- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Çok teşekkür ederizz, inşallah1 Eylül itibarıyla bayağı bir transfer haberi var şans getirir umarım çok güzel sonuçlar alırsınız kızlar
Çok teşekkür ederim amin sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşAllahYaaaa maşallahSağlıkla kucağımıza alalım inşallah İlk transfer mi, kaliteleei nasıldıı
İnşallahÇok teşekkür ederim amin sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşAllah2021 yılında taze embriyo transferi yaptirmstk devamını dondurduk çok şükür oğlum oldu 2024 de kardeş olsun diye transfer oldum tutmadi şimdide 1 Eylül'de ikiz dondurulmuş embriyo transferi yaptı
Amin canım inşAllah hep birlikte güzel haberler alalım inşAllahİnşallahYaaaa maşallah, kardeş için deniyorsunuz. İnşallah güzel haberler alırız
Amin inşAllahBende Nisan ayında transfer olmuştum 5aa kalite de dondurulmuş ne yazıkkı tutmadı bu ay tekrar yaptırmayı düşünüyorum korkuyorum bu ay iki tane transfer edecek umarım hepimiz güzel haberler alırız
Aaaamiinnn inşallah, her şeyde bir hayır vardır. Benim de 2. TransferimBende Nisan ayında transfer olmuştum 5aa kalite de dondurulmuş ne yazıkkı tutmadı bu ay tekrar yaptırmayı düşünüyorum korkuyorum bu ay iki tane transfer edecek umarım hepimiz güzel haberler alırız
Canım ben nisanda dondurulmuş transfer olmuştum, transfer öncesi progestan fitil, estrofem başlatılmıştı. Transfer sonrası da kan sulandırıcı iğne, progesteron iğne, progestan fitil ve estrofem ile devam etmiştim. 1 eylülde taze transfer oldum bu sefer daha farklı ilaçlarım. Opudan sonra duphaston ve progestan fitil verdiler sadece, transferden sonra da bunlara ek kan sulandırıcı iğne, prednol ve estrofem eklendi. Dondurulmuş transferim döngünün 17. Gününde olmuştu, taze transferim ise 14. Gününde olduKızlar taze dondurulmuş embriyo transferi olanlar süreçte ne kullandılar ilaç olarak ve döngünün kaçıncı günü transfer oldular acaba
Dondurulmuş transfer edilecek, estroferm ve folik asit verdiler. Başka hiçbir şey vermediler.Kızlar taze dondurulmuş embriyo transferi olanlar süreçte ne kullandılar ilaç olarak ve döngünün kaçıncı günü transfer oldular acaba
Ben de 2.regl olmayı bekliyorum ona göre başlayacağım ilaçlara da merak ettim neler var diye. Peki 17.gün olmasına ne zaman karar veriyorlar rahim kalınlığına göre bi iki gün içinde mi. Bide acaba 2.reglde olduysanız transferi çok gecikmiş miydiCanım ben nisanda dondurulmuş transfer olmuştum, transfer öncesi progestan fitil, estrofem başlatılmıştı. Transfer sonrası da kan sulandırıcı iğne, progesteron iğne, progestan fitil ve estrofem ile devam etmiştim. 1 eylülde taze transfer oldum bu sefer daha farklı ilaçlarım. Opudan sonra duphaston ve progestan fitil verdiler sadece, transferden sonra da bunlara ek kan sulandırıcı iğne, prednol ve estrofem eklendi. Dondurulmuş transferim döngünün 17. Gününde olmuştu, taze transferim ise 14. Gününde oldu
Kaçıncı regl ile başladınızDondurulmuş transfer edilecek, estroferm ve folik asit verdiler. Başka hiçbir şey vermediler.
2. Regl ile başladım. 2. Günü.Kaçıncı regl ile başladınız
Gecikti mi 2.reglniz peki2. Regl ile başladım. 2. Günü.
Ben yanlış hatırlamıyorsam opudan sonra 1 regl oldum hemen transfer yaptılar bana, gün gün hep rahim kalınlığım ölçüldü, progesteron değerime bakıldı kanda ona göre 17. Günü seçilmişti canım doktor anlık karar veriyor yaniBen de 2.regl olmayı bekliyorum ona göre başlayacağım ilaçlara da merak ettim neler var diye. Peki 17.gün olmasına ne zaman karar veriyorlar rahim kalınlığına göre bi iki gün içinde mi. Bide acaba 2.reglde olduysanız transferi çok gecikmiş miydi
Ben bugün taze 3.gün transferi oldum döngümün 16.gününe denk gelmiş öncesinde kullandıklarım progestan iğne ve fitil estrofem azax ecopirin imom takviye birde transferdden bir gün önce oksapar iğne ve bir iğne daha vardı z ile başlıyordu aklımda değil şimdiKızlar taze dondurulmuş embriyo transferi olanlar süreçte ne kullandılar ilaç olarak ve döngünün kaçıncı günü transfer oldular acaba
Hayırlı olsun canım, tek embriyo muBen bugün taze 3.gün transferi oldum döngümün 16.gününe denk gelmiş öncesinde kullandıklarım progestan iğne ve fitil estrofem azax ecopirin imom takviye birde transferdden bir gün önce oksapar iğne ve bir iğne daha vardı z ile başlıyordu aklımda değil şimdi
Teşekkür ederim evet maalesef zaten tek embriyomuz oluştu sizinkide hayırlı uğurlu olsun inşallah sımsıkı tutunsunHayırlı olsun canım, tek embriyo muben de 3. Gün taze transfer oldum ayın 1inde, bugün 3. Günüm
Bizim de öyle, 2dir yalnızca tek embriyo oluşuyor inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırızTeşekkür ederim evet maalesef zaten tek embriyomuz oluştu sizinkide hayırlı uğurlu olsun inşallah sımsıkı tutunsun
Anladım canım çok teşekkür ederimBen yanlış hatırlamıyorsam opudan sonra 1 regl oldum hemen transfer yaptılar bana, gün gün hep rahim kalınlığım ölçüldü, progesteron değerime bakıldı kanda ona göre 17. Günü seçilmişti canım doktor anlık karar veriyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?