EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Yaaaa maşallah Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah İlk transfer mi, kaliteleei nasıldıı
Çok teşekkür ederim amin sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşAllah 2021 yılında taze embriyo transferi yaptirmstk devamını dondurduk çok şükür oğlum oldu 2024 de kardeş olsun diye transfer oldum tutmadi şimdide 1 Eylül'de ikiz dondurulmuş embriyo transferi yaptı

İnşallah Yaaaa maşallah, kardeş için deniyorsunuz. İnşallah güzel haberler alırız

Bende Nisan ayında transfer olmuştum 5aa kalite de dondurulmuş ne yazıkkı tutmadı bu ay tekrar yaptırmayı düşünüyorum korkuyorum bu ay iki tane transfer edecek umarım hepimiz güzel haberler alırız

Son düzenleme:
Kızlar taze dondurulmuş embriyo transferi olanlar süreçte ne kullandılar ilaç olarak ve döngünün kaçıncı günü transfer oldular acaba

Kızlar taze dondurulmuş embriyo transferi olanlar süreçte ne kullandılar ilaç olarak ve döngünün kaçıncı günü transfer oldular acaba
Canım ben nisanda dondurulmuş transfer olmuştum, transfer öncesi progestan fitil, estrofem başlatılmıştı. Transfer sonrası da kan sulandırıcı iğne, progesteron iğne, progestan fitil ve estrofem ile devam etmiştim. 1 eylülde taze transfer oldum bu sefer daha farklı ilaçlarım. Opudan sonra duphaston ve progestan fitil verdiler sadece, transferden sonra da bunlara ek kan sulandırıcı iğne, prednol ve estrofem eklendi. Dondurulmuş transferim döngünün 17. Gününde olmuştu, taze transferim ise 14. Gününde oldu

Ben de 2.regl olmayı bekliyorum ona göre başlayacağım ilaçlara da merak ettim neler var diye. Peki 17.gün olmasına ne zaman karar veriyorlar rahim kalınlığına göre bi iki gün içinde mi. Bide acaba 2.reglde olduysanız transferi çok gecikmiş miydi

Ben yanlış hatırlamıyorsam opudan sonra 1 regl oldum hemen transfer yaptılar bana, gün gün hep rahim kalınlığım ölçüldü, progesteron değerime bakıldı kanda ona göre 17. Günü seçilmişti canım doktor anlık karar veriyor yani

Ben bugün taze 3.gün transferi oldum döngümün 16.gününe denk gelmiş öncesinde kullandıklarım progestan iğne ve fitil estrofem azax ecopirin imom takviye birde transferdden bir gün önce oksapar iğne ve bir iğne daha vardı z ile başlıyordu aklımda değil şimdi

Hayırlı olsun canım, tek embriyo mu ben de 3. Gün taze transfer oldum ayın 1inde, bugün 3. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…