Eylül ayında yumurta takibi ile çatlatma iğne tedavisi olanlar gelin günleri sayalım ;)

aaa bilemiyorumkı nıye cagırdı belkı yumurtanın catlayıp catlamadıgına bakacak...
sen hangı sehırdesın cnm.. hangı hastaneye gıdıyorsun
Yumurtalarim super catlamis.Bugun asilamadan once ultrasonla bakti, hatta cok guzel yimurtaldin ve guzel catladi dedi.Ama esinin sperm hareketliligi dusuk dedi.Hastaneden ayrilirken kafaya takmayin calismaya devam pazartesi bekliyorum dedi..Hesapliyorum igneden sonra 9. Gün...Ben istanbuldayim, Kadikoyde Çağıner hstanesi var Timuçin beye gidiyorum canım

gunaydın cnm.. hıc anlayamadım neden cagırdı ozmn bekleyıp gorucezzz.. :)
bende istanbuldayım medıkalparka gıdıyorum...

Şimdi diğer topiklere baktımda eşinde sperm hareketsizliği olanların aşılamasının tutması mucize gibi birşey.Moralim bozuldu hafiften Korkarım ki sonumuz tüp bebek olacak

evet bende okumuştum canm, ki dr'unda soylemişti dimi? peki Dr'un tüp için ne dedi, aşılama olmazsa yaparız dedi mi? yoksa tekrar mı aşılama deneyeceksiniz?

evet bende okumuştum canm, ki dr'unda soylemişti dimi? peki Dr'un tüp için ne dedi, aşılama olmazsa yaparız dedi mi? yoksa tekrar mı aşılama deneyeceksiniz?
Doktoruma göre umut olmasa bu aşılamayı hiç yapmazdım dedi.Kaldı ki ben iki kez hamile kaldım, o zaman spermlerde sorun vardı.Bir tane kahraman çıksa bize yeter diyo.Ama tekrar aşılama demedi, tüp bebek düşünebilirsiniz dedi.Onuda nerede yaptırırız hiç bilmiyorum...

inşallah hiç düşünmek zorunda kalmassın cnm, belkide tuttu kim bilir.. şimdiden canını sıkma ve dünkü umutlu haline geri dön lütfen :)

inşallah hiç düşünmek zorunda kalmassın cnm, belkide tuttu kim bilir.. şimdiden canını sıkma ve dünkü umutlu haline geri dön lütfen :)
Yok yok iyiyim :) Babamız bunalımda, evdeki koca bebek daha yorucu...Sol kasığımda minik minik batmalar oluyor,ilk bebeğimde de olmuştu bu his...Ama herhalde benim mucize bu kadar çabuk tutunmamıştır...
Allah hayırlısını versin inşallah...

Cnm bugun kan testi yaptırdım 89 cıktı degerım :)

Benim daha var :) ben 4. Gün bobrek agrisi yuzunden hastaneye gittim orada tahlil yapilirken betaya baktilar :)2.9 cikti...0.1 degil ya o bile umut oluyor insana...Hayirli haberlerinin devamini bekliyorum canim :))

Benim daha var :) ben 4. Gün bobrek agrisi yuzunden hastaneye gittim orada tahlil yapilirken betaya baktilar :)2.9 cikti...0.1 degil ya o bile umut oluyor insana...Hayirli haberlerinin devamini bekliyorum canim :))
Cok tşk ederim, gecmiş olsun çok üzüldümmm, senin kaçıncı günündü nezaman test yspıcaksın

Bugun 7. Gun... Haftaya ctesi ya da pazar yaparim diye dusunuyorum.Zaten yarin yogun bir is temposu baslicak bu hafta cabuk gecer diye umut ediyorum.
Birsey sormak istiyorum , kullandigimiz ignelerden dolayi beta ilk zmanlarda yuksek cikar diye duymustum ama benim ki hic oyle cikmadi.Sencw bi tuhaflik mi var?

hiç bilmiyorumki cnm, ben ilk defa bu ay çatlatma iğnesi vuruldum cok tecrübem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…