EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

6.gün yapmıştım test o zaman çok erken demişlerdi şimdi tekrarlıcaz bakalım ilaçlara devam dediler ayy şu 3 ayı atlatalım güzelliklerle inşallah
3 aydan sonrası su gibi geçiyor inanın cinsiyet öğrenme eşya alma hareketleri rabbim dileyen bu hasretle yanan herkese nasip etsin bizlerede

3 aydan sonrası su gibi geçiyor inanın cinsiyet öğrenme eşya alma hareketleri rabbim dileyen bu hasretle yanan herkese nasip etsin bizlerede
Amiinn inşallah sizin 2. Bebeğiniz mi olacak inşallah yine sımsıkı tutunur ve sağlıkla alırsınız kucağınıza . İnanın negatifleri görünce o kadar üzülüyorum ki eminim herkes pozitifi görecek vazgeçmeyin

Ay ne güzel maşallah Ben cuma günü kan vereceğim daha belli olmadı, amin çok teşekkür ederim
daha önce burda da yazmıştım ben bir kere 6. gün test yapmıştım bir şey çıkmamıştı çok üzülmüştüm. ilk transferim tazeydi ve hiç
belirtim olmamıştı tutmamıştı ama ikinci de adet olacak gibi ağrım ayak üşümem ve akıntım vardı ama 6. gün çıkmayınca moralim bozulmuştu evde testte yoktu 9. gün yada 10. gündü sanırım ovulasyon testi kopkoyu pik olunca anlamıştım tuttuğunu

Yaa gerçekten mi benim de sancılarım dünden beri daha fazla ve sürekli. Sanki regl olacakmışım gibi. Ayak üşümesi bende de var ama o havalar serinledi, ona yoruyorum. Genel olarak belirti aramamaya çalışıyorum. Ne ümitlenmek istiyorum, ne de umutsuzluğa kapılmak. Sakince kan testimi beklemeye çalışıyorum

Evet benim ikinci transferim diğerinden bi kızım var bakalım nasip

Selam kızlar bende 18nde transfer oldum 29nda kan vercem. şuan çok hafif bir adet ağrısı gibi bir ağrım var ama heryerinden hissediyorum uzanıyorum ayakta çok gezince artıyor birde normalde sıcaktan nefret ederim şuan battaniye çorap falan giyiyorum ne yazık ki sigara içerdim transferden beri bir tane bile içmedim 10 yıllık iciciyim içmemeye niyet etmiştim ama bu kadarını beklemiyordum ilaç etkisi mi bilemedim ama çok memnunum şükür

ayak üşümesi burda bi arkadaşta da vardı onunda pozitif oldu. zaten belirti arama canım hatta ağır işler yapma ama sürekli de yatma . ben izin almıştım evdeydim o süreçte ama şimdi olsa işe devam ederdim çünkü olacak olduktan sonra oluyor zaten. evde olunca sürekli aklında oluyor zamanda geçmek bilmiyordu. bol bol dua et hayırlısını iste inşallah gönlüne göre olsun

Güzel temennilerin için teşekkür ederim İnşallah canım valla tek isteğim pozitifi görmek. Umarım dualarım kabul olur benim de herkes gibi.. En başından beri hareket konusuna çok dikkat ediyorum. Şuan T+10 o yüzden biraz daha ayaklandım yemek falan yapıyorum kendimi yormadan. Zaten başka türlü zaman geçmiyor gerçekten.

Benimle tarihleriniz aynı bende 29 da test vericem üşüme bendende var ayaklarda özelikle Kasık ağrım bendede oluyor bakalım hayırlısı olsun kaçıncı gün embriyosuydu

Benimle tarihleriniz aynı bende 29 da test vericem üşüme bendende var ayaklarda özelikle Kasık ağrım bendede oluyor bakalım hayırlısı olsun kaçıncı gün embriyosuydu
5.gun seninki kaçıncı gün yani bu belirtiler progestan fitil de sebep oluyormuş o yüzden kendimi heveslendirmek istemiyorum inşallah hayırlı haber alırız

5.gun seninki kaçıncı gün yani bu belirtiler progestan fitil de sebep oluyormuş o yüzden kendimi heveslendirmek istemiyorum inşallah hayırlı haber alırız
Benim 3.gun embriyosu evet ilaçların etkisi çok fazla bakalım hakkımızda hayırlısı olur ilk denemen mj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…