Canım test yapmayı ne zaman düşünüyorsun?
Vallah şekerim bende bilmiyorum verdi tutunursa beslesin die prospektustete yazı. Bende o sıralar yapmayı düşünüyorumduphastone nasıl besliyormuşki ? bana adet için yazmıştı daha öncelerde
canım ben umutsuz olmakta istemiyorum ,tamamen ümitlenmekte istemiyorum . çok erken test yapıpta , acabalarla kafa patlatmak istemiyoruumm
25 - 26 eylül olabilir . sen ne zaman yapmayı düşünüorsun ?
Vallah şekerim bende bilmiyorum verdi tutunursa beslesin die prospektustete yazı. Bende o sıralar yapmayı düşünüyorum
Amin şekerim evet çok takmiyorum evde temizlikle uğraşıyorum maksat kafam dagilsinhmm içinde pregesteron var , tutunsun die yazmış , anladım canım
hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun , çok kafaya takmadan dersimize çalışalım
biz elimizden geleni yaptım tatlım , Rabbime havale edelim , inşAllah gönlümüzde olan hakkımızda hayırlı olurr ,Amiiiinnnn
Amin şekerim evet çok takmiyorum evde temizlikle uğraşıyorum maksat kafam dagilsin
Benimde calisma gunlerim ayni senle :) p.tesiden itibarende progestan kullancamo halde şafağı birlikte sayıyoruzz
doktor 11,13,15 eylül dedi çalışmalar için)
hakkımızda hayırlısı inşAllahh ...
Benimde calisma gunlerim ayni senle :) p.tesiden itibarende progestan kullancam
Netten baktimda egerki hamile kalirsam bebegin tutunmasi icinmis yani cok gereklimi bilmiyorum yinede sor istersen cnmhep beraber çalışacağız sanırımm
benim doktorum progestan vermedi bana , bi sorsammı acaba ?
Netten baktimda egerki hamile kalirsam bebegin tutunmasi icinmis yani cok gereklimi bilmiyorum yinede sor istersen cnm
sana kolay gelsin canım , bende okul için hazırlıklarımı tamamlıyorum
Allaha eamnet ol ,görüşürüzzzz
Gunaydin tatlim yeni bi lr hafta baslangici hepimize umud olsun ins..yeni bir günden günaydın fıstıklarrrrr
Gunaydin tatlim yeni bi lr hafta baslangici hepimize umud olsun ins..
Kizlar aranizda puregon igne kullanan var mi
Peki kac yumurta olustu ve dozaji kacti ben 125 vuruyorumben otriville kullandım canım çatlatma için , yumurta içinde klomen kullandım
Peki kac yumurta olustu ve dozaji kacti ben 125 vuruyorum
Merhaba ben de pkos luyum.25 yasindayim.16 aylik evliyim.6 aydir tedavi oluyorum ama hala tik yok. 3 eylu de asilama yapildi.10 gun sonra belli olacak bekliyorum
canım 20mm büyüklüğünde tek yumurtam oluştu
iğne için otriville 250 mcg/0.5 ml kullanıma hazır şıranga diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?