- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Oldum iğneyi gerçekten korkacak kadar degilmis ben 1 doz olucam zaten sonra regl olup transfer hazırlığı baslicak eğer regl gecikmezse 9 10 eylül reglin 1. Günü 2. Günü tedaviye baslicaz aksi bir şey olmazsa bu ay transfer olucam Allahım nasip ederse cevap için teşekkür ederimKorkmayın bende oldum 31 Temmuz da. İğnenin ucu biraz kalın yapılırken acıyor biraz ama uzun sürmüyor. Bakmayın ucuna görünce korkuyor insan. Sonra 20 Ağustos da hormon testleri verdim ve estrefom başladım. 3 Eylül de kontrolüm var. İnşallah Eylül de transfer olabilirim. Mart ayından beri tedavideyim.
Transfer asamasinda doktorunuz sadece estroferm mı verdi?Korkmayın bende oldum 31 Temmuz da. İğnenin ucu biraz kalın yapılırken acıyor biraz ama uzun sürmüyor. Bakmayın ucuna görünce korkuyor insan. Sonra 20 Ağustos da hormon testleri verdim ve estrefom başladım. 3 Eylül de kontrolüm var. İnşallah Eylül de transfer olabilirim. Mart ayından beri tedavideyim.
Benim cikolata kıstım var 3mm dr onu baskilayalim dedi ama kist olmayanlar da da hormonları baskilayarak yumurtlamayi engelleyerek sanriim disardan alacağımız hormonda tamamen dr un elinde kontrol olması için benim dr böyle bir şey söylemiştiO iğne ne için kullanılıyor her transfer olana yapılıyor mu biliyor musunuz
Canım rahmin küçük derken? Perde mi var şekli mi bozuk darlık mı var? Bunu şey için soruyorum rahim küçüklüğü darlığı bebeğin tutunmasını zorlaştırır. 3 4. Aylarda düşük riski vardır. Bende septum var doğal yolla denerken doktorum ameliyat etmedi çünkü normal şekilde düşüksğz doğurma ihtimali de var ama tüp bebeğe başlayınca histeroskopi ile perdeyi alıp alanı genişletecek neden böyle bir risk alalım ki dedi ben de zaten öyle istiyordum. Aklında bulunsun diye söylüyorum canımBenimde doktorum özellikle tek embriyo transfer edeceğini söyledi. Sanırım benim rahim biraz küçükmüş. Riske atmamak için tek transfer edecekmiş.
evet şuan estrefom corasprin ve folit asit alıyorumTransfer asamasinda doktorunuz sadece estroferm mı verdi?
İğneden sonra regl oluyor muyuz ? bende kanama oldu iğneden 13 gün sonra ama regl gibi değildi. reglinin 2. Günü vurdular iğneyi de ama anlamıyorum şimdi bugün de regl günü görünüyor ama estrefom engeller diyorlarOldum iğneyi gerçekten korkacak kadar degilmis ben 1 doz olucam zaten sonra regl olup transfer hazırlığı baslicak eğer regl gecikmezse 9 10 eylül reglin 1. Günü 2. Günü tedaviye baslicaz aksi bir şey olmazsa bu ay transfer olucam Allahım nasip ederse cevap için teşekkür ederim
Ben regln 21. Günü bugündü oldum dr normal regl zamanında regl Olcan 2. Günü gelicen tedavi baslicaz sonra da bu ay transfer dedi Allahım olumsuz bir şey olmasın hayirlsiyla sağlıkla transfer olup evlatlarımıza kavuşalım hepimiz bu süreçte olanİğneden sonra regl oluyor muyuz ? bende kanama oldu iğneden 13 gün sonra ama regl gibi değildi. reglinin 2. Günü vurdular iğneyi de ama anlamıyorum şimdi bugün de regl günü görünüyor ama estrefom engeller diyorlar
5.günMaşallah iyi yinede 3 şans demek darısı başıma inşallah3. Gün mü 5.gün mü peki
Eylül ayında regl gününe göre aertıkNe zaman ılucaksınız transfr
7 görünüyordu bende sonra Opu oldum 4 toplandıUltrasyonda 3 yumurta vardı sadece sizin
ay kız nereye transfer oluyoruz Beşiktaş’a mıııMerhaba kızlar benim transferlerimde rahim ağzı kapalı bazen kanül geçiyor bazen geçmiyordu sonunda hsg ile doktor açtı 2 transfer denemesi oldu ikisindede kanül rahme ulaşamadı çok yıpratıcıydi ama şükür şuan açık yolu doktor her hafta deneme yapıyor çok yorucu ama sorun ortadan kalktı Eylül ayı transfer olacak inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Bende eylülEylül ayında regl gününe göre aertık
Maşallah 5.gün en güzeli sağlıkla tutunmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?