Eylül ayında yumurta takibi ile çatlatma iğne tedavisi olanlar gelin günleri sayalım ;)

Canım test yapmayı ne zaman düşünüyorsun?

duphastone nasıl besliyormuşki ? bana adet için yazmıştı daha öncelerde

canım ben umutsuz olmakta istemiyorum ,tamamen ümitlenmekte istemiyorum . çok erken test yapıpta , acabalarla kafa patlatmak istemiyoruumm

25 - 26 eylül olabilir . sen ne zaman yapmayı düşünüorsun ?

Vallah şekerim bende bilmiyorum verdi tutunursa beslesin die prospektustete yazı. Bende o sıralar yapmayı düşünüyorum

Vallah şekerim bende bilmiyorum verdi tutunursa beslesin die prospektustete yazı. Bende o sıralar yapmayı düşünüyorum

hmm içinde pregesteron var , tutunsun die yazmış , anladım canım

hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun , çok kafaya takmadan dersimize çalışalım

biz elimizden geleni yaptım tatlım , Rabbime havale edelim , inşAllah gönlümüzde olan hakkımızda hayırlı olurr ,Amiiiinnnn

Amin şekerim evet çok takmiyorum evde temizlikle uğraşıyorum maksat kafam dagilsin

Merhaba ben de pkos luyum.25 yasindayim.16 aylik evliyim.6 aydir tedavi oluyorum ama hala tik yok. 3 eylu de asilama yapildi.10 gun sonra belli olacak bekliyorum

tatlım senin sonucun belli olmadımı ? inşAllah güzel haberlerini alırııızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…