EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Merhaba kızlar benim transferlerimde rahim ağzı kapalı bazen kanül geçiyor bazen geçmiyordu sonunda hsg ile doktor açtı 2 transfer denemesi oldu ikisindede kanül rahme ulaşamadı çok yıpratıcıydi ama şükür şuan açık yolu doktor her hafta deneme yapıyor çok yorucu ama sorun ortadan kalktı Eylül ayı transfer olacak inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz

İnşallah güzel haberler alırsınız

Hayır biz çift transfer istedik yaşım 27 doktorumda zaten çift transfere olumlu bakıyor önermişti biri mutlaka tutar mantığı ile şansı yükseltiyormuş.
Bende eylulde 2. Adetimi bekliyorum transfer icin bende cift transfer cok istiyorum ama doktorum tam tersi riskli olabilcegni soyledi nedense sicak bakmiyo cift transfere ama bende tam tersi daha garanti olur diye istiyorum

Selamlar Mayıs ayında opu oldum embriyolarim 5.gün. Muhtemelen Eylül ayına denk gelebilir transferim kontrollerde belli olacak beklemedeyim

Merhabalarr neden bu kadar ay ara verdi doktorunuzOpudan sonra kontrollere gittim ama
Opuda çok fazla yumurta toplandı benim çok şiddetli ağrı yaşadım. Yine her ay kontrole gittim. 2 ay dinlenmiş oldu rahim . Bu ay da rahim duvarım kalın çıkıyor doktorumun istediği mm olmadığı için erteledi ilaçlar kullandım bakalım bu ay nasıl olacak. Adetim tam sökülemiyor duphaston tarlusal kullandim diger ay lucrin de kullandım . Bu ay rahim temizleme işlemi oldu estrofem ve tarlusal kullanıyorum. Bu ay da olmazsa histereskopi yapabilir. İnşallah ona gerek kalmaz

Hayır biz çift transfer istedik yaşım 27 doktorumda zaten çift transfere olumlu bakıyor önermişti biri mutlaka tutar mantığı ile şansı yükseltiyormuş.
Aaaa kendimi yırtmama rağmen çift transfere gittiğim hiçbir merkez 35 yaşından sonra yapılıyo dedi. Nerde yaptırcaksınız siz

Ben yarın zoladex iğne olucam ve regl olmayı beklicem eylüldeki regl de transfer hazırlığı olacak nasipse zoladex iğneden cok korkuyorum Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…