EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Ben yarın zoladex iğne olucam ve regl olmayı beklicem eylüldeki regl de transfer hazırlığı olacak nasipse zoladex iğneden cok korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Korkmayın bende oldum 31 Temmuz da. İğnenin ucu biraz kalın yapılırken acıyor biraz ama uzun sürmüyor. Bakmayın ucuna görünce korkuyor insan. Sonra 20 Ağustos da hormon testleri verdim ve estrefom başladım. 3 Eylül de kontrolüm var. İnşallah Eylül de transfer olabilirim. Mart ayından beri tedavideyim.

Merhaba kızlar benimde sürecim dün başladı. Gonal-f ile başladık yumurta büyütmeye. İnşallah bir sıkıntı olmazsa haftaya opu işlemim yapılır gibi geliyor. 1 klomen ile 2 gonal f ile aşılama sürecinden geçtim tüp bebek sürecine. Eylül başı transfer olacaklara beni de yazabilirsiniz. Hepimize bu süreçte başarılar diliyorum ve dualarım sizinle <3

O iğne ne için kullanılıyor her transfer olana yapılıyor mu biliyor musunuz

İnşallah güzel sonuçlanır. Kaç folikülünüz göründü

Selam kızlar. Ben de haziranda opu oldum. Temmuzda histeroskopi ameliyati. Şimdi reglimi bekliyorum her an olabilirim. Transfer sürecine başlıyoruz şükürler olsun. Eylül ayinin ortaları gibi herhalde transferimi olacağım bir aksilik çıkmazsa.

İnşallah güzel sonuçlanır. Kaç folikülünüz göründü
Merhaba teşekkür ederim umarım sizin ve isteyen herkesin güzel sonuçlanır sağ tarafta 11 tane dedi doktorum ama bunun nedeni pco (polikistik) görünümlü olması dedi . Sol tarafta 3 tane dedi ama sol tarafımdan çikolata kisti ameliyatı olmuştum açık ameliyat şeklinde verimli büyürler mi bilemiyorum. Sağda da minik bir çikolata kistim daha varmış. Perşembe kontrolüm var.

Hadi inşallah güzel kaliteli sağlıklı embriyolar olur

Merhabalar doktorunuz kimdir

Bende eylulde 2. Adetimi bekliyorum transfer icin bende cift transfer cok istiyorum ama doktorum tam tersi riskli olabilcegni soyledi nedense sicak bakmiyo cift transfere ama bende tam tersi daha garanti olur diye istiyorum
Benimde doktorum özellikle tek embriyo transfer edeceğini söyledi. Sanırım benim rahim biraz küçükmüş. Riske atmamak için tek transfer edecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…