Merhaba ben de pkos luyum.25 yasindayim.16 aylik evliyim.6 aydir tedavi oluyorum ama hala tik yok. 3 eylu de asilama yapildi.10 gun sonra belli olacak bekliyorum
Merhaba ben de pkos luyum.25 yasindayim.16 aylik evliyim.6 aydir tedavi oluyorum ama hala tik yok. 3 eylu de asilama yapildi.10 gun sonra belli olacak bekliyorum
Canim bende carsamba gunu ilk ignemi oldum ins ayni zamanda hamile kaliriz haberleselim mutlaka :)Canım bende bu ay ilk kez tedaviye başladık çarşamba çatlama iğnemi oldum dün başladık çalışmalara dün ağrı oldu bugün yok bakalım :)
Canim bende carsamba gunu ilk ignemi oldum ins ayni zamanda hamile kaliriz haberleselim mutlaka :)
Insallah canim regli gunum 24eylul genelde 25gunde bir oluyorum takipleselim :)Inşallah gülüm aynen yazisalim
selam kızlar , bende ilk çatlatma iğnesi deneyimimi yaşadım bu ay
pcoluyum , klomen + çatlatma iğnesi , bakalım sonuç ne olacakk ?
iğne 10 Eylülde yapıldı , bu sıralar çalışmalara devam
Insallah canim regli gunum 24eylul genelde 25gunde bir oluyorum takipleselim :)
Aynen şekerim ben pko degilim allah şükür kist enfeksiyon yok. Bende 10 Eylülde Vuruldum :)
o halde şafağı birlikte sayıyoruzz
doktor 11,13,15 eylül dedi çalışmalar için)
hakkımızda hayırlısı inşAllahh ...
Evet şekerim :) benim doktor 11 eylül gece 11 De ve 5 gün gün aşırı dedi canım :) herkezin doktoru farklı sanırım
bende öğleden önce 11de oldum iğneyi , aynen senin gibi gece 11e çalışma
e tamam işte 5 gün gün aşırı benim programımda
Canım sende mi 11 de vuruldun :) şansa bak gündüz 11 De Vuruldum. Yarın gece 11 De çalışmalara başlayın dedi o gece baya agrim oldu sonra kesildi bakalım
Ay canım benim geçmiş olsun astım kötü ya çok şükür bende Ovitrelle pek yan etkisi i görmedim. Çok ayakta durunca hafif bel ağrısı yapio bide bugun göğüslerim hafif ağrı ve uçları aciyo bende duphaston kullanıyorum doktor yazdı beslesin diyeevet şekerim bende 11de vuruldum , hehe tesadüfe bak
ben vurulduğum gece inanılmaz bi nefes darlığı çektim , otriville yan etkilerine baktım ,nefes darlığı var
astım hastasıyım sanırım o biraz tetikledi . nefes darlığımın acısından belimin , sırtımın ağrısını hiç sallamadım
ertesi sabah geçti nefes darlığım ama bel ağrılarım malesef devam etmekte ...
Canım test yapmayı ne zaman düşünüyorsun?evet şekerim bende 11de vuruldum , hehe tesadüfe bak
ben vurulduğum gece inanılmaz bi nefes darlığı çektim , otriville yan etkilerine baktım ,nefes darlığı var
astım hastasıyım sanırım o biraz tetikledi . nefes darlığımın acısından belimin , sırtımın ağrısını hiç sallamadım
ertesi sabah geçti nefes darlığım ama bel ağrılarım malesef devam etmekte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?