- 1 Mayıs 2020
- 468
- 373
- 103
- Konu Sahibi pamilyaponca
Kızlar transfere gitmeden önce sabah duş alınması sorun olmaz değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben dün transfer oldum gitmeden birkaç saat önce ılık bir duş aldım. Herhangi bir problem olmaz diye düşünüyorum.Kızlar transfere gitmeden önce sabah duş alınması sorun olmaz değil mi
Merhaba beni laboratuvardan aradiklarinda söylediler sabah ilik dus alip kahvalti yapip gelebilirsiniz diyeKızlar transfere gitmeden önce sabah duş alınması sorun olmaz değil mi
19. gününde transfer oldum. Transferden 5 gün önce prolutex iğne oluyordum günde 1 defa ve hala öyle devam ediyorum
Merhaba beni laboratuvardan aradiklarinda söylediler sabah ilik dus alip kahvalti yapip gelebilirsiniz diye
Bende dediğiniz gibi ılık bi duş aldım gitmeden şükür güzel geçti :) . İşlem bitince ultrason resmini verdiler elime çok duygulandımMerhaba ben dün transfer oldum gitmeden birkaç saat önce ılık bir duş aldım. Herhangi bir problem olmaz diye düşünüyorum.
Ayy bana da verdiler tup bebegi bilen herkese gosterdim bakin ilk fotosu diye dayanamadimBende dediğiniz gibi ılık bi duş aldım gitmeden şükür güzel geçti :) . İşlem bitince ultrason resmini verdiler elime çok duygulandım![]()
Yaaaa bende annemler falan herkesin gözü doldu tutunursa resmen ilk resmiAyy bana da verdiler tup bebegi bilen herkese gosterdim bakin ilk fotosu diye dayanamadim![]()
Bende bide laboratuvardan fotosu var o ayri komik 8 hucreli hali ben ilk onu gosterdim kimse anlamadi dedim askolsun ya ahahaha sonra ultrasonu gosterdimYaaaa bende annemler falan herkesin gözü doldu tutunursa resmen ilk resmi![]()
Yaa aynı gün ne güzel inşallah aynı anda sevincimizi de yaşarızBenim de 11 Eylül yani bu Perşembe transferim var.transfer hazırlığı için kontrole gelmiştim rahim zaten hazır doğal siklus (transfer) yapalım dediler güzel haberler veririz birbirimize inşallah
![]()
İstedim ben yarın göndereceğiz dedilerGünaydın kızlar siz tüp bebek yaptırdığınız merkezden tedavi epikrizinizi ve embriyo epikrizinizi alabildiniz mi
Bana resim vermediler hatta ultrasonda bile göremedim. Nedense tansiyonum düştü heyecan yaptım galiba. Gazlı bez istedim burnuma da geçti sonra. İstemesem bayılırdım genel olarak düşük tansiyonlu biriyim. Birde doktor 12 gün sonrasına test günü verdi. Genelde 10. Gün değil mi test günüAyy bana da verdiler tup bebegi bilen herkese gosterdim bakin ilk fotosu diye dayanamadim![]()
Bana transfer edilirken fotoğrafını gösterdiler duvarda ekrandaydı gözlüğüm takılı olmadığı için görememiştim sjsjjs bugün epikrizi eklemişler yeni gördümBana resim vermediler hatta ultrasonda bile göremedim. Nedense tansiyonum düştü heyecan yaptım galiba. Gazlı bez istedim burnuma da geçti sonra. İstemesem bayılırdım genel olarak düşük tansiyonlu biriyim. Birde doktor 12 gün sonrasına test günü verdi. Genelde 10. Gün değil mi test günü
Test günü ne zaman sizin kısmetse. Ben bugün transfer oldum ayın 19 u test günüm.Bana transfer edilirken fotoğrafını gösterdiler duvarda ekrandaydı gözlüğüm takılı olmadığı için görememiştim sjsjjs bugün epikrizi eklemişler yeni gördüm
Merhaba bana da 12 gun sonraya verdi 6sinda tranfer oldu 18inde test dediBana resim vermediler hatta ultrasonda bile göremedim. Nedense tansiyonum düştü heyecan yaptım galiba. Gazlı bez istedim burnuma da geçti sonra. İstemesem bayılırdım genel olarak düşük tansiyonlu biriyim. Birde doktor 12 gün sonrasına test günü verdi. Genelde 10. Gün değil mi test günü
Bunu ne icin istediniz?Günaydın kızlar siz tüp bebek yaptırdığınız merkezden tedavi epikrizinizi ve embriyo epikrizinizi alabildiniz mi