- 8 Eylül 2021
- 1.390
- 604
- 73
- Konu Sahibi pamilyaponca
-
ben 4 ay önce doğum yaptım canım. sizlerinde sağlıkla hayırlısıyla pozitif haberleriniz olsun inşallahAynen öyle nasipte varsa olacak inşallah test tarihiniz ne zaman
6.gün yapmıştım test o zaman çok erken demişlerdi şimdi tekrarlıcaz bakalım ilaçlara devam dedilerAagerçi ilk testinse eğer ikinciyi istemesi normal benim artık 4. Olduğu için gün verir diye düşünüyorum
Maşallah amin tüm isteyenlere nasip olsunben 4 ay önce doğum yaptım canım. sizlerinde sağlıkla hayırlısıyla pozitif haberleriniz olsun inşallah
3 aydan sonrası su gibi geçiyor inanın cinsiyet öğrenme eşya alma hareketleri rabbim dileyen bu hasretle yanan herkese nasip etsin bizlerede6.gün yapmıştım test o zaman çok erken demişlerdi şimdi tekrarlıcaz bakalım ilaçlara devam dedilerayy şu 3 ayı atlatalım güzelliklerle inşallah
Amiinn inşallah sizin 2. Bebeğiniz mi olacak3 aydan sonrası su gibi geçiyor inanın cinsiyet öğrenme eşya alma hareketleri rabbim dileyen bu hasretle yanan herkese nasip etsin bizlerede
Ay ne güzel maşallahsağol canım benim bebeğim doğdu 4 aylık oldu. sizin henüz belli değil sanırım.Rabbim sımsıkı tutunup sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah
daha önce burda da yazmıştım ben bir kere 6. gün test yapmıştım bir şey çıkmamıştı çok üzülmüştüm. ilk transferim tazeydi ve hiçAy ne güzel maşallahBen cuma günü kan vereceğim daha belli olmadı, amin çok teşekkür ederim
Yaa gerçekten mi benim de sancılarım dünden beri daha fazla ve sürekli. Sanki regl olacakmışım gibi. Ayak üşümesi bende de var ama o havalar serinledi, ona yoruyorum. Genel olarak belirti aramamaya çalışıyorum. Ne ümitlenmek istiyorum, ne de umutsuzluğa kapılmak. Sakince kan testimi beklemeye çalışıyorumdaha önce burda da yazmıştım ben bir kere 6. gün test yapmıştım bir şey çıkmamıştı çok üzülmüştüm. ilk transferim tazeydi ve hiç
belirtim olmamıştı tutmamıştı ama ikinci de adet olacak gibi ağrım ayak üşümem ve akıntım vardı ama 6. gün çıkmayınca moralim bozulmuştu evde testte yoktu 9. gün yada 10. gündü sanırım ovulasyon testi kopkoyu pik olunca anlamıştım tuttuğunu
Evet benim ikinci transferim diğerinden bi kızım var bakalım nasipAmiinn inşallah sizin 2. Bebeğiniz mi olacakinşallah yine sımsıkı tutunur ve sağlıkla alırsınız kucağınıza . İnanın negatifleri görünce o kadar üzülüyorum ki eminim herkes pozitifi görecek vazgeçmeyin
ayak üşümesi burda bi arkadaşta da vardı onunda pozitif oldu. zaten belirti arama canım hatta ağır işler yapma ama sürekli de yatma . ben izin almıştım evdeydim o süreçte ama şimdi olsa işe devam ederdim çünkü olacak olduktan sonra oluyor zaten. evde olunca sürekli aklında oluyor zamanda geçmek bilmiyordu. bol bol dua et hayırlısını iste inşallah gönlüne göre olsunYaa gerçekten mi benim de sancılarım dünden beri daha fazla ve sürekli. Sanki regl olacakmışım gibi. Ayak üşümesi bende de var ama o havalar serinledi, ona yoruyorum. Genel olarak belirti aramamaya çalışıyorum. Ne ümitlenmek istiyorum, ne de umutsuzluğa kapılmak. Sakince kan testimi beklemeye çalışıyorum
Güzel temennilerin için teşekkür ederimayak üşümesi burda bi arkadaşta da vardı onunda pozitif oldu. zaten belirti arama canım hatta ağır işler yapma ama sürekli de yatma . ben izin almıştım evdeydim o süreçte ama şimdi olsa işe devam ederdim çünkü olacak olduktan sonra oluyor zaten. evde olunca sürekli aklında oluyor zamanda geçmek bilmiyordu. bol bol dua et hayırlısını iste inşallah gönlüne göre olsun
Benimle tarihleriniz aynı bende 29 da test vericem üşüme bendende var ayaklarda özelikle Kasık ağrım bendede oluyor bakalım hayırlısı olsun kaçıncı gün embriyosuyduSelam kızlar bende 18nde transfer oldum 29nda kan vercem. şuan çok hafif bir adet ağrısı gibi bir ağrım var ama heryerinden hissediyorum uzanıyorum ayakta çok gezince artıyor birde normalde sıcaktan nefret ederim şuan battaniye çorap falan giyiyorum ne yazık ki sigara içerdim transferden beri bir tane bile içmedim 10 yıllık iciciyim içmemeye niyet etmiştim ama bu kadarını beklemiyordum ilaç etkisi mi bilemedim ama çok memnunum şükür
5.gun seninki kaçıncı gün yani bu belirtiler progestan fitil de sebep oluyormuş o yüzden kendimi heveslendirmek istemiyorum inşallah hayırlı haber alırızBenimle tarihleriniz aynı bende 29 da test vericem üşüme bendende var ayaklarda özelikle Kasık ağrım bendede oluyor bakalım hayırlısı olsun kaçıncı gün embriyosuydu
Benim 3.gun embriyosu evet ilaçların etkisi çok fazla bakalım hakkımızda hayırlısı olur ilk denemen mj5.gun seninki kaçıncı gün yani bu belirtiler progestan fitil de sebep oluyormuş o yüzden kendimi heveslendirmek istemiyorum inşallah hayırlı haber alırız
Evet ilk denemem tek embriyo bide çifti göze alamadım seninBenim 3.gun embriyosu evet ilaçların etkisi çok fazla bakalım hakkımızda hayırlısı olur ilk denemen mj
Ay ben çift istedim ama yapmadı doktorum bide embriyomun kalitesi düşüktü o yüzden bi tane tek yaptıkEvet ilk denemem tek embriyo bide çifti göze alamadım senin
Yatıp dinleniyormusun yoksa normal hayatına devam mı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?