada Perşembe okula.gitmeden test veririm
Çok haklısınız aynısını düşünüyorum. Bana da verilmedi sadece kaç embriyo istediğimle ilgili evrak hazırlayıp vermişlerdi o kadar. Benim de ilk denemem olduğu için o zaman her şeyi sormamıştım. En son ultrason fotoğrafımı falan vermişlerdi. Değişiyor sanırım bu durum yerine göre. Hayırlısı bakalım. Sizi de tebrik ederimhatırlamıyorum çünkü hiç sormadım sadece birinci kalite dediler. yani aslında sizlere verildi mi bilmiyorum ama bunlar için şu kadar embriyo kalitesi şu diye bi kâğıt verseler imzalı bence çok daha iyi olur. kendilerinde vardır elbette ama bizlere sadece sözel söylenmesi çokta hoşuma gitmemişti açıkçası
Bana da vermediler sadece transfer ettikten sonraki rahimdeki görüntüsünü verdiler ama ben epikriz istedim hem yapılan işlemleri vs bileyim diye çünkü İyonofor felan kullanıldı döllenme işleminde hem de kalan embriyomuzla ilgili elimizde en azından bilgi ve bi kanıt olsun istiyorum dedimhatırlamıyorum çünkü hiç sormadım sadece birinci kalite dediler. yani aslında sizlere verildi mi bilmiyorum ama bunlar için şu kadar embriyo kalitesi şu diye bi kâğıt verseler imzalı bence çok daha iyi olur. kendilerinde vardır elbette ama bizlere sadece sözel söylenmesi çokta hoşuma gitmemişti açıkçası
2 hafta sonra kontrole çağırdılar iğne ve ilaçlara devam o zamana kadar2 gün sonra tekrarla hayırlı olsun ilaçlara devam dedi kapattı
ne kadar güzel öyle olmalı aslında. ama bizde istemedik açıkçası istesek verirlerdi mecbur. ama istenmeden size yapıldığı gibi vermeleri gerek diye düşünüyorum. neyse artık hayırlısı olsun canımBana verdiler öyle bir kağıt hata embriyomun fotoğraf halini bile verdiler gidilen merkeze göre değişiyor bence
Zaten Allah hakkımızdaki en güzelini önümüze çıkarsin hepimiz için. Çok sağoluncanınızı sıkmayın geçen yıl benimde çift 3. gün embriyosuydu 6. gün test negatifti. ama biri tuttu.bu yıl bende 40 yaşındayım. yaşa takılmayın Allah ol derse oluyor güvenin yeter
Aynen öyle nasipte varsa olacak inşallah test tarihiniz ne zamanne kadar güzel öyle olmalı aslında. ama bizde istemedik açıkçası istesek verirlerdi mecbur. ama istenmeden size yapıldığı gibi vermeleri gerek diye düşünüyorum. neyse artık hayırlısı olsun canım
sağol canım benim bebeğim doğdu 4 aylık oldu. sizin henüz belli değil sanırım.Rabbim sımsıkı tutunup sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallahÇok haklısınız aynısını düşünüyorum. Bana da verilmedi sadece kaç embriyo istediğimle ilgili evrak hazırlayıp vermişlerdi o kadar. Benim de ilk denemem olduğu için o zaman her şeyi sormamıştım. En son ultrason fotoğrafımı falan vermişlerdi. Değişiyor sanırım bu durum yerine göre. Hayırlısı bakalım. Sizi de tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?