• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Benim ilk ilaçları kullanırken bir şeyin yoktu. Ama fark edebiliyordum yan etkilerini. Beslenmeme dikkat ediyorum çok. Demir folik asit c vit ve çinko içeren bir takviyem var. Ayrıca d vit. İçiyorum yani sıra tekrar folik asit içeren başka bir takviyem var. Kefir kayısı yiyiyorum. Kabızlık yapmasın bol su, organik meyve suları posalı olanlarından. Günde bir yumurta bazen iki protein için. Yemeklere de dikkat ediyorum. Sebze protein ağırlıklı gidiyorum. OMEGA 3 var kullanıyorum arada krill yağı tüketiyorum. Ama dediğim gibi bünyem artık kaldırmamaya başladı. Yarın işin stresi de bindi şimdi.
Biraz daha uzatamaz mısın tarihii. En azından teste kadar

Chatgbt olmasa napardık bilmiyorum bıktı benden😄
Duygulara gelince cidden normal artık kolay değil ben 7 yıllık evliyim 6 yıldır bekliyorum 🥹 4 tüp bebek denememde başarısız olduu yanlış merkez seçimleri vs. O yüzden kaygı bozukluğu hat safaya ulaştı. Bir yandan umutlandırmıyorum kendimi bir yandan da durduramıyorum kafamın içinde ki sesi. aynı durumdayız hepimiz aslında Allah isteyen ve hakkıyla üstesinden gelecek tüm anne adaylarına nasip etsin emeklerimiz boşa çıkmasın🫶🏻🥹
Amin inşallah güzel sonuçlar alırız. Benim ilk denemem. Umarım pozitifi görürüm🙏

İlk ilaçları kullandığım zamanlar bende böyle oluyordum ama vücut alıştı sanırım sadece midemi bulandırıyor artık. Betim benzim solgun görünüyor. Kendini çok yormamaya özen göster 😢 çalışanlara çok daha zor gerçekten 😢 Beslenmeye dikkat ederekte enerjim arttı sanırım çok etkisi var beslenmenin.
Benim ilk zamanlar tansiyonum çok düştü ki normalde tansiyon problemim yok. Alışacak bünye dendi. Şimdi de ruh gibi yüzüm 🫣

Ya Allah razı olsun yazın için. Bana hiç bir şey demediler yatis ile ilgili. Ben genelde hep sağ tarafıma dönük yatarım. Sol tüp tıkalı sağ açık. Sağa kaçar orayı da tıkar diye evham yapıyordum hep. Valla test tarihinden ziyade artık biraz kendi canımın derdine dustugumden aklıma gelmiyor. 😂 İlaçlar çok kötü yaptı beni.. raporluydum Allah'tan ama yarın ise baslicam. Kesin yigilmistir hepsi beni bekliyordur işlerin. 🥴
Transfer günü uzadım. Hatta bana çok yatna kan akışı olması gerekiyor dediler. Transferden 2 gün sonra işe başladım. Masa başı olduğu için çok yorulmadım. Sağa sola vs kimse bir şey demedi nasıl uyumayı seviyorsam öyle yaptım 🫣

Benim ilk zamanlar tansiyonum çok düştü ki normalde tansiyon problemim yok. Alışacak bünye dendi. Şimdi de ruh gibi yüzüm 🫣
Evet çünkü tansiyon hapı kullanıyoruz 😄 bende kalktığımda baş dönmesinden bayılacak gibi oluyodum. Ama çok çirkinleştim ya aynaya bakasım gelmiyor ya da psikolojik 😄🙈

Transfer günü uzadım. Hatta bana çok yatna kan akışı olması gerekiyor dediler. Transferden 2 gün sonra işe başladım. Masa başı olduğu için çok yorulmadım. Sağa sola vs kimse bir şey demedi nasıl uyumayı seviyorsam öyle yaptım 🫣
Bana da çok ağır kaldırma ağır iş yapma merdiven çıkma. Çok fazla yatma kan akışı lazım denildi. 20 dakika kadar amelyat sedyesinde bıraktılar. Sonra 40 dakika kadar da odada yattım sırt üstü. Sonra acıktım biraz dolaşma fln yemek yedim araçla eve geldim ama uzandım bol.bol. arada kalkıp dolandım ev içinde. Ayaklarımı hep yukarı kaldırdım. Ve genelde sırt üstü uzandım. Benim herhalde belde fıtık var. Omurgamda da zaten skolyoz var. Mr çekmem lazımdı ama fırsat bulamadım. Keşke cekilseydim. Ben bir yorum okumustum. İşte beta kanda 5000 kusurlere çıkmış. Ultrasonda kese yok ama kalp atışı var. Bir bakiyorlar tüpte gelişmiş. Birde chat GBT ye yazdığımda ilk gün rahim içinde serbest dolaşıyormus embriyo. 2. Gün Zone dan patlayip çoğalıyor 3. Günde rahimle ilk temaslar sağlanıp beta değeri oluşabilir deniliyor embriyoya göre. Ama çok küçük miktarlarda. 6. Günü genelde tam anlamıyla beta salgılanıyor tutunma gerçekleşiyor. Zaten fark ederseniz genelde 5. Gün embriyolari daha erken öğreniyor. Çünkü onlar blast olmuş yani zonu açılmış halde donduruluyor. Haliyle daha çabuk tutunma olup öğreniliyor sonuç.
İşte kısacası bu süreç nedeniyle dış gebelik olur korkusuyla son tupumde elimden gitmesin diye hep sırt üstü yattim ilk 3 gün neredeyse. Şimdi yavaş yavaş sağıma soluma dönüp yatiyorum çünkü ağrıdan duramıyorum. Dunde dışarı çıkıp yürüdüm yavaş yavaş dolandım fln. Kan akışı sağlansın diye. İnanır mısın hapsurmaya öksürmeye bile korkuyorum. Benim gibi olan var mı bilmiyorum

Ne yaşıyorsak ilaçlardan 🤣
Buna kesinlikle katılıyorum. Neredeyse tüm ağrılarım hep ilaçlardan. Tek duam Rabbim emeklerimizi zayi etmesin. Burda bir çok kişinin 3-4. Tüp Bebek denemeleri var. Allah başta onların yardımcısı olsun. Rabbim tez zamanda kulaklarını almayı nasip etsin. Çok zor bir süreç. Bittik ilaçlardan hormonlardan.

Bana da çok ağır kaldırma ağır iş yapma merdiven çıkma. Çok fazla yatma kan akışı lazım denildi. 20 dakika kadar amelyat sedyesinde bıraktılar. Sonra 40 dakika kadar da odada yattım sırt üstü. Sonra acıktım biraz dolaşma fln yemek yedim araçla eve geldim ama uzandım bol.bol. arada kalkıp dolandım ev içinde. Ayaklarımı hep yukarı kaldırdım. Ve genelde sırt üstü uzandım. Benim herhalde belde fıtık var. Omurgamda da zaten skolyoz var. Mr çekmem lazımdı ama fırsat bulamadım. Keşke cekilseydim. Ben bir yorum okumustum. İşte beta kanda 5000 kusurlere çıkmış. Ultrasonda kese yok ama kalp atışı var. Bir bakiyorlar tüpte gelişmiş. Birde chat GBT ye yazdığımda ilk gün rahim içinde serbest dolaşıyormus embriyo. 2. Gün Zone dan patlayip çoğalıyor 3. Günde rahimle ilk temaslar sağlanıp beta değeri oluşabilir deniliyor embriyoya göre. Ama çok küçük miktarlarda. 6. Günü genelde tam anlamıyla beta salgılanıyor tutunma gerçekleşiyor. Zaten fark ederseniz genelde 5. Gün embriyolari daha erken öğreniyor. Çünkü onlar blast olmuş yani zonu açılmış halde donduruluyor. Haliyle daha çabuk tutunma olup öğreniliyor sonuç.
İşte kısacası bu süreç nedeniyle dış gebelik olur korkusuyla son tupumde elimden gitmesin diye hep sırt üstü yattim ilk 3 gün neredeyse. Şimdi yavaş yavaş sağıma soluma dönüp yatiyorum çünkü ağrıdan duramıyorum. Dunde dışarı çıkıp yürüdüm yavaş yavaş dolandım fln. Kan akışı sağlansın diye. İnanır mısın hapsurmaya öksürmeye bile korkuyorum. Benim gibi olan var mı bilmiyorum
Normal hayatıma devam ediyorum bende. Çok yormadan kendimi. Ufak ufak hareketler ile yola devam. Fakat sürekli yatmıyorum. 20 dk hastanede yatırdılar sonra çıkabilirsin dediler. Koltukta uzandım biraz öyle çıktım. Yemek yedim filan. Şimdi de bekliyoruz bakalım. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Öksürmek hapşırmak vs bunlar ile ilgili olumsuz herhbagi bir çalışmaya denk gelmedim. Şöyle bakmalı insanlar doğal yoldan gebe kalıyorlar ve farkında bile olmayıp bir sürü işlerini yerine getiriyorlar. Hatta 2-3 aylık olunca öğrenen bile oluyor. Eee onlarda öksürdü hatta ağır iş yaptı temizlik yaptı. Transfer sonrası 15 sn ekrandan izledik. Sonra işlem bitti. 15 sn bekledik öylece ekrana baktık. İlk 2 gün daha dikkatliydim bende. Sonra yavaş yavaş ev içinde yürüdüm hareket ettim. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏

Normal hayatıma devam ediyorum bende. Çok yormadan kendimi. Ufak ufak hareketler ile yola devam. Fakat sürekli yatmıyorum. 20 dk hastanede yatırdılar sonra çıkabilirsin dediler. Koltukta uzandım biraz öyle çıktım. Yemek yedim filan. Şimdi de bekliyoruz bakalım. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Öksürmek hapşırmak vs bunlar ile ilgili olumsuz herhbagi bir çalışmaya denk gelmedim. Şöyle bakmalı insanlar doğal yoldan gebe kalıyorlar ve farkında bile olmayıp bir sürü işlerini yerine getiriyorlar. Hatta 2-3 aylık olunca öğrenen bile oluyor. Eee onlarda öksürdü hatta ağır iş yaptı temizlik yaptı. Transfer sonrası 15 sn ekrandan izledik. Sonra işlem bitti. 15 sn bekledik öylece ekrana baktık. İlk 2 gün daha dikkatliydim bende. Sonra yavaş yavaş ev içinde yürüdüm hareket ettim. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Bana da ekrandan gösterdiler bir şeyler ama o anın psikolojisi ile ben bir şey göremedim. Ekran zaten küçük kapkara bir şey uzaktan bakıyorum anlaşılmıyor fln. En son dedim doktor bey siz rahat rahat bakın ben bakmasamda olur. Maksat saglikli olsun, rahimde düzgün yere bırakılsın, yeri rahat olsun da ben görmesem de olur.
O konuda haklısın canım. İşte olacak olan varsa nasibinde yazildiysa tutuyor o Bebek. Bazen 4aa 5aa tutmuyor da 2bb lerle gebelik elde ediliyor. Benimki stress ve evham. Ben de yarın ise başlayacağım biraz daha kafam rahat olur en azından. Amin cumlemizin yardımcısı olsun Rabbim.

Bana da ekrandan gösterdiler bir şeyler ama o anın psikolojisi ile ben bir şey göremedim. Ekran zaten küçük kapkara bir şey uzaktan bakıyorum anlaşılmıyor fln. En son dedim doktor bey siz rahat rahat bakın ben bakmasamda olur. Maksat saglikli olsun, rahimde düzgün yere bırakılsın, yeri rahat olsun da ben görmesem de olur.
O konuda haklısın canım. İşte olacak olan varsa nasibinde yazildiysa tutuyor o Bebek. Bazen 4aa 5aa tutmuyor da 2bb lerle gebelik elde ediliyor. Benimki stress ve evham. Ben de yarın ise başlayacağım biraz daha kafam rahat olur en azından. Amin cumlemizin yardımcısı olsun Rabbim.
Pozitifleri görelim inşallah 🙏 bir sürü ilaç maddi manevi herkes zorlanıyor. Güzel haberler gelir inşallah 🙏

Ben de kasık ağrısı yok ya ara ara sağ tarafımda bi dolgunluk hissediyorum o kadar. Belki tutunma belirtindir canım 🥰 ne kullanıyorsun progestan ve estrofem dışında başka bişey var mı?
Sanmıyorum ya benim hep ağrıyordu başından beri özellikle fitil sonrası o yüzden öyle düşünüyorum bakalım. Ben estrofem kullanmıyorum canım progestan fitil, progesteron dex iğne, enox kan sulandırıcı iğne , duphason, corasprin, folidoce

Merhaba arkadaşlar rabbim herkese kolaylık versin inşallah... promester igne vurunuyorum kalçadan bu sefer acıdı ayağa mi vurdu ağrısı normal mi yasayn var mi

Bir kere sağlık ocağında vurdurdum. Sabah yaptılar akşama kadar ağrıdı. Vuran kişiye ve vurduğu yere göre değişiklik gösteriyor.
Evet kimisi eli hafif...ters yere geldi sanırım ..zaten karın ağrım hay safhada şimdi kalça hay Allah'ım...geçer dimi canim

Back
X