Ayy inşallah bebeşin gelir çektiginiz sıkıntıların sonunda istaginize kavuşursunuz :) :) :)Kızlar şimdi geldim doktordan.Solda 4, sağda 2 tane istediği boyutta olmuş yumurta çok şükür.Bu akşam ovitrell yapıcam, yarın öğlen siz beraber olun dedin pazartesi öğlende aşılama yapılacak.Hatta çarşambada yapalım istersen dedi.Umarım iyi sonuçlar alırım :)
Insallah canım.Rabbim isteyene tez vakitte hayırlısıni verir insallah...Ayy inşallah bebeşin gelir çektiginiz sıkıntıların sonunda istaginize kavuşursunuz :) :) :)
Hayir hayir sakın korkma...Once pozitif dusunuyoruz,sonra onlemimizi aliyoruz ve gerisini Allaha bırakıyoruz.:) sen istanbuldamisin?Bende ekim ayında başlıyacagım çok heycanlı ve çok korkuyorum tam tamına 12 yıdır bekliyorom
Hayir hayir sakın korkma...Once pozitif dusunuyoruz,sonra onlemimizi aliyoruz ve gerisini Allaha bırakıyoruz.:) sen istanbuldamisin?
O kadar çok ugraşlardan sonra hep hayal kırıklıgına ugradıgım için korkuyorum bu elimde degil bu çok zor birşey yaşayanlar bilir bu acının bu özlemin bu hasretin tarifi yok rabbim kimseye yaşatmasın düşmanıma bile vermesin inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür bi gün allah büyüktür... Evet ben istanbuldayım güzel dileklerin için teşekkürler :) :)Hayir hayir sakın korkma...Once pozitif dusunuyoruz,sonra onlemimizi aliyoruz ve gerisini Allaha bırakıyoruz.:) sen istanbuldamisin?
Kızlar şimdi geldim doktordan.Solda 4, sağda 2 tane istediği boyutta olmuş yumurta çok şükür.Bu akşam ovitrell yapıcam, yarın öğlen siz beraber olun dedin pazartesi öğlende aşılama yapılacak.Hatta çarşambada yapalım istersen dedi.Umarım iyi sonuçlar alırım :)
Günaydın kızlar, allahım tez zamanda hepimizi evlat sahibi yapar inşallah
Size bunlari uzerimde onluk doktoru beklerken yaziyorum :) yaklasik 10 dk sonra asilama yapilacak.Ilginc bir sekilde heycanli degil ama mutluyum.Allah hayir etsincnm cok sevındım senın adına... haberdar et bizi mutlaka... allah yardımcın olsun
Size bunlari uzerimde onluk doktoru beklerken yaziyorum :) yaklasik 10 dk sonra asilama yapilacak.Ilginc bir sekilde heycanli degil ama mutluyum.Allah hayir etsinEsim numuneyi aldi geldi, benden daha heycanli :) haberdar edecegim sizleri
Canım cok guzel yumurtlamisim ve catlamis.Ama doktor esinin sperm hareketliligi cok dusuk pek umudum yok dedi...Bende enteresan sekilde umutlu ve mutluyum sanırsam kafayı yiyorum :)heyecanla bekliyoruz cnm
Canım cok guzel yumurtlamisim ve catlamis.Ama doktor esinin sperm hareketliligi cok dusuk pek umudum yok dedi...Bende enteresan sekilde umutlu ve mutluyum sanırsam kafayı yiyorum :)
Morfolojimiz iyi hareketliligimiz dusukmus.Ama daha once iki kez normal yolla hamile kaldim,tuhaf degil mi sencede?Bi tane bile yeter sonuctaolsun sen yine de umudunu kaybetme canım :) allahtan ümit kesilmezki :) hadi hayırlısı artık gün sayıcaz..
eşin için ne dedi, bir tedavi felan verdi mi? bizde de morfoloji sıkıntı %1 ama dr sorun değil dedi...
Morfolojimiz iyi hareketliligimiz dusukmus.Ama daha once iki kez normal yolla hamile kaldim,tuhaf degil mi sencede?Bi tane bile yeter sonucta
Tabi tabi yarindan itibaren devam dedi.Dr. farkinda sans oldugunun, her ani degerlendirmek lazim dio...Bizde oyle yapacagiz, dedigim gibi tuhaf sekilde umutluyum...dedğin gibi 1 tane bile yeter sadece sans duşuyor cnm... bide sureklı aynı olmuyor spermler yaşam kalitesine göre onlarda değişiyor.. değişken yani bu durumları... belki önceden daha saglıklıydı spermleri eşinin.. grip olmak bile etkiliyormuş...
nezaman test yapıcaksın? tekrar aşılama olmyacak dimi? size tekrar deneyin dedi mi bu süre içinde?
inşallah güzel haberler alırız canım.. sen umudunu kaybetmeTabi tabi yarindan itibaren devam dedi.Dr. farkinda sans oldugunun, her ani degerlendirmek lazim dio...Bizde oyle yapacagiz, dedigim gibi tuhaf sekilde umutluyum...
Once senden gelsin ins gusel haberler...Beni pazartesi kontrole cagirdi?Neye bakacak acabainşallah güzel haberler alırız canım.. sen umudunu kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?