- 4 Ocak 2025
- 655
- 258
- 18
- 30
- Konu Sahibi pamilyaponca
-
İnşallah güzel sonuçlanır pozitifi görürsünüzEylül ortası gibi tranfer olucam inşallah iki tane 5.gun 2Aa kaliteleride
İnşallah güzel haberler alırsınızMerhaba kızlar benim transferlerimde rahim ağzı kapalı bazen kanül geçiyor bazen geçmiyordu sonunda hsg ile doktor açtı 2 transfer denemesi oldu ikisindede kanül rahme ulaşamadı çok yıpratıcıydi ama şükür şuan açık yolu doktor her hafta deneme yapıyor çok yorucu ama sorun ortadan kalktı Eylül ayı transfer olacak inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Hayırlı olsun süreciniz bu transferde sağlıkla tutunur bebeğiniz inşallahHerkese merhaba kızlarBen de ilaçlarımı kullanmaya başladım, Eylülün başında 2. Transferimi olacağım. İnşallah hepimiz peşpeşe pozitif haberler alırız
Çok teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun süreciniz bu transferde sağlıkla tutunur bebeğiniz inşallah
Bende eylulde 2. Adetimi bekliyorum transfer icin bende cift transfer cok istiyorum ama doktorum tam tersi riskli olabilcegni soyledi nedense sicak bakmiyo cift transfere ama bende tam tersi daha garanti olur diye istiyorumHayır biz çift transfer istedik yaşım 27 doktorumda zaten çift transfere olumlu bakıyor önermişti biri mutlaka tutar mantığı ile şansı yükseltiyormuş.
Merhabalarr neden bu kadar ay ara verdi doktorunuzSelamlar Mayıs ayında opu oldum embriyolarim 5.gün. Muhtemelen Eylül ayına denk gelebilir transferim kontrollerde belli olacak beklemedeyim
Opuda çok fazla yumurta toplandı benim çok şiddetli ağrı yaşadım. Yine her ay kontrole gittim. 2 ay dinlenmiş oldu rahim . Bu ay da rahim duvarım kalın çıkıyor doktorumun istediği mm olmadığı için erteledi ilaçlar kullandım bakalım bu ay nasıl olacak. Adetim tam sökülemiyor duphaston tarlusal kullandim diger ay lucrin de kullandım . Bu ay rahim temizleme işlemi oldu estrofem ve tarlusal kullanıyorum. Bu ay da olmazsa histereskopi yapabilir. İnşallah ona gerek kalmazMerhabalarr neden bu kadar ay ara verdi doktorunuzOpudan sonra kontrollere gittim ama
Benim düşük 0.39 bi kere baktırdım o da Nisan ayıydımerhaba aranızda düşük amh değeri olan var mı acaba*
Yakınmış değerimiz. Umudumuzu kaybetmiyoruz yine de bu değerlerle hamile kalanları okuyorum. Sizin yaş nedirBenim düşük 0.39 bi kere baktırdım o da Nisan ayıydı
Aaaa kendimi yırtmama rağmen çift transfere gittiğim hiçbir merkez 35 yaşından sonra yapılıyo dedi. Nerde yaptırcaksınız sizHayır biz çift transfer istedik yaşım 27 doktorumda zaten çift transfere olumlu bakıyor önermişti biri mutlaka tutar mantığı ile şansı yükseltiyormuş.
Yani pek umutsuz değilim ben zaten ni şekilde olur diye düşünüyorum.30 yaşındayım ben sizYakınmış değerimiz. Umudumuzu kaybetmiyoruz yine de bu değerlerle hamile kalanları okuyorum. Sizin yaş nedir
38 yaşındayımYani pek umutsuz değilim ben zaten ni şekilde olur diye düşünüyorum.30 yaşındayım ben siz
Yani pek umutsuz değilim ben zaten ni şekilde olur diye düşünüyorum.30 yaşındayım ben siz
Yaptırdınız mı opunuzu38 yaşındayım
Adet olmayı bekliyorumYaptırdınız mı opunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?