EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Oldum iğneyi gerçekten korkacak kadar degilmis ben 1 doz olucam zaten sonra regl olup transfer hazırlığı baslicak eğer regl gecikmezse 9 10 eylül reglin 1. Günü 2. Günü tedaviye baslicaz aksi bir şey olmazsa bu ay transfer olucam Allahım nasip ederse cevap için teşekkür ederim

Transfer asamasinda doktorunuz sadece estroferm mı verdi?

O iğne ne için kullanılıyor her transfer olana yapılıyor mu biliyor musunuz
Benim cikolata kıstım var 3mm dr onu baskilayalim dedi ama kist olmayanlar da da hormonları baskilayarak yumurtlamayi engelleyerek sanriim disardan alacağımız hormonda tamamen dr un elinde kontrol olması için benim dr böyle bir şey söylemişti

Benimde doktorum özellikle tek embriyo transfer edeceğini söyledi. Sanırım benim rahim biraz küçükmüş. Riske atmamak için tek transfer edecekmiş.
Canım rahmin küçük derken? Perde mi var şekli mi bozuk darlık mı var? Bunu şey için soruyorum rahim küçüklüğü darlığı bebeğin tutunmasını zorlaştırır. 3 4. Aylarda düşük riski vardır. Bende septum var doğal yolla denerken doktorum ameliyat etmedi çünkü normal şekilde düşüksğz doğurma ihtimali de var ama tüp bebeğe başlayınca histeroskopi ile perdeyi alıp alanı genişletecek neden böyle bir risk alalım ki dedi ben de zaten öyle istiyordum. Aklında bulunsun diye söylüyorum canım

İğneden sonra regl oluyor muyuz ? bende kanama oldu iğneden 13 gün sonra ama regl gibi değildi. reglinin 2. Günü vurdular iğneyi de ama anlamıyorum şimdi bugün de regl günü görünüyor ama estrefom engeller diyorlar

Ben
Ben regln 21. Günü bugündü oldum dr normal regl zamanında regl Olcan 2. Günü gelicen tedavi baslicaz sonra da bu ay transfer dedi Allahım olumsuz bir şey olmasın hayirlsiyla sağlıkla transfer olup evlatlarımıza kavuşalım hepimiz bu süreçte olan

ay kız nereye transfer oluyoruz Beşiktaş’a mııı

1 eylülde benim de transferim var. Pgtsi yapılmış bir adet 4ab embriyomuz serin serin bizi bekliyor. Transfer hazırlık sürecim yaklaşık 20 gün sürüyor. Bugün itibariyle progestan iğne sabah akşam ve prpgestan fitil, prednol, monodoks başladım. Zaten adetimin 3. Günü estrafeme başlamıştm o da devam ediyor. Bir de coraspin içiyorum. Bizim 9. Denememiz oldu. Pgtsi sağlam elde edemiyorduk bunda 2 tane geldi. Bu yolda olan herkesin allah gönlüne göre versin, biz de dahil istedikleri kuzuya hayırlarla sağlıkla mutlulukla kavuşmak nasip olsun. Herkese çok kalp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…