- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Merhaba kizlar, benim de bugün transferim olacak çok heyecanlıyım dualarınızı esirgemeyin
İlk pozitif haberini sizden alırız inşallah1 Eylül de transfer oldum
İnşallahh, taze mi transferiniz yoksa dondurulmuş muİnşallah amin diliyorum hepimiz pozitif haberleri aliriz
İnşallah hayırlısıyla kucağıniza alırsınız.Merhaba kizlar, benim de bugün transferim olacak çok heyecanlıyım dualarınızı esirgemeyin
Hayırlısı olsun inşallah.Taze transfer 5. Gün embriyosu. Şu an hastaneye giriş yapmış bulunmaktayım
Aminnn teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah.
Amin canım inşAllah Yüce Rabbim tüm isteyenlere sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin Aminnnİlk pozitif haberini sizden alırız inşallah
Ben de 1 Eylülde donmuş transfer oldum. İnşallah birlikte pozitif haberler alırız, Rabbin sürecimizi kolaylaştırsın. Hayal ettiğimizden daha güzel şeyleri nasip etsinSelamlar arkadaşlar, ben de bugün 1 eylülde taze transfer oldum
Günaydın bende 1 Eylül de dondurulmus embriyo transferi oldum ikiz kattılarBen de 1 Eylülde donmuş transfer oldum. İnşallah birlikte pozitif haberler alırız, Rabbin sürecimizi kolaylaştırsın. Hayal ettiğimizden daha güzel şeyleri nasip etsin
Yaaaa maşallahGünaydın bende 1 Eylül de dondurulmus embriyo transferi oldum ikiz kattılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?